1010
Стиропінові автомобілі
Проксимус Вони попросили мене освітити, як автомобільні моделі виготовляються з піни. Зібралися, мали пиво... Я сподіваюся, що це не боляче. У вас буде 17 фотографій і текстів.
Все починається з піни кубів 1000х1200х5000 мм., 3D автомобільних моделей і машини для відкриття піни. (не фото). Звісно, оператор машини - мене. Після довгого аргументу з скульптором, що це відбувається.
2,2 км Картина показує, що скульптори вже працювали з заготовкою. () В кінці їхня робота виходить з цього.
3. У Щось таке. Моделі автомобілів відрізняються тим, що вони зробили багато. ) Фотографії з різних робіт.
4. У Далі починається найбільш трудомістка частина – шліфування.
5. Умань шліфування ...
6. Жнівень Грунт і полір знову ... )
7. Про нас Нарешті, ми виходимо, Останній чохол був застосований ...
8. У Майже останні ... ) Ми знову відшліфуємо!
р.
9. Навігація Нарешті фарба! І все красиво з авто-наву... Який? Право! Чистий і шліфований! )
10. Це майже зроблено. Автомобіль заморожений до несучої рами. Головні ліхтарі тут реальні. Для того, щоб вони повинні природно обпекти рекламні конструкції.
11. Поставте колеса на. Колеса дійсно тут. Виготовляти
12. Ось ми йдемо.
13.00 р. Детальніше
р.
14. Детальніше
15.00 р. Так багато іншого.
16.00 р. Відправка на об'єкт.
р.
Останній. Зверніть увагу - автомобілі з невидимої сторони не фарбують, немає коліс і взагалі не важливо чого! ) Ціна. Все залежить від розміру, конфігурації, надійності. () Приблизно 1/3 значення цього. () Гаразд. )
, Україна
Джерело:
Все починається з піни кубів 1000х1200х5000 мм., 3D автомобільних моделей і машини для відкриття піни. (не фото). Звісно, оператор машини - мене. Після довгого аргументу з скульптором, що це відбувається.
2,2 км Картина показує, що скульптори вже працювали з заготовкою. () В кінці їхня робота виходить з цього.
3. У Щось таке. Моделі автомобілів відрізняються тим, що вони зробили багато. ) Фотографії з різних робіт.
4. У Далі починається найбільш трудомістка частина – шліфування.
5. Умань шліфування ...
6. Жнівень Грунт і полір знову ... )
7. Про нас Нарешті, ми виходимо, Останній чохол був застосований ...
8. У Майже останні ... ) Ми знову відшліфуємо!
р.
9. Навігація Нарешті фарба! І все красиво з авто-наву... Який? Право! Чистий і шліфований! )
10. Це майже зроблено. Автомобіль заморожений до несучої рами. Головні ліхтарі тут реальні. Для того, щоб вони повинні природно обпекти рекламні конструкції.
11. Поставте колеса на. Колеса дійсно тут. Виготовляти
12. Ось ми йдемо.
13.00 р. Детальніше
р.
14. Детальніше
15.00 р. Так багато іншого.
16.00 р. Відправка на об'єкт.
р.
Останній. Зверніть увагу - автомобілі з невидимої сторони не фарбують, немає коліс і взагалі не важливо чого! ) Ціна. Все залежить від розміру, конфігурації, надійності. () Приблизно 1/3 значення цього. () Гаразд. )
, Україна
Джерело: