560
2-денна поїздка в Амстердам. Імпресії прості.
Відчуття просто неприпустимо, не тільки тому, що є свобода там, але просто як його описати.
Далі будуть фотографії і текст. Я думаю, що це багато людей.
Р
До центра в 10 хвилинах пішки від готелю. Готелі заброньовані до приїзду навіть у дорогих місцях. Отже, якщо ви робите, забронюйте заздалегідь.
Ми були першими, щоб зустрітися з станцією, вулицями дивляться своєю незвичайністю і деякими невиліковними затишними затишками, просто почувати себе вдома і одночасно, як дитина зловила в дивовижну мрію. Все дивно, що транспорт і велика кількість велосипедів, і звичайно ж просто атмосфера.
р.
Кіклісти працюють як божевільні, автомобілі страшні.
Я любила все, не сподобалося нічного освітлення (вулиці червоних світильників не підраховують), це просто не порівняли з тим же Будапештом або Прага.
Саме місто дуже схоже на Бельгійський Брюгге.
Фото
Це бомба.
У Карпатах з'являються гриби.
І звичайно кафе.
Габаритний зображення
красиві дівчата і дивні хлопчики.
Падіння будинків, Піцан Вежа відпочинку
автобусне навантаження
Різноманітність будинків і унікальностей вражає
до
Уважні люди не є рум’янами або просто неординарними особистостями
табір
Але це «кид» просто стук
Знаменитий кав'ярня від Green House, який буде розуміти тему. The Legend Jack Herer сорт дуже хороший.
На в'їзді паспорти перевіряють з тих, хто дивиться занадто молодий, або з Полісся, вони відомі латуні. фотографії знаменитостей, Nirvana, Prodiga, Mike Tyson і багато інших
р.
Нагороджуються різні тематичні виставки
Атмосфера затишку і миру, без спирту, тільки води і соку, яку я думаю дуже правильно.
І ось вони, ймовірно, дадуть всілякі позитивні в'язання, дуже посмішки на сонці радують.
Так, вони пробачать мене за темою ліків, але звичайно, галуциногенів, чесно, нічого не пробували.
Додано до [mergetime]1336329057[/mergetime]
Фото
Додано до [mergetime]1336329080[/mergetime]
Pritomilso, кілька більше фотографії?
Дивовижна картина на дитячому будинку.
Додано до [mergetime]1336329184[/mergetime]
Я вірю. Я отримую гул.
Джерело:
Далі будуть фотографії і текст. Я думаю, що це багато людей.
Р
До центра в 10 хвилинах пішки від готелю. Готелі заброньовані до приїзду навіть у дорогих місцях. Отже, якщо ви робите, забронюйте заздалегідь.
Ми були першими, щоб зустрітися з станцією, вулицями дивляться своєю незвичайністю і деякими невиліковними затишними затишками, просто почувати себе вдома і одночасно, як дитина зловила в дивовижну мрію. Все дивно, що транспорт і велика кількість велосипедів, і звичайно ж просто атмосфера.
р.
Кіклісти працюють як божевільні, автомобілі страшні.
Я любила все, не сподобалося нічного освітлення (вулиці червоних світильників не підраховують), це просто не порівняли з тим же Будапештом або Прага.
Саме місто дуже схоже на Бельгійський Брюгге.
Фото
Це бомба.
У Карпатах з'являються гриби.
І звичайно кафе.
Габаритний зображення
красиві дівчата і дивні хлопчики.
Падіння будинків, Піцан Вежа відпочинку
автобусне навантаження
Різноманітність будинків і унікальностей вражає
до
Уважні люди не є рум’янами або просто неординарними особистостями
табір
Але це «кид» просто стук
Знаменитий кав'ярня від Green House, який буде розуміти тему. The Legend Jack Herer сорт дуже хороший.
На в'їзді паспорти перевіряють з тих, хто дивиться занадто молодий, або з Полісся, вони відомі латуні. фотографії знаменитостей, Nirvana, Prodiga, Mike Tyson і багато інших
р.
Нагороджуються різні тематичні виставки
Атмосфера затишку і миру, без спирту, тільки води і соку, яку я думаю дуже правильно.
І ось вони, ймовірно, дадуть всілякі позитивні в'язання, дуже посмішки на сонці радують.
Так, вони пробачать мене за темою ліків, але звичайно, галуциногенів, чесно, нічого не пробували.
Додано до [mergetime]1336329057[/mergetime]
Фото
Додано до [mergetime]1336329080[/mergetime]
Pritomilso, кілька більше фотографії?
Дивовижна картина на дитячому будинку.
Додано до [mergetime]1336329184[/mergetime]
Я вірю. Я отримую гул.
Джерело: