А життєдіяльність Пензи випадково допомогла розважати всю банду

Текст +3 фото
Прогород58
На початку квітня кримінальна справа була відкрита проти банди, які були викрадені автомобілі, щоб передати їх на ферусний металевий пункт прийому. Зрозуміло, вони половили нападників тільки після жертви особисто фотографували процес викрадення його автомобіля, а потім пішли до міліції.

28 березня 2012 року на пульті дистанційного зондування «02» отримав виклик від мешканця району ГЕС-24, який заявив, що його автомобіль, стоячи біля будинку No 31 по вулиці Антонова, завантажений на маніпулятор і намагаючись відійти від невідомих людей.

«З 28 березня я прокинувся вранці і почув шум двигуна», – говорить Юрій Довгул, мешканець ГЕС-24 району. Я вирішив подивитися вікно, і я бачив, що мій автомобіль був завантажений на маніпулятор. Я забрав камеру і почав знімати її все: спочатку з вікна, а потім вниз. Найцікавіше, що хлопці, які завантажили автомобіль, не звертали увагу на мене і трималися про свій бізнес. І я не намагався зупинити їх, мій «швидкість» вже давно став не одне навколо будинку, і не встигав його порізати на металобрухту. Я дивився, що станеться поруч.

Після того, як автомобіль був завантажений в тіло маніпулятора, чоловіки спокійно залишаються.

За словами чоловіка, він назвав міліцію, претендує на крадіжку. Після години кримінальні слідчі зателефонували назад і сказали, що вони прибули, і нам необхідно перейти до входу.

Спочатку вони не вірили. Але коли я продемонстрував їм фотографії, місто було відразу проголошено «план роботи», – згадує Юрій. У той же день був знайдений маніпулятор, і він показав мені, де він взяв мій автомобіль.

Виявилося, що в точці прийому чорних металів не далеко від магазину «Лира», що на шляху до Заречни, такий вкрадений автомобіль не був самостійним: атаки, які торгували, збираючи «ображені» автомобілі з дворів і вулиць міста.

Після того, як автомобіль вже знайшов, поліцейські почали розслідувати інші епізоди. Наставники не тільки стелевих вагонів, але й закладаються з них, тобто не було слідів злочину, говорить Юрій. Кримінальна справа вже була ініційована за ч. 2 ст. 158 КК РФ – крадіжка, вчинене групою осіб з попередньої змови.

Джерело: