Ось буде близько 50 фото плюс трохи тексту.
Я відмітив кінець.
Верхови
Ви категорично. Моє ім’я В’ячеслава, я 48 років. Жива в Ангарську, Іркутську область. Я зняв одну з моїх днів 22 квітня 2012 р. в Верхнечонській області, на півночі Іркутської області. Я працюю інженером-підбирачом або просто як «привід» на Американській компанії Baker Hughes. Сьогодні в останній день мого довгого і одно-галотного годинника, завтра додому, і я подарую вам короткий тур Verkhnechon депозиту. Сьогодні ми закінчуємо буріння бітом на буріння T-2000 німецької компанії KCA-Deutag.
Ось ми йдемо. Отримайте в 7:15.
Я сподіваюся, що ви менше і менш обізнані про те, що це таке.
Тільки кава вранці. Після того, як конференц-зал Іркутського офісу ВЧГ, підготовка звіту про візитну подорож.
У той же час я покажу вам деякі фотографії з табору.
Це шафа і сушарка.
Р
...
У передмісті, частина «офісу», в якій співробітники ITR живуть під час роботи, добре, за ним і бурінням.
499.00 Р
В цей момент на роторі час для нас, щоб перейти до буріння, швидше за все, я повинен бути присутнім в цьому моменті.
Ми проходимо через "Сіта", тут під час буріння бурового буріння очищається від бурових порід. Розчин переходить в контейнери, а шлам відварюється в окремому жолобі в «барні»
Це те, що називається ротором.
Це те, що виглядає табір і буровий офіс.
Ми ще не отримали стамески і ми розглянемо.
Тут з такими бітами свердлиться «холода» тут, для основного буріння використовуються тільки біти PDC.
Ці свердловини вже пробурені, і «майстри» готують їх до виробництва нафти.
р.
Є всі види корисного гамашкі висить.
Що таке? Він отримає цукерки.
Ну, вгадайте, що? Це спідниця.
Ми не будемо шукати.
...
І це бурові труби.
Ну ось «ми» трохи )
Зустрічайте дрилі Сергія на робочому місці, драйви від Кубану. У цій бригаді є багато його земляків.
Ми збираємося на обід?
Я покажу вам їдальню пізніше, щоб пообідати там, а не всі люблять зйомка в цей час. Ще кілька фото з табору.
Попередження про вхід, це не жарт. Ведмедики досить часто приходять до буріння.
Душ.
98291
Одяг для спецодягу, є також те ж саме для постільної білизни та домашнього одягу.
Після обіду я збираю на мій склад, починайте машину, дайте його нагріти. Моя машина все ще є найчистішим (Я не ходив в будь-яку пару днів, тому я промив її).
Фотографування стамески для робочого звіту.
Ми збираємо дані на рейс.
В першу чергу ми маємо TNG, вони зберігають баланс робочого часу на бурінні та проведенні досліджень.
Тепер ми йдемо в офіс французької компанії Schlumberger. Ці хлопці є «відповідними для траєкторії свердловини».
Ми будемо працювати в "офіс" VCHNG - це наш клієнт.
Поки не всі дані готові взяти на себе стамеску на склад і одночасно зробити коротку прогулянку на VCHNGKM*
Свердла Т-2000
*Верхнехонське родовище нафти і газу ТСН
Необхідно ретельно приїхати, поліцейські не сплять.
УПН-1. Нафта готується для подальшого транспортування через трубопровод.
Це електростанція ESN власних потреб, що забезпечує електрику в всю галузь.
Головний офіс ВЧГ на полі.
р.
Джерело: