Blogger Felbert пише:
Використовуючи однакову поляризацію магнітних полів, можна зробити левітаційне ліжко.
20 фотографії
Створення верхнього каркасу сплетіння ліжка. Підходить розмір для великого матраца. 74 дюйми довгий і 38 дюймів широкий.
Ще один кут верхнього каркасу
По каркасу вставки стійки, створення клітин в певних місцях
Помістіть магніти і закрийте каркас фанери
р.
Ручний малюнок одного з куточків каркаса
Створення нижньої рамкової бази. 8 футів довгий і 7 футів широкий.
Ще один кут нижньої каркасної бази
При розпакуванні магнітів через недбалість два магніти, підключені до одного. Ви не можете надати йому значення, але сила, яка об'єднує їх, близько декількох сотень фунтів, і через це, дуже важко відокремити такі магніти. Тут було пощастило, що між ними отримали гумові рукавички, які забезпечили 2-міліметровий проміжок, в якому віджимають ножиці, можна було створити більший проміжок, в якому можна розмістити інструмент більшим.
За допомогою кулькової ручки, я зміг вставити її в зазор.
Поступово, за допомогою ручок, вдалося збільшити щілину і розмістити невеликий вал кисті.
Вирівнюючи і збільшуючи проміжок, поступово помістили другий рулон кисті
Тим не менш, було важко перемістити магніти і зануритися, що під тиском сили, рулони стрічки будуть ковзати, а магніти будуть з'єднуватися без розриву між ними і всі мої праці будуть йти до відходів. Я використовував шурупи, тому що вони були металевими і вони проводилися всередині магнітною силою.
В якості пасту використовували два щітки
Поступово відштовхуючи їх між магнітами, я отримав рулони кисті прямо між двома магнітами.
9816647р.
Мінімальне пошкодження поверхні магнітів. Цей випадковий тест тільки підтвердив властивості магнітів і для цілей, обраних мною, був досить послідовним.
Фінал рамного вигляду основи.
З'єднайте каркасне ліжко з каркасною базою, використовуючи сталеві кабелі на кутах ліжка. Тим не менш, автор повинен зробити деякі математичні розрахунки для визначення найкращої висоти, щоб ефект левітації був найвищим.
Зазор між платформами.
Сталевий кабель, що з'єднує каркасне дно з каркасною основою.
Я не можу чекати, щоб спробувати його. Я хотів швидко насолодитися ліжком для відпочинку.
Джерело: