Голлівудський шасі

Голлівудський шайби в Іжевську: клієнти похилили водія таксі в джипі по місту

У рано вранці 27 квітня 24-річний водій таксі Артем прибув на виклик у кафе Ширван в Ленінському районі Іжевськ. Під час очікування клієнтів, я захоплюю посаду Toyota Land Cruiser Prado.

- Три амбали і два красивих дівчат виходять з кафе, говорить Артем. - Дівчата отримують в мій автомобіль. А один молодий чоловік раптом відкриває свої двері і каже: «Зроби, я буду їздити!» Мені подобається, "Чому? Мій автомобіль. Він захопив мене вухо, починає вирватися з мене і намагається отримати мене. Другий удар на двері водія. Я, не думаю, двічі (завдяки до замовлень автомобіля ніколи не закривається) поверніть на задній і дайте газ. Я вдарив двері амбала і він стикається на п'ять метрів з мене.

Увімкніть Артем, запобіживши той самий Prado. Тоді водій таксі кинувся вперед, кладуть другий нападник на витяжку і відкинули. Увімкнено на вулиці Фурманова, знизили дівчатка і звернулися на телефонних колегах. У кав'ярні пішло п'ять водіїв таксі. Не було джипів або джипів там. Артем назвав поліцію, і він пішов на заправку на станції Lukoil.

«Я стоячи там, відправник називає і повідомляє, що автомобіль з Локомотівною 1, був викликаний з тієї ж кількості», - продовжує Артем. Клієнти скаржались, що я побігла над ними, прокочував обличчя і травмував ноги.

Артем знову назвав за допомогою водіїв таксі. Але цей час був тільки один автомобіль. Тим не менш, водії таксі не встигли дістатися до місця виклику.

«Прадо пролетіти на станцію в повному парі, ці дорогоцінні камені вилетять звідти і дайте мені вийти через вікно», - сказав Артем. - Я збираюся до підлоги! Я зрозумів, що ідеальним варіантом є йти до Ленінського ROVD.

Артем кинувся там, але джип зловив з водієм таксі Nexia протягом декількох хвилин. Прискорювач, згідно з Артемом, показав 150 км / год! Події розвивалися швидше.

«Я шукаю в дзеркалі – ніхто не не, – каже Артем. - Я думав, що я зламав ... і раптом - різкий удар в бочку! Що це? Потім другий удар! Ледько steered, різко на гальмах, зрозумілий, що це було без використання. Єдиний вихід – перетворювати в двір.

У подвір’ях Артем зламав від «кружака» на 50-70 метрів, потім перетворився на вулицю Азіна. На цій точці Артем повинен перевірити, що він орендований Nexia здатний. Хлопець, незважаючи на червоне світло, дрочить на місцеву поліцейську станцію.

Я майже входжу в передпокій ROVD, продовжує Артем, я намагаюся вийти, але двері не відкриті! І в цій точці я в ас з великим ударом на повній швидкості! - Я вилету вперед, збираючи по дорозі 3 патрульних патрульних станцій і одну амбулацію в автостоянці!

Чоловіки від джипа вилетять з неї, починають розірвати вікна. Артем виходить на задню передачу і, по дорозі, знову потрапив до патрульних вагонів, вибиває Прадо з шляху!

Я почав ходити по Доміно Кафе з двору, і вони не пішли.

Як виявилося, хлопці пішли до водія таксі. І право на «Доміно» підкорили автомобілі, що зустрічають з головою!

«Моя швидкість була 80 км / год, на них – явно більше», – згадує Артем. Один тримає мене, інший намагається покласти пляшки пива в роті. Про нас

РВД остаточно прибули. поліцейські виштовхували нападників від водія таксі. Прибули автомобілі DPS, зібрані багато навантажувачів. Як виявилося, один з «рацерів» знаходиться на федеральному бажолі. Він тепер у в'язниці. Решта «ніжного ревезу» ще не затримала. До речі, дихалізатор не показав алкоголю в крові Артема.

Артем працює в таксі близько року. Нексія була орендована від друга. Автомобіль новий і тільки три тижні. Я не встиг запевнити машину.

Тим

27 квітня на федеративному богослужливому списку для гологанізму, який він вчинив у 2011 році» Наталія Маркіна, прес-служба Департаменту внутрішніх справ Іжевськ. Тепер людина поміщається в центр тимчасової затримки. Його арешт приймається.

Прокуратура, в свою чергу, вирішить, як кваліфікувати кримінальну справу проти інстигатора інциденту.

Український

Джерело: