Ремонт радіокерованого бака

Привіт, дорогі японські!
Це мій перший пост, тому для викривлення, будь ласка, не лікуйте жорсткий.
В кінці буде 12 фото з описом.

У відкритих просторах ІАП був пост про затримання груші. Танковий бій, який різнокольорово описав всі шари цієї красивої іграшки. Похабний або пізній, все ламається, і ви повинні зробити щось про це. Те ж саме сталося з танковими бортами.
Одна з танків почала прокручувати провідну рогівку, яка була причиною ремонту.

Причиною лікування стала порушення резервуара. На огляді виявилося, що провідний рінчик прокручував.

р.

Знімаємо гусениці і робимо огляд

Під час зовнішньої перевірки причина розбиття не знайдено, тому ми розібрали резервуар і розглянемо далі.

Основні частини механіки обробляють змащенням, тому не можна побачити всі редуктори приводу. Ми будемо брати його окремо. Видалити двигуни.

Є багато змащування, і це не рівномірно розподілено.
Щоб визначити причину розбиття, видаліть навіки двигуна і видаліть всю мастило.
В результаті виходить, що провідна ковзана обертається через валу вій. (Несподівано, через вітражі руки в змащенні, я не можу знімати цей момент.)

Так як заміщення корпуса така ж, як витрачаючи половину вартості резервуара, було прийнято рішення зробити кріплення. Такий кріплення дозволить зафіксувати вал в одному положенні. Ми робимо кріплення з жорсткого дроту.

Для забезпечення надійного кріплення і довговічності конструкції регулюйте розміри до діаметра вала.

Джерело: