714
Мазута. Фоторепортаж
Зареєструватися
56 зображень і текст
Нещодавно в Острожську, на базі 37-ї навчальної бригади відбувся збір фахівців логістичної системи ЗС РФ. Представники військового відділу ДДААФ та оборонні заводи показали підготовку водіїв різних колісних і стежкових транспортних засобів.
Продемонстровано нові методи навчання з використанням комп’ютерних тренажерів, які використовуються в навчанні майбутніх військових водіїв. Представники Уралвагонзаводу, КАМАЗ, Оборонсервісу та Спецьремонту, які здійснюють технічне забезпечення військ на основі аутсорсингу, показали порядок організації обслуговування та гарантійних послуг, які, крім іншого, включають виїзд технічних команд до військ на сезонне обслуговування обладнання та зброї.
Автомобільна бригада розташована в військовій частині 20115, на околиці міста Острозськ, Воронезької області. Його літопис цієї частини веде з кінця XIX століття, коли з'явився кінний полк.
Пам'ятник плаваючому шасі серії БАЗ 59xx
01. Мар
р.
У класах, обладнаних інтерактивними дошками та проекторами.
02. Мар
Сучасні технології успішно співпрацюють з традиційними навчальними інструментами: рельєфні карти, плакати, макети.
03.03.2014 р.
На додаток до теоретичних занять, є також візуальні засоби. До трьохосьового шасі плаваючий автомобіль BAZ серії 59xxx. З боків двигуна є струменеві пропелери, призначені для забезпечення руху води.
04.03.2014 р.
Усі одиниці стенду функціонують. Навіть двигун, який працює електродвигуном.
05. У
Щільність шини.
06. У
Ручна передача передає зусилля двигуна в корпус передачі, обладнаний вбудованим диференціальним розподілом приводів правої і лівої сторони.
07. Мар
В рік бригада навчає 3000 фахівців для вагонних і багатовісних коліс.
08.03.2014 р.
20143737
МАЗ-537. Трактор для причепів і напівпричепів. Ємність 65 тонн тягне за собою нечизні апетити дизеля: 125 літрів за сто. Максимальна швидкість 55 км/год.
09.03.2015 р.
Устаткування, яке розробило свій ресурс, використовується як тренажери для роботи різних операцій з технічного обслуговування та ремонту.
10.
р.
Трактор Рама. По-новому
11.
Під час поставки кредитів на обслуговування обладнання.
12.
13.00 р.
р.
KAMAZ-65225 з напівпричепом. вантажопідйомність 48 т. Максимальна швидкість 70 км/год. Витрата палива 40 л/100 км.
14.
Давайте подивимося, як здійснюється підготовка трекового обладнання. Студії готові до вправ.
15.00 р.
Оператор тренера. Він повинен уважно стежити за кадемією під час «смужки», встановити програму для тренажера, вибрати маршрут і т.д.
16.00 р.
пульт дистанційного керування.
17.00 р.
Симулятор під час роботи гойдалки, що імітує нерівність дороги. І він робить багато шуму. Майже повна занурення в реальну ситуацію.
18 років
179314р.
Вікно перегляду драйвера замінює екран, який показує картину як на лівому моніторі оператора тренажера.
19.00 р.
Пуповина в кабіні тренажера не дозволяє позбутися від почуття, що це площина.
20.
Після підготовки танкерів були показані бронетехніки "Лінкс", "Тигер" та з яких причин УАЗ. У першому автомобілі гості показали великий інтерес.
21.
Броньований автомобіль "Линкс" призначений для виконання завдань служби та бойової діяльності персоналу різних видів військ, а також носіїв світло- зброї та комунікаційних систем.
22.
«Линкс» – суть італійського Івеко «ЛМВ». Автомобіль зібраний в Воронеж на 172-му Центральному авторемонтному заводі.
23.
Серце Лінькс. Зчитувач може помітити два акумулятори.
24.
Р
Основні характеристики Івеко "ЛМВ"
Кріплення: 14
Арматура: 40мм гранатомет
Бронь: кулястійна, шахтна дія до 6 кг TNT (6 клас захисту)
Д х Ш х В: 4790 х 2200 х 2050 мм
Заземлення: 345 мм
Одноразова вага: 4700 кг
Вантажопідйомність: 2 300 кг
Максимальна швидкість: 130 км/год
Трансфер: 6 АЕС
Місткість: до 6 осіб
Передній пасажирський сидіння.
25.
, Україна
Цього року ми плануємо побудувати 60 автомобілів.
26.
Частка вітчизняних компонентів – 10%. У майбутньому цей показник може збільшитися.
27.
Р
Повітря, як я розумію це, тут немає. Але коробка автоматична.
28.
693468
ГАЗ 2330 «Тигер» - армійський багатоцільовий позашляховик.
29.
«Линькс» перевозить «Тигер», так як останні втратили в класі стрільби оборони (він має п'ятий), і не має захисту шахти.
30.
3610Р. 4200Р.
Порівняйте місця екіпажу тут і на схилі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
31.
р.
Для того, щоб бути справедливим, варто відзначити, що у нас є бронеавтомобіль Вовк, принципово схожий на Івко.
32.
33.
Полірований УАЗІК – шик. Так, не комфортно, але ніякого захисту. Але в простоті і надійності він не має рівних. Я хочу, якщо хтось дав мені.
34.
У наступному гаражі встановлено нове обладнання для ремонту в галузі.
35.
Семінар з технічного обслуговування та ремонту озброєння та військової техніки танкових і мотострілечних батальйонів. Створено на базі вантажівки "Урал".
36.00 Р
Всередині майстерні. Зона перевірок і ремонту електромереж.
37.
Розташування сантехнічних і монтажних робіт.
38.
Свердла щось не проблема.
39.00 р.
40.
За допомогою майстерного обладнання можна зробити величезну кількість робіт. Я не списав їх. Зайдіть своє слово.
41.
2525
Таблетка для ремонтників. Заміняє купу схем, інструкцій та іншої нормативної документації, необхідної для технічного обслуговування обладнання.
42.
87113618
Для закуски ми були показані маневри МАЗ на навчальному майданчику.
43.
МАЗ-543. Його V-подібний, 12-циліндровий дизель має об'єм 38.8 літрів. Потужність 525 к.с. і споживання близько 90 літрів на сто.
44.
45.
47955925
Міст відпочиває на древній, ймовірно, довоєнний, залізничний майданчик.
46.
Це був просто реальний пухирчик. Я ніколи не бачив так багато поплярів. Пое, хмари пилу з автомобілів і тепла збивають ідею зйомки.
І водії вантажівок, в тому числі
48.
49.00 р.
50.00 р.
51.
МАЗ-537 з напівпричепом.
52.
77616816
О, я не хочу бути в сидіннях водія або сидіннях контролера трафіку (або що це правильно?).
53.
54.
Що ви думаєте про дизайн шрифтів?
55.
56.00 р.
все
Джерело:
56 зображень і текст
Нещодавно в Острожську, на базі 37-ї навчальної бригади відбувся збір фахівців логістичної системи ЗС РФ. Представники військового відділу ДДААФ та оборонні заводи показали підготовку водіїв різних колісних і стежкових транспортних засобів.
Продемонстровано нові методи навчання з використанням комп’ютерних тренажерів, які використовуються в навчанні майбутніх військових водіїв. Представники Уралвагонзаводу, КАМАЗ, Оборонсервісу та Спецьремонту, які здійснюють технічне забезпечення військ на основі аутсорсингу, показали порядок організації обслуговування та гарантійних послуг, які, крім іншого, включають виїзд технічних команд до військ на сезонне обслуговування обладнання та зброї.
Автомобільна бригада розташована в військовій частині 20115, на околиці міста Острозськ, Воронезької області. Його літопис цієї частини веде з кінця XIX століття, коли з'явився кінний полк.
Пам'ятник плаваючому шасі серії БАЗ 59xx
01. Мар
р.
У класах, обладнаних інтерактивними дошками та проекторами.
02. Мар
Сучасні технології успішно співпрацюють з традиційними навчальними інструментами: рельєфні карти, плакати, макети.
03.03.2014 р.
На додаток до теоретичних занять, є також візуальні засоби. До трьохосьового шасі плаваючий автомобіль BAZ серії 59xxx. З боків двигуна є струменеві пропелери, призначені для забезпечення руху води.
04.03.2014 р.
Усі одиниці стенду функціонують. Навіть двигун, який працює електродвигуном.
05. У
Щільність шини.
06. У
Ручна передача передає зусилля двигуна в корпус передачі, обладнаний вбудованим диференціальним розподілом приводів правої і лівої сторони.
07. Мар
В рік бригада навчає 3000 фахівців для вагонних і багатовісних коліс.
08.03.2014 р.
20143737
МАЗ-537. Трактор для причепів і напівпричепів. Ємність 65 тонн тягне за собою нечизні апетити дизеля: 125 літрів за сто. Максимальна швидкість 55 км/год.
09.03.2015 р.
Устаткування, яке розробило свій ресурс, використовується як тренажери для роботи різних операцій з технічного обслуговування та ремонту.
10.
р.
Трактор Рама. По-новому
11.
Під час поставки кредитів на обслуговування обладнання.
12.
13.00 р.
р.
KAMAZ-65225 з напівпричепом. вантажопідйомність 48 т. Максимальна швидкість 70 км/год. Витрата палива 40 л/100 км.
14.
Давайте подивимося, як здійснюється підготовка трекового обладнання. Студії готові до вправ.
15.00 р.
Оператор тренера. Він повинен уважно стежити за кадемією під час «смужки», встановити програму для тренажера, вибрати маршрут і т.д.
16.00 р.
пульт дистанційного керування.
17.00 р.
Симулятор під час роботи гойдалки, що імітує нерівність дороги. І він робить багато шуму. Майже повна занурення в реальну ситуацію.
18 років
179314р.
Вікно перегляду драйвера замінює екран, який показує картину як на лівому моніторі оператора тренажера.
19.00 р.
Пуповина в кабіні тренажера не дозволяє позбутися від почуття, що це площина.
20.
Після підготовки танкерів були показані бронетехніки "Лінкс", "Тигер" та з яких причин УАЗ. У першому автомобілі гості показали великий інтерес.
21.
Броньований автомобіль "Линкс" призначений для виконання завдань служби та бойової діяльності персоналу різних видів військ, а також носіїв світло- зброї та комунікаційних систем.
22.
«Линкс» – суть італійського Івеко «ЛМВ». Автомобіль зібраний в Воронеж на 172-му Центральному авторемонтному заводі.
23.
Серце Лінькс. Зчитувач може помітити два акумулятори.
24.
Р
Основні характеристики Івеко "ЛМВ"
Кріплення: 14
Арматура: 40мм гранатомет
Бронь: кулястійна, шахтна дія до 6 кг TNT (6 клас захисту)
Д х Ш х В: 4790 х 2200 х 2050 мм
Заземлення: 345 мм
Одноразова вага: 4700 кг
Вантажопідйомність: 2 300 кг
Максимальна швидкість: 130 км/год
Трансфер: 6 АЕС
Місткість: до 6 осіб
Передній пасажирський сидіння.
25.
, Україна
Цього року ми плануємо побудувати 60 автомобілів.
26.
Частка вітчизняних компонентів – 10%. У майбутньому цей показник може збільшитися.
27.
Р
Повітря, як я розумію це, тут немає. Але коробка автоматична.
28.
693468
ГАЗ 2330 «Тигер» - армійський багатоцільовий позашляховик.
29.
«Линькс» перевозить «Тигер», так як останні втратили в класі стрільби оборони (він має п'ятий), і не має захисту шахти.
30.
3610Р. 4200Р.
Порівняйте місця екіпажу тут і на схилі. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.
31.
р.
Для того, щоб бути справедливим, варто відзначити, що у нас є бронеавтомобіль Вовк, принципово схожий на Івко.
32.
33.
Полірований УАЗІК – шик. Так, не комфортно, але ніякого захисту. Але в простоті і надійності він не має рівних. Я хочу, якщо хтось дав мені.
34.
У наступному гаражі встановлено нове обладнання для ремонту в галузі.
35.
Семінар з технічного обслуговування та ремонту озброєння та військової техніки танкових і мотострілечних батальйонів. Створено на базі вантажівки "Урал".
36.00 Р
Всередині майстерні. Зона перевірок і ремонту електромереж.
37.
Розташування сантехнічних і монтажних робіт.
38.
Свердла щось не проблема.
39.00 р.
40.
За допомогою майстерного обладнання можна зробити величезну кількість робіт. Я не списав їх. Зайдіть своє слово.
41.
2525
Таблетка для ремонтників. Заміняє купу схем, інструкцій та іншої нормативної документації, необхідної для технічного обслуговування обладнання.
42.
87113618
Для закуски ми були показані маневри МАЗ на навчальному майданчику.
43.
МАЗ-543. Його V-подібний, 12-циліндровий дизель має об'єм 38.8 літрів. Потужність 525 к.с. і споживання близько 90 літрів на сто.
44.
45.
47955925
Міст відпочиває на древній, ймовірно, довоєнний, залізничний майданчик.
46.
Це був просто реальний пухирчик. Я ніколи не бачив так багато поплярів. Пое, хмари пилу з автомобілів і тепла збивають ідею зйомки.
І водії вантажівок, в тому числі
48.
49.00 р.
50.00 р.
51.
МАЗ-537 з напівпричепом.
52.
77616816
О, я не хочу бути в сидіннях водія або сидіннях контролера трафіку (або що це правильно?).
53.
54.
Що ви думаєте про дизайн шрифтів?
55.
56.00 р.
все
Джерело: