Скільки коштує їсти в Нью-Йорку?

Відкрийте тему їжі в місті, де є кухня всіх народів світу.
Давайте розглянемо бюджетні варіанти, які люблять туристів.
Ми можемо самі зателефонувати одержувачу і узгодити зручний час і місце вручення квітів, а якщо необхідно, то збережемо сюрприз.
Автор опустився до дині в дешевому суші-бару / китайському ресторані і почав ретельне вивчення...

Автор: Ми були всією родиною. Я взяв, що в Росії називається бізнес-ланч, і тут я був просто поспішаючи. За $7.95, вони пропонують три види суші, щоб вибрати з, плюс ано-суп або салат. Я не люблю рибу, а суші - це єдина риба страва, яку я їсть.

Інші варіанти обіду. Подається з понеділка по п'ятницю з 11 по 16 годин. Готель знаходиться в самому серці Києва.

Дитина замовила курку в кисло-солодкому соусі.

Суп з китайськими пельменями та куркою з брокколі та ло-маїном локшиною. Локшина вартість додаткового долара. Всі страви подаються безкоштовно зеленим чайом.

Це недорогий ресторан, який належить китайці. Суші так поганий, про те, як в ресторанах мережі Євразія в Санкт-Петербурзі, але китайська їжа дуже навіть. Це китайська назва, хоча. Насолодіться стравами американської кухні. Ауттентичні китайські ресторани не обслуговують цього. Це дійсно досить смачний, і, будь-яким чином, набагато краще, ніж гамбургери і картопля. Коли я прийшов в Нью-Йорк, перше, що я хочу їсти це свого роду їжі. Життя в Пітері, я не знайшов нічого навіть віддалено подібного. Для цього Вам необхідно відвідати вуличний китайський ресторан, з якого є тисячі в Нью-Йорку, і купити страви. Якщо ви шукаєте їжу цікавим, я буду.

Меню ресторану з цінами на вивчення. Одна сторона. Ціни за найнижчими цінами в місті. Роли тільки йдуть за $2. У Манхеттені, вони будуть коштувати $3-5 в бюджетній установі. Але це також залежить від місця розташування. Життя в Брукліні в плані цін дуже відрізняється від життя в Манхеттені. Це не просто ресторани. Бруклін більш дорогий, ніж сусідній Нью-Джерсі.

Інша сторона. І це тільки японська кухня. Є також той же обсяг страв китайської кухні. У місцевому ресторанному бізнесі конкурс є таким чином, що асортимент меню може викликати справжній пантера в відвідувачі, тому багато чого буде все. Ви також можете попросити щось, що не на меню. Якщо на кухні буде потрібні вироби, то варимо, швидше за все, зробимо без сумніву.

У ресторані є такий невеликий, що не має туалету. Вся торгівля зосереджена в основному на ходу. Зйомка з вулиці через вікно.

Вся їжа буде доставлена додому, якщо вона досягне. Я колись замовив суші з ресторану 4 кілометри. Це пристойно з Нью-Йоркською міською щільністю та кількістю закладів. У той час я не знаю номер телефону найближчого ресторану. Немає проблеми.

Найцікавіше - перевірка. Ми не можемо закінчити все і приносили деякі будинки. Найдешевші тільки McDonald's або інші продукти харчування. Це, коли подорожуєте двома або трьома, ви можете заставу, що ви будете мати принаймні $ 25-30 за прийом їжі, якщо щось більш-менш гідне. Ви можете придбати піцу на долар, але це не їжа. Для обслуговування в Нью-Йоркі необхідно залишити наконечник 18%. Розглядаються прості - помножують податки в перевірці двома. Прийняття приймаються, але не потрібно. Туристи з Європи не роблять цього. Місцеві жителі знають, що поради є важливою частиною системи і основним джерелом доходів офіціантки, тому вони регулярно оплачують їх. Ви не повинні платити наконечник, якщо ви збираєте їжу.

Ви їсти цю їжу і скільки коштує вам?

Джерело: samsebeskazal.livejournal.com