Пластикові Логічні та гнучкі екрани: навіть куля не є перешкодою

Відобразити дисплей, і після цього він все ще працює. Це весело, це не так?

Це пластикова логіка, компанія, в якій RUSNANO інвестувала, ви, ймовірно, пам'ятаєте її в пластиковий Logic 100 зчитувач або в комірці Churider (огляд). Сьогодні вони показали свої досягнення: гнучкі та ультратонкі дисплеї. Основна новинка - це кольоровий послідовний гнучкий дисплей 10.7
5 фото + відео по plushev

Я також зумів розбити його: там була смуга.

Зафіксовано відразу.

7500 р.

Показ є як товстим, як паперовий лист. З смужками, що створюються в лабораторії в Кембриджі, є не як ідеальні умови, як на заводі Дрезден, скажуть, що буде все правильно.

Ось ще один чіп - дисплей, проколюється кулею, все ще продовжує працювати.

Ну і всі раніше оголошені переваги: екрани не збиваються, і так як вони використовують електронні чорнила і не використовують підсвічування, вони витрачають мало енергії, ви можете бачити з будь-якого кута і т.д. Все це неймовірно цікаво, але для мене основна проблема і питання, коли всі ці дива досягнуть кінцевого користувача. Колірний дисплей ще не може відображати відео, тому говорити про ринок, хоча б роздрібна перспектива говорити. Крім того, виробництво, відео, як і раніше коштує дорого. Пластиковий логічний 100, вже згадувалося, не з'явився в роздрібній торгівлі, і швидше за все, не з'явиться і проходить деякі нескінченні експерименти в школах для потреб Міністерства освіти, і чи буде придбаний для шкіл невідомий і незнімний. Я хотів би, щоб говорити, перевірити досягнення ринку.

Джерело: