503
Фотозвіт німецького окупанта
Під час Першої світової війни німці взяли сотні тисяч, якщо не мільйони, кольорові фотографії на аглобарвній плівці. Тепер ці кадри (дива частина виживання) поступово оцифровані і періодично з'являються в Інтернеті.
записує візуальний
Як правило, німецька кольорова плівка є дуже низькою якістю і безпекою (хоже фотографії Hugo Jaeger, наприклад, це не можна сказати). Тим не менш, будь-які кольорові фотографії війни все ще викликають інтерес, вони, здається, наблизити нас до цього часу, зробити свою трагіальну реальність відчутною.
Вчора я знайшов на деяких інтернет-блойних ринках кілька раніше невідомих до мене кадрів певного Роберта Інера (Bothner Robert).
З кожним щитом якість, цікаво побачити.
Окупований Смоленськ, Успенський собор відбілює на відстані:
У цих фотографіях відчуття повної руїни, хоча на початку німецької окупації місто ще був повний 90 відсотків, принаймні:
Тут є менше знищення.
На жаль, дуже цікавий вид Смоленського:
р.
Він був підписаний як Смоленськ, але прокоментував, що це було "Каменець Брестської області". На фото Біла Вежа, Симеоновська церква і споруди гімназії трохи трохи:
І вона вказана як Смоленськ, але дахи будинків не характерні:
Відповідно, заборона:
Окупе Варшава:
Палац у Варшаві:
34
Окупований гент. Відчуйте різницю:
Торгові будні дні зайнятого Гхента:
Р
Скільки?
Джерело:
записує візуальний
Як правило, німецька кольорова плівка є дуже низькою якістю і безпекою (хоже фотографії Hugo Jaeger, наприклад, це не можна сказати). Тим не менш, будь-які кольорові фотографії війни все ще викликають інтерес, вони, здається, наблизити нас до цього часу, зробити свою трагіальну реальність відчутною.
Вчора я знайшов на деяких інтернет-блойних ринках кілька раніше невідомих до мене кадрів певного Роберта Інера (Bothner Robert).
З кожним щитом якість, цікаво побачити.
Окупований Смоленськ, Успенський собор відбілює на відстані:
У цих фотографіях відчуття повної руїни, хоча на початку німецької окупації місто ще був повний 90 відсотків, принаймні:
Тут є менше знищення.
На жаль, дуже цікавий вид Смоленського:
р.
Він був підписаний як Смоленськ, але прокоментував, що це було "Каменець Брестської області". На фото Біла Вежа, Симеоновська церква і споруди гімназії трохи трохи:
І вона вказана як Смоленськ, але дахи будинків не характерні:
Відповідно, заборона:
Окупе Варшава:
Палац у Варшаві:
34
Окупований гент. Відчуйте різницю:
Торгові будні дні зайнятого Гхента:
Р
Скільки?
Джерело: