Стиропінові автомобілі

Проксимус Вони попросили мене освітити, як автомобільні моделі виготовляються з піни. Зібралися, мали пиво... Я сподіваюся, що це не боляче. У вас буде 17 фотографій і текстів.

Все починається з піни кубів 1000х1200х5000 мм., 3D автомобільних моделей і машини для відкриття піни. (не фото). Звісно, оператор машини - мене. Після довгого аргументу з скульптором, що це відбувається.

Стиропінові автомобілі

2,2 км Картина показує, що скульптори вже працювали з заготовкою. () В кінці їхня робота виходить з цього.

Стиропінові автомобілі

3. У Щось таке. Моделі автомобілів відрізняються тим, що вони зробили багато. ) Фотографії з різних робіт.

Стиропінові автомобілі

4. У Далі починається найбільш трудомістка частина – шліфування.

Стиропінові автомобілі

5. Умань шліфування ...

Стиропінові автомобілі

6. Жнівень Грунт і полір знову ... )

Стиропінові автомобілі

7. Про нас Нарешті, ми виходимо, Останній чохол був застосований ...

Стиропінові автомобілі

8. У Майже останні ... ) Ми знову відшліфуємо!

Стиропінові автомобілі р.

9. Навігація Нарешті фарба! І все красиво з авто-наву... Який? Право! Чистий і шліфований! )

Стиропінові автомобілі

10. Це майже зроблено. Автомобіль заморожений до несучої рами. Головні ліхтарі тут реальні. Для того, щоб вони повинні природно обпекти рекламні конструкції.

Стиропінові автомобілі

11. Поставте колеса на. Колеса дійсно тут. Виготовляти

Стиропінові автомобілі

12. Ось ми йдемо.

Стиропінові автомобілі

13.00 р. Детальніше

14. Детальніше

Стиропінові автомобілі

15.00 р. Так багато іншого.

Стиропінові автомобілі

16.00 р. Відправка на об'єкт.

Останній. Зверніть увагу - автомобілі з невидимої сторони не фарбують, немає коліс і взагалі не важливо чого! ) Ціна. Все залежить від розміру, конфігурації, надійності. () Приблизно 1/3 значення цього. () Гаразд. )

Стиропінові автомобілі , Україна

Джерело: