Туристичні ноти. Мозамбік.

Я був у Мозамбік від нещасного випадку. На мапі міста Мозамбік прибув рано вранці. Всього за 16 годин, щоб дістатися туди. По-перше до Каїра, звідти до Йоганнесбурга і тільки звідти до Мапуто. Перший тест чекає мандрівника в аеропорту. Віза знаходиться на кордоні. Займає 5-10 хвилин на людину. Тому, якщо ви незадоволені сидінням на площині, приготуйте, щоб провести кілька годин на кордоні. Я був одним з перших, щоб прогулятися і тільки стояв на 40 хвилин. Знаходиться охоронець, що прибуває туристів, після чого береться відбитки пальців, після чого друкує візу і вставляє її в паспорт. Насолода трамплінгу Мозамбікан земельних витрат 60 євро.

Мозамбік іноді називають землею посмішок. Я тільки побачила посмішку тут. Деякі gopniks, що заперечують дорогою камерою, поплавляючи в посмішку, лікуючи, як вони пропускали легко прей. Сучасна мапуто називається найкрасивішим капіталом в Африці. Я не сказав, що це туристичні сайти, які називають людей. Прочитаємо далі: «Скарб цього міста варто побачити, хоча б один раз ходити по вулицях, що висохають в тіні яскраво квітучих жакаранд і сикімор, милуючись від парапету приморських бульварів до теплого океану без однієї хвилі, величезного місяця освітлює все навколо кілометрів, нескінченного піщаного пляжу, на світаючі морські зірки внизу, які можна побачити безпосередньо з веранди будинку». За сюжетами, це рай на землі. Чи готові ви подивитися Jakarandas і Sikimores? Тоді нехай!

Головна

01. Мар Почнемо з розповіді. Мозамбік використовується для того, щоб бути португальською колонією називається Лоуренс Маркеч. У 60-х роках минулого століття місто було дуже популярним з туристів, все було чудово. Почалася війна Незалежності, яка тривала 10 років і завершилась тільки у 1974 році.

980 р.

02. Мар 25 червня 1975 року під Лусацьким акордом проголосувала Народна Республіка Мозамбік. Місто було перейменовано в Maputo. У пам’ятниках з’ясовано пам’ятники видатковому порту, озброєному радянською зброєю, відбувалися наймасштабніших пам’яток португальської або значних дат португальської історії. Більшість етнічних португальських залишили країну, залишаючи Мозамбік без компетентного персоналу управління. Після масового рейсу тренувався португальський персонал з країни, для підтримки розвиненої інфраструктури не було. На початку 80-х, Мозамбік вийшов банкрутом. Країна була заслужена в цивільній війні, яка почалась коротко після незалежності, що триває з 1976 по 1992 рр. Попередження, безробіття, бідність та злочини сьогодні є Maputo.

р.

03.03.2014 р. Місто дуже брудний. Здається, що сміття тут не очищається. Висушений сміття може прикрашати дорожні покриви, а вітрові приводи упаковують і папірці вздовж тротуару. Окремо варто відзначити мешканців, які заважають їх потребу на вулицях.

04.03.2014 р. Я не знаю, чому люди йдуть в Мозамбік. Кулька, брудна країна. Немає нічого сказати про її ...

05. У 4-зірковий готель в центрі виявився рідкісним віпером. Підлога прикрашена чорним волоссям, рушниками брудно. Вартість 150 євро. Прикольна річ стала на прийомі. Я отримав ключі і вимагав доставити в приміщення всі 5 валіз з фотообладнанням і костюмами. Вони сказали небайдужим, "Я." Це, до речі, дуже популярне слово тут. Індиферент "Уг" сказав всюди, навіть де ви платите гроші. Я сидів у своєму президентському люксі, шукаю узор чорного волосся на підлозі. Я намагаюся розібратися, як багато людей тут з останнього очищення. Пройшов 20 хвилин, я рахував принаймні 10 різних гостей, і там не було валіз. Я збираюся (телефон не працює). Моя валізована в кутку на багажному кошику.

до Мій друг, чому ви не несете своїх сумок? - Я помітив, що портер.

- Отримай його. Сонце все ще висока. Перейдіть, решта, сіра, відповідав портер небайдужим.

- Але я не можу відпочивати без мого китайського шовку піжами! Приїжджайте, отримайте свої сумки зараз!

- Ох ... сказав, що портер і пішов на дим.

В кінці я мав здійснити багаж самостійно. Всі співробітники даної притулку дивилися на мене і не розуміли, чому я був розірвав. «Лок, 20 хвилин тому я чекав і вже ненав'язливо, що там немає валіз!»

519368

Мар Продаж взуття по вулиці.

07. Мар Не тільки це.

Габаритний зображення

08.03.2014 р. Деякі панки говорять hello.

09.03.2015 р. Вуличні банди. Хоча Maputo є безпечним. Ми можемо прогулятися в миру.

10. Вулична мода.

до 1 2 3 4+

11. Пальто зброї та прапора Мозамбіка зображує бойову гвинтівку Kalashnikov з байонетом-knife.

12.

390168 р.

13.00 р.

14. Багато людей, які живуть на вулицях, таких як це.

р.

15.00 р. Або немає наметів.

р.

16.00 р.

17.00 р.

18 років Ніщо не відбулося з порту зліва. Все просто зламається.

19.00 р. Ми будували кілька будинків, хоча.

20. Променад.

21. На набережній кожен приходить до виміру автомобілів. Розглянуто спеціальний шик, щоб розкачати на своєму троху, заблокувати всю красу з ними, відкрити двері і повернути музику в максимальний обсяг. Деякі знежирення дуплексу. У той же час власник сидить на паркані, кріпиться пиво і виглядає на пасі люди, як синиця.

22. «Король життя».

р.

23.

24. У Мозамбік це говорить, що поцілунки є розсмоктування.

25. Мапуто пляж забруднюється відходами порту і тому не використовується для відпочинку громадянами.

26.

27. Кілька пам'яток. Собор Пресвятої Богородиці. Будівля собору було побудовано протягом восьми років в 1936-1944 роках архітектором Марцицьким Фрітасом і Костою.

28. Чистий і чистий.

29. Залізний будинок. Він був розроблений Густав Еффель, інженером, який розробив Ейфелеву вежу в Парижі і Статутом свободи в Нью-Йорку.

З назви легко вгадати, що її дах, стіни, стелі, сходи та балкони виготовляються цілком з сталі. Будівництво Залізного дому було завершено в 1892 році за наказом бельгійського колоніального губернатора. Він повинен бути резиденцією генерала Мозамбіка, але через гарячий і вологий субтропічний клімат, його неможливо жити там. Залізний будинок був використаний як дворик, потім як коледж, і пізніше як бізнес-служба.

30. У центрі міста знаходиться парк Tunduru, розроблений в 1885 році британським ландшафтним дизайнером Томасом Гонні.

31. Парк загинув на 40 років.

32. Для того, щоб надати кредит на картах, вони не підірвали його. Так, є ще дивні рослини в теплиці.

33.

34. Станція в Мапуто також була побудована відповідно до проекту Eiffel.

35. Поруч з вокзалом знаходиться автовокзал.

36.00 Р

37. Одним з основних режимів транспорту є мікроавтобуси.

38. Я повинен сказати, що в Мозамбік вони досить нервують про фотографію. Для фото державної будівлі можна потрапити в клітку. Заборонено поліцію та військові особи. Ви повинні зробити це таємно з автомобіля. Шукайте приємні копси на вулиці.

39. Мафія.

40. Вулиця була зайнята посміхаючими і гостинними трейдерами.

Р

41. Але тут працюють справжні півень.

42. Прикраси пофарбовані на будинки. Пепсі зайняла більшу частину місця.

43. Сувенірний ринок

Р

44.

45. Жінки.

46. Старші жінки.

47. Кетч.

48.

Кінець

Джерело: