497
Маленькі реліквії моєї родини
Ці речі зберігаються в сім'ї і пропускають на пам'ять. Вони належали моїм великим
3 фото і маленький текст
1,1 км Лист з моєї великої ранги Нікти Кораблін з лікарні біля Полтави
2,2 км
Додано до [mergetime]1336477178[/mergetime]
Здрастуйте Науру та дітлах. поцілунки кожен кілька разів. Він був в бою. На сьомий день він не носить борошнистих розчинів. Я в лікарні біля Полтави. Якщо я страждаю від болю, я буду боротися за батьківщину, і якщо вмираю, лікар розповість вам. Я не можу писати більше, руки погладжують. Я повинен тепер отримувати п'ятий лист від вас.
Він загинув в одній лікарні з тяжких поломок, похованих біля Полтави.
І ще одна річ, чохла сигарети моєї другої великогабаритної на лінії матері, Володимира Петровича Потапова.
Додано до [mergetime]1336477578[/mergetime]
Владимир Петрович не був на фронті, але він був евакуйований заводами за межами Уралу кував зброю Вікторії. Він був майстером на одному з заводів, виготовляючи частини для нашої артилерії.
Джерело:
3 фото і маленький текст
1,1 км Лист з моєї великої ранги Нікти Кораблін з лікарні біля Полтави
2,2 км
Додано до [mergetime]1336477178[/mergetime]
Здрастуйте Науру та дітлах. поцілунки кожен кілька разів. Він був в бою. На сьомий день він не носить борошнистих розчинів. Я в лікарні біля Полтави. Якщо я страждаю від болю, я буду боротися за батьківщину, і якщо вмираю, лікар розповість вам. Я не можу писати більше, руки погладжують. Я повинен тепер отримувати п'ятий лист від вас.
Він загинув в одній лікарні з тяжких поломок, похованих біля Полтави.
І ще одна річ, чохла сигарети моєї другої великогабаритної на лінії матері, Володимира Петровича Потапова.
Додано до [mergetime]1336477578[/mergetime]
Владимир Петрович не був на фронті, але він був евакуйований заводами за межами Уралу кував зброю Вікторії. Він був майстером на одному з заводів, виготовляючи частини для нашої артилерії.
Джерело: