848
Проведення дверей салону своїми руками
Привіт всім!!! Я вирішив поділитися з вами, як зробити ваш автомобіль більш красивим. Я розумію, що це не автоматичний форум, але судячи величезною кількістю постів від реєстраторів автомобілебудів досить.
Тут будуть фото процесу і короткий опис.
Про нас
Так, для стартерів, матеріалів і інструментів, які потрібні.
Матеріали:
- автомобільна шкіра 3 р.м. чорно-сірого кольору з непроривною перфорацією - 350 р. на лінійний метр (140*100)... в результаті сірий залишився близько половини, чорно всі пішли, не підраховують обрізки. всього майже 2000 рублів.
- фанера 4 мм - близько 400 рублів лист 1,5 * 1,5 метрів
- два рулони пароля 1м*2м*1км - 140 рублів.
- саморізи різної довжини, мийки, 1.9 мм свердла, стебла для будівництва степлера - не скажеш ціну, адже дрібні речі.
- Фарба кицька широка, близько 2,5 рулонів - 50 рублів. рол.
Інструменти:
- Е. Жига.
- свердлити (ми особистим)
- Будівельний степлер (заїзд з друга)
Напівкруглий файл (покупчений) - 50 рублів.
Решта викрутки, ножиці, паперовий ніж всі акуратно знімали шкіру двері. Я почався з спини, вони не так патологічні, і ви можете навчатися.
І починаємо пасти з фарбою. Спочатку я вирішив, що краще поставити харчову плівку перед стрічкою, але потім ця ідея кинула, бо це було незручно працювати з нею.
Без плівки
р.
Для якості фото я апологізую, я взяв його на телефон.
потім починають малювати маркером приблизні візерунки або візерунки ... короткі трафарети)
Потрібно враховувати ручку.
Натюрморт
Як ми закінчили різання?
Далі одягаємо все на фанери ...
Трохи відступати) Я взяв перший раз в руках Ел. lobzik і перші заготовки були з великим запасом, після чого, звичайно ж, не пошкодили ... як багато файлу довелося працювати.
Як ми всі переїхали, ми починаємо пити.
Натюрморт
Як кожен бачив, ми починаємо підходити до деталей на місці ... Я використовував файл, який точно краще друзів, ніж мене, простіше це.
Я хочу, щоб тримати руку.
Головна
Всі деталі регульовані ... приблизно
починають затягнути деталі ... колірна гамма залежить тільки від вашої фантазії і наявності матеріалів.
Ми вирізаємо паралон відповідно до розміру частини, шкіри з маржиною, і ми вводимо красу з муфтою.
пароль Як ви можете помітити, я це зробити в домашніх умовах. Немає гаража, і я жити в гуртожитку, тобто все це в вітальні, кухня, спальня ... все в одному номері.
фліпсайд
чорні
візуально
перед затягуванням деталі вже передані до готових деталей на шаблонах фанери для другого дверей
свердлити темні по периметру невеликою 1.9мм свердлити
Натюрморт
вуаєрист
за переглядом
намагатися
фітинги
Натюрморт
- відео
фіксація
Спробуйте зробити більш прямими і кутовими сторонами між деталями, інакше вам доведеться покласти шматочки шкіри, як я зробив.
Зрізаємо великий шматок і закріплюємо його за допомогою степлера тільки зсередини.
Натюрморт
3829924
Паралон вирішив використовувати два шари, один розмір фанери, другий більший, приблизно як шкіра ... велике ліжко знизу, менше зверху, попередньо прикріпивши всі деталі до шкіри.
фітинги
р.
І починаючи з вершини, розтягуючи, ми починаємо пошиття (для цього отвори просвердлюються) ... Я пришив, як це, стібка 1 зверху, два знизу вперед, потім знову одна спина і так далі.
візуально
Процес не простий, потрібно постійно затягнути і стежити, що немає складок. Спочатку мені допомогло мені, потім вирішили не катування її і використовували паперовий держатель. Це може також дуже багато привести до самогубства, що отвори не видно, всі в випадковому порядку.
Але потім я звик до неї, і він пішов швидше.
Дверцята готова, але в мене ще три.
6722711
вставляють відсутні два трикутники
Ми використовуємо ніж, щоб зробити поперечну форму отвір під дверцятою кнопкою і покласти пластикову спину.
Зареєструватися
шемале
Другий час і порівняння
, Україна
і в першу чергу.
тримач допомогти мені
р.
трикутник
і нарешті фітинг ... двері промивають вологою тканиною, тому вона виглядає так.
Потім передні двері, у мене є два подіуми, так що кицька пішла менше.
Ну, потім я отримую його.
фітинги
Натюрморт
Р
Натюрморт
Затягуємо і сідаємо вниз.
зрілий
Ось основна деталь не закрита, я повинен розібратися, як це зробити.
в результаті залишили запас нижче, який приваблював нижні деталі і подіуми, і природно перед тим, як зшити
(Багато)
результат
монтаж
Фото
ліворуч
Ви знаєте цю картину.
р.
І фото салону.
на сидіннях чохлів ... пришивають не самим, купили ... і підбирають шкіру під цими чохлами
Ви можете всі курки.
Джерело:
Тут будуть фото процесу і короткий опис.
Про нас
Так, для стартерів, матеріалів і інструментів, які потрібні.
Матеріали:
- автомобільна шкіра 3 р.м. чорно-сірого кольору з непроривною перфорацією - 350 р. на лінійний метр (140*100)... в результаті сірий залишився близько половини, чорно всі пішли, не підраховують обрізки. всього майже 2000 рублів.
- фанера 4 мм - близько 400 рублів лист 1,5 * 1,5 метрів
- два рулони пароля 1м*2м*1км - 140 рублів.
- саморізи різної довжини, мийки, 1.9 мм свердла, стебла для будівництва степлера - не скажеш ціну, адже дрібні речі.
- Фарба кицька широка, близько 2,5 рулонів - 50 рублів. рол.
Інструменти:
- Е. Жига.
- свердлити (ми особистим)
- Будівельний степлер (заїзд з друга)
Напівкруглий файл (покупчений) - 50 рублів.
Решта викрутки, ножиці, паперовий ніж всі акуратно знімали шкіру двері. Я почався з спини, вони не так патологічні, і ви можете навчатися.
І починаємо пасти з фарбою. Спочатку я вирішив, що краще поставити харчову плівку перед стрічкою, але потім ця ідея кинула, бо це було незручно працювати з нею.
Без плівки
р.
Для якості фото я апологізую, я взяв його на телефон.
потім починають малювати маркером приблизні візерунки або візерунки ... короткі трафарети)
Потрібно враховувати ручку.
Натюрморт
Як ми закінчили різання?
Далі одягаємо все на фанери ...
Трохи відступати) Я взяв перший раз в руках Ел. lobzik і перші заготовки були з великим запасом, після чого, звичайно ж, не пошкодили ... як багато файлу довелося працювати.
Як ми всі переїхали, ми починаємо пити.
Натюрморт
Як кожен бачив, ми починаємо підходити до деталей на місці ... Я використовував файл, який точно краще друзів, ніж мене, простіше це.
Я хочу, щоб тримати руку.
Головна
Всі деталі регульовані ... приблизно
починають затягнути деталі ... колірна гамма залежить тільки від вашої фантазії і наявності матеріалів.
Ми вирізаємо паралон відповідно до розміру частини, шкіри з маржиною, і ми вводимо красу з муфтою.
пароль Як ви можете помітити, я це зробити в домашніх умовах. Немає гаража, і я жити в гуртожитку, тобто все це в вітальні, кухня, спальня ... все в одному номері.
фліпсайд
чорні
візуально
перед затягуванням деталі вже передані до готових деталей на шаблонах фанери для другого дверей
свердлити темні по периметру невеликою 1.9мм свердлити
Натюрморт
вуаєрист
за переглядом
намагатися
фітинги
Натюрморт
- відео
фіксація
Спробуйте зробити більш прямими і кутовими сторонами між деталями, інакше вам доведеться покласти шматочки шкіри, як я зробив.
Зрізаємо великий шматок і закріплюємо його за допомогою степлера тільки зсередини.
Натюрморт
3829924
Паралон вирішив використовувати два шари, один розмір фанери, другий більший, приблизно як шкіра ... велике ліжко знизу, менше зверху, попередньо прикріпивши всі деталі до шкіри.
фітинги
р.
І починаючи з вершини, розтягуючи, ми починаємо пошиття (для цього отвори просвердлюються) ... Я пришив, як це, стібка 1 зверху, два знизу вперед, потім знову одна спина і так далі.
візуально
Процес не простий, потрібно постійно затягнути і стежити, що немає складок. Спочатку мені допомогло мені, потім вирішили не катування її і використовували паперовий держатель. Це може також дуже багато привести до самогубства, що отвори не видно, всі в випадковому порядку.
Але потім я звик до неї, і він пішов швидше.
Дверцята готова, але в мене ще три.
6722711
вставляють відсутні два трикутники
Ми використовуємо ніж, щоб зробити поперечну форму отвір під дверцятою кнопкою і покласти пластикову спину.
Зареєструватися
шемале
Другий час і порівняння
, Україна
і в першу чергу.
тримач допомогти мені
р.
трикутник
і нарешті фітинг ... двері промивають вологою тканиною, тому вона виглядає так.
Потім передні двері, у мене є два подіуми, так що кицька пішла менше.
Ну, потім я отримую його.
фітинги
Натюрморт
Р
Натюрморт
Затягуємо і сідаємо вниз.
зрілий
Ось основна деталь не закрита, я повинен розібратися, як це зробити.
в результаті залишили запас нижче, який приваблював нижні деталі і подіуми, і природно перед тим, як зшити
(Багато)
результат
монтаж
Фото
ліворуч
Ви знаєте цю картину.
р.
І фото салону.
на сидіннях чохлів ... пришивають не самим, купили ... і підбирають шкіру під цими чохлами
Ви можете всі курки.
Джерело: