574
Тема, що не обговорюється в суспільстві
Фотоотчет
Я знав, що я можу розповісти і показати що-небудь про Земельне Земельне Сонце, але якщо я не показала головне, то ніхто не вірить, що я був там.
Так, так, будь-який, хто чув японські зручності здогадав, що я маю на увазі.
Унітаз японських туалетів і туалетів супер-duper.
Ось туалет в недорогій вулиці.
Як видно, навіть там не просте, але при нагріванні і ставках.
Давайте подивимося ближче.
Переглянути 3 основні кнопки?
Один для всіх, другий для дівчаток. Кнопка з червоним квадратом зупиняє потік води.
Дві маленькі кнопки регулюють тиск.
Я також натискав кнопку для дівчаток.
Отримала гарячу воду на «дорожчому», його життєздатність повністю задоволена
І це туалет у вечері у верхньому класі. Він також мав інфрачервоні датчики, і деякі інші речі, мета яких була невідома мені.
Може бути проведений аналіз на місці і переведений вар, і він, в залежності від результатів, налаштовується меню.
Вибрати 42 _
Добре, мийки доречні. З якоїсь причини згадувався стиль 60-х.
Я бачив це в одному з туалетних кабін Imperial Palace.
Як я розумію, для японських, які слідують традиціям своїх предків.
До речі, інший салон мав нормальний туалет. Аеропорт "At Narita" був три види - тут знаходяться отвори в підлозі, туалети без нагріву і біде, туалети з біде)
Габаритний зображення
І біля дзеркала була докладна інструкція, що розповідає про те, як мити руки після відвідування цієї установи.
Це його.
Так, ви, ймовірно, хочете знати, що це потрібно зробити з милою кабіною в лісах на першій фото?
Це те, що в готелі Meiji Shrine виглядає туалет.
Джерело:
Я знав, що я можу розповісти і показати що-небудь про Земельне Земельне Сонце, але якщо я не показала головне, то ніхто не вірить, що я був там.
Так, так, будь-який, хто чув японські зручності здогадав, що я маю на увазі.
Унітаз японських туалетів і туалетів супер-duper.
Ось туалет в недорогій вулиці.
Як видно, навіть там не просте, але при нагріванні і ставках.
Давайте подивимося ближче.
Переглянути 3 основні кнопки?
Один для всіх, другий для дівчаток. Кнопка з червоним квадратом зупиняє потік води.
Дві маленькі кнопки регулюють тиск.
Я також натискав кнопку для дівчаток.
Отримала гарячу воду на «дорожчому», його життєздатність повністю задоволена
І це туалет у вечері у верхньому класі. Він також мав інфрачервоні датчики, і деякі інші речі, мета яких була невідома мені.
Може бути проведений аналіз на місці і переведений вар, і він, в залежності від результатів, налаштовується меню.
Вибрати 42 _
Добре, мийки доречні. З якоїсь причини згадувався стиль 60-х.
Я бачив це в одному з туалетних кабін Imperial Palace.
Як я розумію, для японських, які слідують традиціям своїх предків.
До речі, інший салон мав нормальний туалет. Аеропорт "At Narita" був три види - тут знаходяться отвори в підлозі, туалети без нагріву і біде, туалети з біде)
Габаритний зображення
І біля дзеркала була докладна інструкція, що розповідає про те, як мити руки після відвідування цієї установи.
Це його.
Так, ви, ймовірно, хочете знати, що це потрібно зробити з милою кабіною в лісах на першій фото?
Це те, що в готелі Meiji Shrine виглядає туалет.
Джерело: