585
Огляд вмісту сухого раціону України
Я пам'ятаю, що були теми в YAP про сухі раціони та харчування бійців з різних країн. Ще один раз пошуковий двигун не обговорював український набір товарів. (Повідомляємо вас про закінчення і будь ласка, не порушайте.)
Ось ми йдемо.
Свіжий і герметично упакований «Загаловський набір сухих продуктів» Я був встановлений комрадом, який має відношення до збройних сил. Дуже добре виглядає назовні. Пластикова коробка складається з трьох секцій, що розбиваються за спеціальною перфорацією, відповідно, «Бреакфаст», «Обід» і «Діннер»
Упаковка:
На фольгу надруковано індивідуальне меню для бійця на добу. На дно кожного розділу його призначення написано на друк.
Сніданок:
Обід:
Діннер:
Інтемпти для розділення упаковки шляхом перфорації на складові частини призводять до нічого. Перфорація – це знезараження, хоча голодний воїн, я думаю, що не доглядає.
Зміст
Граб ущільненої фольги.
6814753
Давайте подивимося, як це упаковано.
З того, що упаковка не дуже висока якість.
Тепер меню:
(Ред є те, що не знайдено в коробці)
Сніданок:
1,1 км Галети з пшеничного борошна 2-го класу
2,2 км Консервоване м'ясо та рослинне в асортименті
3. У Я бачив його.
4. У Чай розчинний з цукром
5. Умань карамель
6. Жнівень Ложка їдальня пластикова
7. Про нас Серветки паперові
8. Напкіни гігієна
Я не бачив карамелі. Вони залишили солдатів без солодощів.
М'ясо консервоване і рослинне в асортименті невелика баночка «Сніданок». В її захисті я кажу, що я був пізно для роботи сьогодні, і я здав її і був приємно здивований. Дуже гарна тушка.
Обід:
3. У М'ясо консервоване
4. У Суп м'ясного концентрату
5. Умань Фруктовий напій (концентрат)
6. Багатовітамінний препарат "Хексавіт"
7. цукор
8. У Ложка їдальня пластикова
9. Навігація Серветки паперові
р.
Тепер солдат позбавив вітамінів, але вводив додатковий куб відвару. (в меню 1, по суті - 2)
Фруктовий напій з концентрату більше нагадує суміш води, цукру, лимонної кислоти і перманганату.
Джерело:
Ось ми йдемо.
Свіжий і герметично упакований «Загаловський набір сухих продуктів» Я був встановлений комрадом, який має відношення до збройних сил. Дуже добре виглядає назовні. Пластикова коробка складається з трьох секцій, що розбиваються за спеціальною перфорацією, відповідно, «Бреакфаст», «Обід» і «Діннер»
Упаковка:
На фольгу надруковано індивідуальне меню для бійця на добу. На дно кожного розділу його призначення написано на друк.
Сніданок:
Обід:
Діннер:
Інтемпти для розділення упаковки шляхом перфорації на складові частини призводять до нічого. Перфорація – це знезараження, хоча голодний воїн, я думаю, що не доглядає.
Зміст
Граб ущільненої фольги.
6814753
Давайте подивимося, як це упаковано.
З того, що упаковка не дуже висока якість.
Тепер меню:
(Ред є те, що не знайдено в коробці)
Сніданок:
3. У Я бачив його.
4. У Чай розчинний з цукром
5. Умань карамель
6. Жнівень Ложка їдальня пластикова
7. Про нас Серветки паперові
8. Напкіни гігієна
Я не бачив карамелі. Вони залишили солдатів без солодощів.
М'ясо консервоване і рослинне в асортименті невелика баночка «Сніданок». В її захисті я кажу, що я був пізно для роботи сьогодні, і я здав її і був приємно здивований. Дуже гарна тушка.
Обід:
3. У М'ясо консервоване
4. У Суп м'ясного концентрату
5. Умань Фруктовий напій (концентрат)
6. Багатовітамінний препарат "Хексавіт"
7. цукор
8. У Ложка їдальня пластикова
9. Навігація Серветки паперові
р.
Тепер солдат позбавив вітамінів, але вводив додатковий куб відвару. (в меню 1, по суті - 2)
Фруктовий напій з концентрату більше нагадує суміш води, цукру, лимонної кислоти і перманганату.
Джерело: