Як збираються вертольоти

Blogger Egor Lavrentiev пише в своєму блозі egor-lavrentiev.livejournal.com/1469.html

Здійснити пару танків, флот бронетехніки або сьомої лінії живлення. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час. Цей льотний склад виробляється в Ростов-на-Дону на Роствертолі. Я не розкриває всі карти, але я змогла відвідати диво. До речі, кажуть, що ті, хто перетинав поріг військового підприємства, то за кордоном не випустили. Я сподіваюсь на літній відпочинок на Кіпрі не більше.
18 пік під каток

Роствертол входить до складу Російських вертольотів, найбільш вигідного активу корпорації Роштехнологій. Ця компанія є третім у світі з точки зору виготовлених вертольотів. На сьогоднішній день його замовлення було досягнуто 1,500 роторакрафт (як старі дизайнери називають їх вертольотами).

1,1 км Rostvertol працює з кінця 40-х років. Вони кажуть, що завод виготовлений літак з дерева! Добре, що з часом вони перенапружуються. Воєн боїться літати в поле.

2. Спочатку я був показаний магазин збірки того ж Mi-26. Навантаження до 20 тонн вантажу. Американці роблять аналог, але він витримує 1,5 рази менше.

3. У Ви думали це магазин? Ні, каюта. Так само, як і вішалка. Це може бути ще один вертоліт, наприклад, тритон Ka-226. Або вантажівка KAMAZ. На каркасі вертольота можна підібрати весь бак.

4. У Після того, як Мі-26 був перевезений Ту-134 - не найлегший тягар.

5. Умань Але він рятує від неприємностей збитого американського вертольота Чинок. Не фольга навколо, Америка.

Р

6. Жнівень Для того, щоб працівникам підійти таку машину, потрібна реальна споруда «лісів». Висота вертольота становить понад 8 метрів, які можна порівняти з триповерховим будинокм.

7. Про нас З цього фото легко оцінити гігантські розміри Mi-26. До речі, цього року вони хочуть запустити модель з зменшеною групою (дві люди замість п'яти), сучасними іонами та інфрачервоним баченням. 15 вертоліт вже замовили в Індії. У зв’язку з тим, що Міністерство оборони також зацікавило нову модифікацію.

8. У І тут зібрано атаку вертольота Мі-28. Він був висловлений «Давастатором» НАТО з страху. Машина призначена для знищення танків в жорсткій водяній бані.

9. Навігація На такій техніці можна зробити «задну петлю» або «барель» (коли автомобіль виходить різко 360 °). Я не хотів би бути в місці того, що втрачений танкер, який випадково втрачає в темряву на Мі-28Н, не розуміючи її другу назву - "Ніч Мисливець".

10. Листи бронетехніки на кокпіті витримують передній удар бронетанкових кульок 12.7 мм, висококласні 20 мм оболонок і навіть фрагменти керованих ракет.

11. Рослина ретельно відстежує якість, яка, вічно, визнається по всьому світу. Але в 2007 році ми-26ТС засвідчили цивільну авіацію Китаю. Я думаю, що вони з'ясували, як довго він буде скопіювати.

12. Молоді люди, які готові йти на завод. На обіді грають американський баскетбол. Михаїл Йорданія не дав мені шанс – я не виграв 15-8 років.

13.00 р. Але в тенісі вдалося виграти один набір.

14. Після соляка з трьома видами м'яса я показала збірку крокодила Мі-24. У початковій модифікації це був перший радянський і другий в світі бойовий вертоліт спеціального призначення (ми стрибали американський AH-1 "Cobra").

15.00 р. І це поворотні столи для експорту, з брендом Rosoboronexport. Ми-8МТВ, Україна - Ми-35М.

338350

16.00 р. Завод не тільки збирає вертоліти, але і забезпечує обслуговування. Зараз модернізований автомобіль Сибірської авіакомпанії SKOL. Я сподіваюсь, що вони доводять його до нормального, хоча я думаю, що це простіше купити новий.

17.00 р. Дуже свіжі бойові вертольоти скоро підуть на захист материн. У 2011 році Роствертол 100% виконав державне оборонне замовлення. Наші війська вже були поповнені новим Mi-28N, Mi-35M, Mi-26.

18 років В кінці туру я був навіть показаний чоловічий літаючий. Нехай вони відчувають повну потужність російської техніки. Автомобільний звір. В кінці я був дійсно відірвав!

Переглянути інші фотографії та відео на сайті Шляху. Російська Федерація

р.

Джерело: