Музиканти благ!

Одменестрация Комодденкова представила вашій екстраманії галереї портретного живопису на основі культурних діячів музичної індустрії!

Відкриваємо наш маленький шіттель відомий шоумайстер і час - Заслужений педераст з усього Великобританії Фрід Меркурій! Багато людей люблять його не тільки для цього, але і для цього.
8 пікет
через: soba4ki

А потім знову, англійський виробник. Секс opizdolz puke! Хто знає ці хлопці і багато людей, які їх захоплюють. А після того, як вони роблять щось несподіване в музиці практично не можна.

Але деякі люди роблять. Ось як Віа Продіг bleat! Какбе підкаже в цьому і в певній мірі мотивує рішучі дії в родинному житті.

Нервана блювота! Я послухав їх одночасно. І Нервана, і вищезгаданий VIA. Незважаючи на те, що Кобаїн все ще трохи ближче, бо Ворошівське стрільця і все це.

Ацей-діссі ансамбль bleat! Ну, це не всі природні, я не маю достатньо гуаш і ватман. Кароче вистачало тево для каво і подивитися. Він голосує!

Марилін Отоолієв Мансон Пуке! Деякі злих язиків говорять, що він схожий на Freddie Меркурій, тільки захищений. Але ми не віримо, що ми заперечуємо такі чутки!

Аббот блювота! Ну, я не знаю, що є муфта назавжди і мурах кожного виду! Сотон розуміє! Всі чорні мітохоли!

Що це? І Маікол Какбе підтверджує це. Продовжити. Або ні. Редактор журналу не знає інформацію про цю щітку. Довгий!

доб. 5

Джерело: