526
Останній дзвінок 2012
Цього року останній виклик у зв’язку з майбутнім ЄВРО 2012 року є місяць рано. З якоїсь причини я збираюся спочатку, помилково думав, що я не міг, традиційно, знімати випускники купання в фонтанах міста. Наші випускники – найкращі та не порушують традиції. Я побував два фонтани, вода була відключена в парк Комсомоль і я пішов до Дураківка з звички, все було відключено проти адміністрації, теж, але по дорозі випускники були вже переповнені і фонтан занурився дощовиком на сонці. Погода не холодна, але не гаряча, +20 показали на термометрі Динамо
Пара старших, які блукають навколо фонтану і не давалися копати щось в фонтан. Як звичайно, вони чекали вперше і найвагомішим. Не треба чекати довго. Ось вони, як звичайно, жіноча половина і кінь на галобурі і в фонтані, всі вони.
Плавання з великим задоволенням
03 мар
04 мар
05 мар
Все було заспокійливим і тільки задоволення було переповнено.
Сусідський клас є більш скромним, але також не ламається позаду.
З якоїсь причини я був впевнений, що в парку ВЛКСМ перетвориться на воду, щоб вона вийшла.
Тут було більше людей.
Я не бачив правду масового купання. Три грації, якось сміливо рухаються вздовж парапету фонтану
Але вони не можуть зануритися, перш за все, після неї іншого.
10 хв
Джерело:
Пара старших, які блукають навколо фонтану і не давалися копати щось в фонтан. Як звичайно, вони чекали вперше і найвагомішим. Не треба чекати довго. Ось вони, як звичайно, жіноча половина і кінь на галобурі і в фонтані, всі вони.
Плавання з великим задоволенням
03 мар
04 мар
05 мар
Все було заспокійливим і тільки задоволення було переповнено.
Сусідський клас є більш скромним, але також не ламається позаду.
З якоїсь причини я був впевнений, що в парку ВЛКСМ перетвориться на воду, щоб вона вийшла.
Тут було більше людей.
Я не бачив правду масового купання. Три грації, якось сміливо рухаються вздовж парапету фонтану
Але вони не можуть зануритися, перш за все, після неї іншого.
10 хв
Джерело: