380
Червона площа врятувала короналізм
31 грудня 2010 року завершено розслідування кримінальної справи проти передбачуваного бомбардувальника Суюнова, який планував підірвати себе на Червоній площі напередодні Нового року 31 грудня 2010 року. Проте, плани не дотрималися, щоб стати справжньою: її акомпанезія випадково кинув себе в готелі, намагаючись зафіксувати вибуховий пристрій на своєму тілі.
Суюнова залишила готель перед її акомпанеєю вибухнула. У той же час вона забуває запобіжник від вибухонебезпечного пристрою, прикріпленого до її тіла в приміщенні, через який не вдалося його активувати. На додаток до запобіжника вона втратила свій мобільний телефон, тому вона не могла зв'язатися з її акомпанелями. Де знаходиться Червона площа в Москві, вона не знає. Вона вирішила втекти і взяти автобус до міста Кізляр. У Волгограді, на стаціонарній міліції, затримала для перевірок документів і завезених до Москви, де згодом заряджається.
Головна
Я завжди думав, що вони були ебать божевільний, але я ніколи не знав, скільки.
Джерело:
Суюнова залишила готель перед її акомпанеєю вибухнула. У той же час вона забуває запобіжник від вибухонебезпечного пристрою, прикріпленого до її тіла в приміщенні, через який не вдалося його активувати. На додаток до запобіжника вона втратила свій мобільний телефон, тому вона не могла зв'язатися з її акомпанелями. Де знаходиться Червона площа в Москві, вона не знає. Вона вирішила втекти і взяти автобус до міста Кізляр. У Волгограді, на стаціонарній міліції, затримала для перевірок документів і завезених до Москви, де згодом заряджається.
Головна
Я завжди думав, що вони були ебать божевільний, але я ніколи не знав, скільки.
Джерело: