Як виготовляють призи для скелярів

Blogger Антон Ярошенко пише:

Я абсолютно люблю всі види продукції. Це завжди приємно, щоб мати справу і зустріти людей, які роблять речі, не їздити автомобілі з Німеччини або продати китайські аксесуари для стільникового телефону.
У Росії існує ціла проблема з виробництвом. Так що це свого роду дорого знати, що хтось інший виробляє щось і робить його дуже добре.

Нещодавно я зустрів компанію, яка робить різні призи, чашки, подарунки та нагороди. Це не на китайських колах, які він друкує логотипи компаній клієнтів і називає себе виробничою компанією, але насправді створює дивовижні речі з нуля. Якщо є деякі великі нагороди, хтось повинен виробляти їх. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу. Я не збираюся розповісти вам, що саме компанія, або деякі троли скажуть, що це реклама. Хоча така компанія не шкода і рекламодавець.

В короткий час я був відволіканий чимось, ви можете просто жити в цьому виробництві і дивитися весь час, як виробляються всілякі дивовижні речі. Я скажу вам, як вони роблять хлопця, як це. Це насправді бодібілдінг чашки.
18 зображень

Р

Варто сказати, що цей чоловік не дуже бронза. Ну, це буває різним, оскільки виробництво також має своїх клієнтів і вони мають різні технічні завдання, включаючи вартість одного зразка. Так нехай це бронзова лінія. Пластиковий культурист, пофарбований в бронзу.

Перш за все скульптор ліпить модель. Це штукатурна модель майбутнього малюнка.

З штукатуркою буде виконана форма для лиття. Для цього ріжуча поверхня виготовляється з технічної пластики.

Це робиться, щоб зробити цвіль для лиття двох знімних частин так, щоб лиття модель можна видалити з форми, розкриючи форму. На лінії пластиліну пройдуть шов з'єднання форми.

Це те, що виглядає гіпсова модель, готовий зробити цвіль. По периметру вона є формою для замка, щоб два половинки форми щільно з'єдналися.

На даному етапі обов'язково переконайтеся, що на поверхні моделі немає мотивів немає мотивів і що шматки пластиліну не потрапляють на форму.

Будь-який мотив буде відображений у вигляді і кастинг буде одружитися.

Як я сказав на початку, цей стакан буде вилити з пластику і пофарбувати в броню. Паралельно виберіть тон живопису, оздоблення. Це такий колірний тест.

Потім силіконову форму виготовляють для лиття.

Розчин наноситься в кілька шарів для отримання форми.

Коли передня половина цвіль готова, знімаємо пластилін і робимо задню половину цвілі таким же чином.

Зверху силіконової форми штукатурка виготовляється так, щоб форма сидить міцно в ній, а при заливці вона не ведеться.

Алас, я пропустив процес лиття, але я зловив перших литих чоловіків.

Це те, що цвіль і її штукатурка виглядає як.

Закрити Тут можна побачити замок для щільно притискаючи два половинки форми.

Трохи рідкого пластика потрапляє в стику форми, його ретельно порізати і полірують.

Весь загін чекає на шліфування.

Який фінал. Готовий розпис бронзи. Це приз бодібілдингу турніру.

Джерело: