Один день на буровій

Ось буде близько 50 фото плюс трохи тексту.
Я відмітив кінець.

Верхови

Ви категорично. Моє ім’я В’ячеслава, я 48 років. Жива в Ангарську, Іркутську область. Я зняв одну з моїх днів 22 квітня 2012 р. в Верхнечонській області, на півночі Іркутської області. Я працюю інженером-підбирачом або просто як «привід» на Американській компанії Baker Hughes. Сьогодні в останній день мого довгого і одно-галотного годинника, завтра додому, і я подарую вам короткий тур Verkhnechon депозиту. Сьогодні ми закінчуємо буріння бітом на буріння T-2000 німецької компанії KCA-Deutag.

Один день на буровій

Ось ми йдемо. Отримайте в 7:15.

Один день на буровій

Я сподіваюся, що ви менше і менш обізнані про те, що це таке.
Тільки кава вранці. Після того, як конференц-зал Іркутського офісу ВЧГ, підготовка звіту про візитну подорож.

У той же час я покажу вам деякі фотографії з табору.
Це шафа і сушарка.

Один день на буровій Р

...

Один день на буровій

У передмісті, частина «офісу», в якій співробітники ITR живуть під час роботи, добре, за ним і бурінням.

499.00 Р

В цей момент на роторі час для нас, щоб перейти до буріння, швидше за все, я повинен бути присутнім в цьому моменті.
Ми проходимо через "Сіта", тут під час буріння бурового буріння очищається від бурових порід. Розчин переходить в контейнери, а шлам відварюється в окремому жолобі в «барні»

Один день на буровій

Це те, що називається ротором.

Один день на буровій

Це те, що виглядає табір і буровий офіс.

Один день на буровій

Ми ще не отримали стамески і ми розглянемо.
Тут з такими бітами свердлиться «холода» тут, для основного буріння використовуються тільки біти PDC.

Один день на буровій

Ці свердловини вже пробурені, і «майстри» готують їх до виробництва нафти.

Один день на буровій р.

Є всі види корисного гамашкі висить.

Один день на буровій

Що таке? Він отримає цукерки.

Один день на буровій

Ну, вгадайте, що? Це спідниця.
Ми не будемо шукати.

Один день на буровій

...

Один день на буровій

І це бурові труби.

Один день на буровій

Ну ось «ми» трохи )

Один день на буровій

Зустрічайте дрилі Сергія на робочому місці, драйви від Кубану. У цій бригаді є багато його земляків.

Один день на буровій

Ми збираємося на обід?
Я покажу вам їдальню пізніше, щоб пообідати там, а не всі люблять зйомка в цей час. Ще кілька фото з табору.
Попередження про вхід, це не жарт. Ведмедики досить часто приходять до буріння.

Один день на буровій

Душ.

98291

Одяг для спецодягу, є також те ж саме для постільної білизни та домашнього одягу.

Один день на буровій

Після обіду я збираю на мій склад, починайте машину, дайте його нагріти. Моя машина все ще є найчистішим (Я не ходив в будь-яку пару днів, тому я промив її).

Один день на буровій

Фотографування стамески для робочого звіту.

Один день на буровій

Ми збираємо дані на рейс.
В першу чергу ми маємо TNG, вони зберігають баланс робочого часу на бурінні та проведенні досліджень.

Один день на буровій

Тепер ми йдемо в офіс французької компанії Schlumberger. Ці хлопці є «відповідними для траєкторії свердловини».

Один день на буровій

Ми будемо працювати в "офіс" VCHNG - це наш клієнт.

Один день на буровій

Поки не всі дані готові взяти на себе стамеску на склад і одночасно зробити коротку прогулянку на VCHNGKM*
Свердла Т-2000

*Верхнехонське родовище нафти і газу ТСН

Один день на буровій

Необхідно ретельно приїхати, поліцейські не сплять.

Один день на буровій

УПН-1. Нафта готується для подальшого транспортування через трубопровод.

Один день на буровій

Це електростанція ESN власних потреб, що забезпечує електрику в всю галузь.

Один день на буровій

Головний офіс ВЧГ на полі.

Один день на буровій р.

Джерело: