Моя маленька парковка.

На додаток до збирання моделей сучасних автомобілів BBurago в масштабі 1:18, деякий час тому було бажання поповнювати «кар парк» і раніше створення світових автовиробників. Я хотів залишитися вірним на початковий вибір, але ось проблема: BBurago має такі пропозиції для деяких причин, щоб бути дуже скромним. Швидко виявилося, що інший виробник колекційних автомобілів Yat Ming пропонує дуже вражаючий асортимент ретро класики в одній і 18 масштабі, і в цілому, судивши, що BBurago в кінці, щоб відлякувати себе, я вирішив, що нічого не неправильно, якщо вони починаються разом, особливо, простір все ще достатньо.
В результаті я опублікувати фотографії всіх (на даний момент є 12) моделей мій Ят Мінг, масштаб 1:18. Роки виробництва - з 1948 по 1975 рік. Фото всього 41 - якість не найкраща, але я думаю, що це досить толерантна. Хронологія повністю ускладнюється географією виробників.
Для того щоб не бути повністю нудним, я спробував розвести тему з моїми коментарями для кожної картини, і тільки відомі факти - частина з пам'яті, частина з мережі. Я сподіваюся це цікаво.

1. Тукер Торпедо (Tucker Torpedo), 1948
Дуже амбітний і попереду свого часу як зовні, так і технічно, автомобіль.

2. 3 фари передньої, центральні перевертають разом з рульовим колесом. Що не адаптивна система освітлення?

3. У творець такого «відступу» автомобіля Томаса Тюкера, як результат, зробив ворогів у вигляді автовиробників «Великої американської три», який в той час чесно і на рівних підгинах не може конкурувати з ним.

4. У В результаті запланована кампанія бульбування (прес, судові спори, податкові спори, постійний тиск) є більш дорогим для боротьби з такими грошовими мішками, тому після зняття 50-одних автомобілів Тукер був змушений закривати офіс і загинув рак незабаром. В цілому, трохи сумний сюжет в стилі «необхідний особистий, тільки бізнес».

5. 166-горсепотужний двигун вертольота Франкліна об'ємом 5,5 літрів був встановлений і розсічений автомобіль до 200 км / год, при цьому від 0 до 100 км / год - всього за 10 секунд. Дуже швидко.

31446,000

6. Лінкольн Капрі, Лінкольн Капрі, 1952
1952 р. дебютував за цей автомобіль, був виготовлений до 1959 р. і його можна сказати, що він був одним з багатьох, хто мав Gesheft на кістках Тукера.

7. Про нас Тільки в 1955 році він отримає 5,6-літровий V8 з більшим співвідношенням стиснення, ніж зараз, але так далеко від двигуна V8 5.2L прискорення до сотні займає більше 16 секунд, максимальна швидкість 160 км / год - нічого особистого, Тюкер.

8. У Динамічна складова потім авто може бути суджений тим, що навіть з таким двигуном Капрі завоював Pan American Road Race в категорії запасних автомобілів протягом трьох років поспіль (з 1952 до 1954 включно).

9. Форд Thunderbird, Ford Thunderbird, 1955
Заслужений як «Примушений» відповідь на Chevrolet Corvette, виробництво авто почалася в кінці 1954 року, тому перший рік моделі вважається 1955.

10. Повернувшись у 1954 році, за перші 10 днів продажу було отримано 3 500 заявок, а в 1955 році кількість Thunderbirds продано понад 16 тис. автомобілів з загальною площею 700 Корветтес продано за аналогічний період. Відхилений бал )

11. З рідкісних часових особливостей слід відзначити регульовані на кермо-колесі відправлення і наявність тахометра. Автомобіль в цілому досить, хоча перевага 23-го поверху Corvette напевно має різне пояснення.

р.

12. Chevrolet Corvette (Chevrolet Corvette), 1957
Не найпершіша серія автомобілів (перша була виготовлена в 1953-1955), але зовні вона практично не відрізняється. Що стосується мене, то це виглядає набагато цікавіше, ніж попередній конкурент, але причина цієї несправності з продажами, ймовірно, не може бути просто через зовнішній вигляд. На ходу були серйозні скарги про якість, такі як протікання дахів і дверей.

13.00 р. У будь-якому випадку було враховано багато речей, а в 1957 році кровообіг Корветтеса вже понад 6 300 автомобілів замість безглуздих 700 років раніше. Зокрема, автомобіль почав комплектуватися 8 циліндровими двигунами (4.3 л в 1956 році і 4.6 л в 1957 році) замість 6 циліндрів, які стояли на першому ряду. Система вприскування палива.

14. У середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. в середині 2000-х рр. було припинено 11-е покоління Thunderbird.

15. Астон Мартин ДБ2-4 Марк III, 1958
Він не дуже схильний до обговорення коней під капюшоном та іншими технічними нецензурами.

16.00 р. Дуже стильний і гармонійний автомобіль.

17.00 р. Від практично кожного кута.

18 років шедевр, в цілому.

19.00 р. Повернемося до США, є набагато більше.
Oldsmobile Toronado (Тронадо Старсмолл), 1966
Перший з 4-х поколінь цього автомобіля був виготовлений з 1966 до 1970 року. Відомий як перший передній автомобіль, що виробляється в США з 1937 року.

3250Р. 3700Р.

20. Обладнаний монстром-подібним 7-літровим двигуном V8 Super Rocket в кількості 385 к.с. і 644 нм крутного моменту - Я не знаю, як можна було відправити все це до переднього осі без суттєвого погіршення обробки, але для великої прямої американської дороги можливо, все було не так погано.

21. У ранньому рядку виникла проблема швидкого перегріву і значного погіршення продуктивності гальмових механізмів передніх коліс і вже в 1967 році рік на цих автомобілях почали ставити дискові вентильовані гальма замість барабанних гальм. Для ваги добре для 2 тонн, ймовірно, було важко здогадати про це заздалегідь.

22. Прискорення до сотні приймала тільки 7,5 секунд з максимальною кількістю близько 220 км / год - показники дуже хороші навіть сьогодні.

23. Відомий Shelby GT-500KR, 1968

24. Незважаючи на те, що саме в 1968 році слово «Кобра» було додано до назви цього автомобіля, і він був відомий як «Шельби Кобра», але Якось ігнорував цю обставину.

25. Автомобіль ( GT-350 також був виготовлений з більш модним двигуном) був знову обладнаний монстром V8 7.0l, що розвивається 335 к.с. В цілому, навіть з 18-кратним зменшенням, він виглядає дуже мало.

26. літери "КР" в назві означає верхню версію цієї моделі - "Король дороги" - в цілому, від скромності не вмирати.

27. Плимут Барракуда (Plymouth Barracuda), 1969
Друга генерація автомобіля (перша була виготовлена в 1964-1966) і ми можемо сказати, хоча це той самий вік, як Шельби, але він виглядає як інепт, грубе вилучення з нього. Забарвлення, звичайно ж, дуже заміщений, але в цілому силует виявився деяким клімсіям (припустимо, якщо ви кладете Мусанг поруч).

28. Ці "440" не більше, ніж потужність двигуна в кубічних дюймах - іншими словами, 7.2 л. Це називається 440 Super Commando V8. Натхнення.

р.

29. У цьому куті кут передніх стовпів добре видно, тому, ймовірно, вітер збивається на швидкості )

30. Dodge Coronet R/T, 1970
Верстат - кінець п'ятого покоління, виготовленого з 1965 до 1970 року.

р.

31. Суддя за допомогою навантажувача (хрому «склянки» і це не шавлія під BMW), тип моделі називається Super Bee (Super Bee), а «склянки» фактично не є окулярами, але стилізацію під крилами цього комахи (це декор почав робити просто на моделі 1970-х), але Ят Мінг знову сміливо забив на такому тріфлі як повне ім'я).

32. І знову, верхній двигун 7.2L. В цілому я б сказав, що автомобіль не позбавлений деяких чарівних, але це чарівність в наступному експонуванні набагато більше присутніх.

33. Buick Riviera (Buick Riviera), 1971
Початок третього покоління (1971-1973). Дизайн принаймні дуже оригінальний, для 1971 року можна навіть сказати - дуже сміливо, особливо корм. Це як гострий плавник передпальної риби або щось, що -- хто назвав Барракуда? "" І це складне заднє вікно?

24118362

34. Відомий слоган: «Велика американський шлях належить до Buick» – і хоча, ймовірно, Shelby-Cobra-King-Road на цьому балі має різну думку, але дивлячись на це Buick, здається, що слоган дуже добре заснований.

35. Єдиний двигун для цього покоління є величезним 7,5-літровим V8, для того щоб познайомитися з деякими потім стандартами вуглекислих газів, тільки в 1971 році, рік добре посилений, так що на 100 к.с. до скромного 255 к.с. для нормального і 265 к.с. "Гранд Спорт" версії автомобіля.
На завершення пара красивих ягуарів, тобто назад до Старого світу.

36. Ягуар Е-Тип, 1971.
Зрозуміло світло і все повітряно. Дуже красива машина, одночасно чітко відчувала породу. 1971 рік між кінцем виробництва другого покоління E-Type і початком виробництва третього. Наявність гриль легко вгадувати третє покоління, в той час як другий перед більш лаконічним і твердим бампером по всій ширині тіла, гриль не стоїть на всіх. В іншому випадку це дуже подібні автомобілі.

37. Це сміливе рішення дизайну, хоча я не знаю, що це диктується. До речі, під капюшоном вражаючий V12 5.3L.

38. Спина чітко виділяє Корветти близько шістдесяти, але знову, бампер вище, а не під задніми світильниками робить машину дуже впізнаваним, при цьому все сприймається дуже гармонійно.

39. Ягуар XJS, 1975.
Дуже починав понад 20 років на конвеєрі (1975-1996) і хоча після виходу попереднього був тільки 4 роки, це абсолютно інший автомобіль.

40. Так само 5.3-літровий В12, але на відміну від попередника, паливна криза значно захопила популярність автомобіля з таким двигуном. Крім того, дизайн також викликало критик, а через специфічні відтоки тіла по краях задньої муки, німецькі органи, загадані можливим погіршенням видимості, відмовилися дати цю модель на свій ринок. Це складна доля для XJS.

41. Але щоб викликати цей автомобіль, ймовірно, нефрижер.
Ось і зараз – як поповнена колекція, я оновлю тему.

Дякуємо за Вашу увагу.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное