Про китайські автомобілі, так і про Китай в цілому

Не так давно, але буквально восени цього року я мав шанс відвідати Китай.
Так, це не китайські села з рисовими подушками або курортами в Гайнані, але просто комерційно-промисловий Китай.
Гуанчжоу, Нінбо, Yiwu, Yongkang ...
Я хотів писати про автомобілі, подивитися на мої фотографії і зрозумів, що на них майже немає автомобілів, тому очевидно, це не обмежиться цим.
Так давайте...
Політ Китайські Авіакомпанії. Хто сказав: «Ох, Китайський», «Так,» та ін.
І насправді, якщо не новий, то дуже свіжі Boeings і Airbuses. Коли ми почали літати з Гуанчжоу в Нінбо, він був майже новим Airbus. (Я не можу забувати літати в Гонконг кілька років тому з Aeroflot в знаменитому Boeing.) . . . )

Тут будуть 121 фото.

2,2 км
Я знаю, що ви не можете фотографії на площині, але...
Більшість Китаю – незабутні гори. Я не можу вірити в перенапругу... Але є місця, де вони ще використовуються.

3. У Аеропорт Гуанчжоу є більш сучасним, ніж наш Twice протягом 10 років.

Р

4. У

5. Умань Навіть поліція (Я не боїться цього слова) їздить електричними автомобілями, як це. (Докладно Китайська робота)

6. Жнівень Гуанчжоу, мабуть, бізнес-центр. Під час виставки є великий виставковий центр, де половина світу збирає під час виставки.
Життя не можна сказати, що дешево. І на полицях не існує багато чистої китайської продукції. Звичайно, є всі види ринків, де все продається, але в торгових центрах все доросле. Якщо ви хочете купити електронні або одяг, ви будете неприємно зміщувати ціни, які вище, ніж ціни на Москва.
Але все ж на вулицях цього міста є щось «китайське» ... це запах деяких неприпустимої їжі, яка готується на кожному куті.
Не скрізь, звичайно, але є. Ви можете виходити з розкішного готелю і почути запах каналізацій.

7. Про нас

8. У До речі, китайські автомобілі на вулицях не більше, або навіть порядок величини менше, ніж у нас є джулі. Так, і зрозумілий, тому що в Китаї йдуть на внутрішній ринок такі бренди, як Audi, WV, Buick (до речі, багато), Toyota, MB (вони називають це просто BENZ ... очевидно, Mercedes для них важко, BMW).
Цікаво, є такі моделі, які не знайдені в інших країнах. Багато чисто японських моделей з лівим приводом (Toyota Crown, Mark X/Raiz, Honda Odyssey і т.д.) або наприклад BMW 535Li, Audi A6L ... так ... це подовжені 5-ka і A6. Вони дуже поширені.

9. Навігація

10. До речі, дороги в Китаї дрібні. Ну і в будь-якому випадку, де я був, все було добре, навіть занадто багато. Правда, китайський привід, щоб покласти його м'яко дуже специфічним. Для цього на наших дорогах громадяни знімають один одному з травмами. Вони мають норму, наприклад, для приводу стійко в середині лічильників 200-300 ... Ну і не повертайте. Особливо штраф 100 юань ... Наша справа близько 500 рублів.

Однією з цілей поїздки є контонська виставка. Я не буду говорити багато про неї. Просто скажете, що є багато і все, починаючи від китайської сноги, закінчуючи товарами такої якості, що це просто неприпустимо, щоб називати їх Китаянки.
Наприклад, сантехніка і кераміка.

11. Не без китайських жартів!

12. Китайська дійсно така. Це просто скрізь.

6971123

13.00 р. Китайська їжа переважно їстівна. У них є різні кухні в різних сферах. На півдні важко знайти Пекінський качок. Я думаю, що вона в Пекіні... Але я не був в Пекіні.
Але при відвідуванні будь-яких ресторанів потрібно бути обережним у виборі. Як ви знаєте, Китайська їсть все. Абсолютно все. Якщо ви берете курку, то як правило, вона не очищається від кісток, її зрізають разом з головою і лапами на шматочки і так готують.
У деяких місцях немає меню англійською мовою. Звісно, ви можете дізнатися, що це і від якого він виготовлений.
Багато свіжих морепродуктів - Шанхайські краби (право в сезоні, креветки, всілякі оболонки і т.д.).

В основному все зрозуміло і зрозуміло, що це не робить його простіше...

14. Подорож був досить напруженим і не повний вільний час. Більшість фотографій були взяті на пробіг або з вікна автомобіля.
Або з вікна готелю.

р.

15.00 р.

16.00 р.

17.00 р. Це німецька добре ... але не ... Що означає росіяни, китайці добре!

р.

18 років

19.00 р. Диво китайської думки... Бруска висить в повітрі ... Звісно, йому довелося доторкнутися, після чого він намаглював до бази і довелося швидко відварити.

20. Як виявилося, у них багато...

21.

22. Швидко завершуючи виставку, ми літаємо до Нінбо. На півночі (близько 1000 км).
До речі, в Нінбо дивна боротьба за навколишнє середовище, і є це дійсно не дуже, тому що крім порту навколо цього міста просто неймовірна кількість заводів, в короткі, є заборонені скутери з двигуном. Це, не зовсім з двигуном, але з бензиновим двигуном. Але допускається електрика, яка китайська в величезних числах і переїздах, а також хаотичних.
Цей поліцейський був нещасливий ... він був даний скутер з миючим світлом ... сидячи, нудний ...

23. Нінбо не більше Гуанчжоу, хоча це не центр. Але це те, як практично всі околиці міст живуть.

24.

Р

25. Китайські скутери небезпечні. Не тільки його рух, але і його погляд.
Вони мають здорові рукавиці, які надягають на рульове колесо, і вони також люблять носити куртки назад, щоб не замерзнути. Хоча це досить тепла зовні ... навіть гаряча.

26.

205995

27.

р.

28.

29. Як кожен інший, китайський любов кокс.

30. Це вид з готелю в Нінбо ... Через скло. Мороза? Ні, ні, ні, не знаю, що це.

31. Готель річки... Колір води - кава з молоком

32. Трохи про авто...
Вони можуть перевозити все на будь-якому транспорті, навіть якщо він (це все) не підходить.

33. Не можна сказати. Ми не маємо таких акордів...

34. Вони люблять Toyota Mark X, але... Раїз!
Китай є єдиним місцем, що я тримав лівий диск.

, Україна

35. Вони люблять бензо. Мерседес, очевидно, дуже важко для них, тому вони називають MB просто Benz.

36. Бук. Природно, все виробляється в Китаї.

37. Тойота Корона Так! Вільне колесо!

38.

Р

39.00 р. Задні алеї ... Я мав піти на півгодини...

р.

40. Просто кілька переглядів вулиць Нінбо.

41.

42. Ще один Райз.

43. Модний MB... Так само, як нам. Добре, де без матових ...

до 60 000 100 000 250 000 500 000 1 000 000 000 >1 000 000 000 000 >1 000 000 000 €

44. Китайська вага вражає... Це головний офіс компанії, який виробляє одяг. Шкарпетки, комори.

45. Нормальний Асхан, не один...

46. Бізнес звичайного малого китайського підприємця зазвичай є магазином або майстер-класом на першому поверсі. Друге життя.

Я думаю, що це правильно і зручно...

47. На шляху з Нінбо в Yiwu ми вирішили зупинитися в Shikou. Він красив... і Чен Кай-шек народився там, пізніше його син жив там. На жаль, я не можу дати багато інформації про нього. Я забув все я сказав. Ми просто подивимося на фото.
Також є буддійський храм.
Це просто отримати в ...

3610Р. 4200Р.

48. Повідомляємо, що це було занадто пізно. І сказали нам, куди піти...

49.00 р. Китайська, як росіяни, падають на номери у номерах. Сьомий в китайці є переконливим словом.
По-перше, з'явилася така історія, що німці почали виступати тільки для росіян. Ну, ні.

50.00 р. З повагою!!! Ерік Давидич? ?
Висоти дуже круті.

р.

51.

52. GT-R, як і все інше, вдарив нас в джемі руху, що складається з автомобілів і мопедів в 50/50 співвідношення.

53. В цілому Yiwu дуже зайнятий трафік. Як китайці кажуть, вся місто є величезним складом, який працює на місцевому ринку. Хоча ринок не викликає його ... Це величезний оптовий продаж. (більше на це пізніше)

54. Китаянка горілка смачна, міцна, але дорого.

55. Увімкніть на комп'ютер в готелі ... er ...
Цікаво, як вони вводили ці символи на клавіатурі. Вам необхідно ввести пару символів (латину), після чого Вам запропоновано букет символів, з яких ви обираєте право. 6 є просто початок ... Ми можемо зберегти фліппіни.

56.00 р. Це вид Yiwu.

57.00 р. Китай
Китайський автомобільний сервіс відремонтує вантажний автомобіль, що має паливо, що розливається по дорозі. Ось результат.
Звісно автомобіль спалений.

р.

58.

Р

59.00 р. Ось все. Є високотехнологічні величезні заводи з новими верстатами з ЧПУ та професійним персоналом, але є також купаж приватних майстерень. Що вони роблять там, я не знаю ...

р.

60.

61.

62. Але робота кипіння!

63.

64. Вони можуть зробити вас навесні тут. Так, так само, як, на вулиці... Місцева Тетяна

65. Що це? Реальні китайські автомобілі!

р.

66.00 Р

Р

67. Скутери для безпеки!

68. Чи є ці китайські автомобілі ???

69.00 р.

р.

Джерело: