Завтра ми почнемо вбити вас.

Проведено відкритий лист про нові норми Міністерства транспорту Росії.

8727572

«Ви, читаючи ці лінії зараз, є потенційним претендентом на занурену лінію в мирному списку, який буде грати на всіх новинних каналах країни протягом декількох днів», пілоти цивільної авіації написав у відкритий лист, що циркулюється на RuNet сьогодні.

Причиною було внесення змін до Міністерства транспорту з метою No 139, які встановили, що під час денний рейс екіпаж оснащений лише двома пілотами замість трьох. Міністерство транспорту і авіакомпаній, для того щоб зменшити витрати, скориговані виїзди за «день» зсув, враховуючи його не з відправлення дошки, але з часу пілот пішов на роботу і відкладав всі відправлення до 23.00.

До 14 годин в повітрі пілоти проводять до 14 годин. Згідно з пілотами, переробка екіпажів, які не мають заміни, багато разів збільшує ризик виникнення катастроф. Разом з тим, пасажири, що літають до США, – не так багато ризику – «U.S.», навіть «день» рейси, завжди обладнані трьома пілотами.

Тут є лист, опублікований нещодавно Екатерінбургом пілотним димланом і розподіляється сьогодні пілотом-блогером.

«Я не знаю, хто перший. Може бути Сибір, можливо, Трансеро, можливо, Аерофлот. А ви, читаючи ці лінії зараз, є потенційним претендентом на занурену лінію в мирному списку, який буде грати на всіх новинних каналах країни протягом декількох днів.

Аннушка вже розливається соняшникова олія. Ми просто повинні чекати.

В кінці чотиригодинного переходу рейсу екіпаж скорочиться або пізніше зробіть помилку, не сумніваючись. Вкрай перероблений пілот в критичній ситуації не є бійцем, і я знаю це по-перше.

Коли за спиною TWO льотчиків десять годинний нічний рейс, який завершився рясно посадкою на заповідному аеродромі, а потім через годину і половину агонізації чекав погодинний рейс до аеродрому призначення, стан посадки екіпажу сильно нагадує поведінку боксера, який пропустив ударний удар. Здається, що боксер все ще на ногах, але найменший спиць досить для нього, щоб збити на землі.

Для екіпажу цей насос може бути будь-яка причина - це відмова від співвідношенні, похибка відправника, будь-який змій природи матері з сюрпризами у вигляді лис-критих гір, приховування в камульгадієвих хмарах відштовхувань або неспішного зсуву вітру.

Чи можна уникнути такої сумної долі? Звісно я роблю! Вам потрібен третій. Третій пілот, який візьме на себе деякі з рутинних робіт нічного польоту, надаючи два основні пілоти трохи відпочивати перед майбутнім спуском і посадкою.

Але для того, щоб зміцнити так званий двочленний екіпаж третього пілотного агента, необхідно змінити нещодавно модифікований. 139-й наказ Міністерства транспорту, який став апотезом праворобництва цього відділу, предсуплений усіма професіоналами галузі.

Я даю вам кінцевий результат. Міністерством транспорту «ображені для виправдання», які літають ввечері в Токіо, Гонконг або Бангкок, ви, походи через ніч і посадки туди наступного ранку, зроблено денний рейс. І вирушаючи в годину і півповернення до Москви також буде ДЕНЬ. І з моменту польоту визнається денний рейс, потім два, не три пілоти, виконують його.

І ці два пілоти рано чи пізно ви, читати цю посаду, а також самі, помирати. Померти, якщо ви Якщо ви американці, ви щасливою особою. Навіть в денний час у рідній Америці вам пощастило російський екіпаж трьох пілотів, адже Америка не визнає плоди ідіотичного законодавства, що робить балет з російського Міністерства транспорту. І кульки знають це. Вони знають і страхують. Вони мають право боятися.

Чому псуються власними непристойними скрабами з Міністерства транспорту Росії більшої кількості боїв далекої Америки
Я не знаю. Я знаю, але я не буду, тому що це зовсім інша тема.

Я хотів би, щоб всі смужки читати ці лінії (як це можливість перетворити, що жертвує безпеку наших рейсів).

Оригінальне джерело

Джерело: