Плювати в візерунки

Blogger fima-psuchopadt пише:

Я побував у Нижньому Новгороді ЦУМ вчора ... і зараз хочу апологізувати інші тьмяні ЦУМ, включаючи білоруські. З метою стимулювання продажів з торгових руйнувань цього критого ринку в будівлі Сталіна знищити абсолютно будь-яке поняття маркетингу та меркандайзингу. Це Нижній Новгород, це хардкор!
10 зображень

Що таке критий ринок. А власники ЦУМ теж. Ось чому я не думаю, що це варто розбити їх: якщо вони кладуть в переходи і кладуть на стінки задовольняють потреби цільової аудиторії, можливо, це буде!

Після всього, цілком можливо, що є люди, які приїдуть кілька разів на тиждень, тільки для читання «свіжого» анекдоту дня, друку і розміщення на кожному (!!!) стіна польоту сходів кожного (!!) поверху.

Я не дивився, якщо хтось щасливий, щоб бути фотографовані в цих slits.

І ця підлога повністю присвячена телевізійній трансляційній трансляції гамстерів «Дом-2», улюблених мільйонами росіян, обурених поточним лідером революції Ксюша Собчак.

Синєвидні блондинки, які роблять маленьку потребу, здавалося б, нагадуємо, що біла гонка може дозволити собі все! Що це? А особливо купити.

Ніщо, що, huh? Це буде набагато краще, ніж це ... Я особисто, з деякими елементами заздрості, подивився на його розмір. У зв'язку з тим, як в анекдоті ми називаємо її членом.

Це не вдалося зробити картину. Прохолодна тітка.

Я любив це одне Такий самодостатній молодий чоловік.

Голова-1.

Голова-2.

Джерело: