Порівняння шкіл в Росії та США

Порівняти інтер'єр і екстер'єр шкіл в Росії і США і зробити висновок, що має краще фінансування і навички дизайну.
Хоча важко говорити про фінансовий компонент, пам'ятайте, скільки грошей ми пожертвували школам і де вона йде?
Це питання залишається відкритим.
Це більше про людство і спадщина.

Почнемо з передпокою. З якоїсь причини все повинно бути коричневим. Звісно, тут, як з жовто-зеленими парканами в Москві, все це «для людей»: заспокоїти і не дозволяти розслабитися. Я був багато шкіл по всій Росії. Так тільки кілька пилок стін інших кольорів: білий і зелений, який також, в принципі, страшний. Зауважте, що в більшості установах роблять косметичні ремонт частіше, ніж раз на п'ять років, але вічно «дизайн» залишається однаковим. Наприкінці посту я розповість, як я бачив розчин.

Р

Часто змінюються меблі в школах, особливо старших. Так чому б не купити красиву? Якщо у покупців немає смаку, дайте його до регіонального рівня. Також є проблема в державних закупівлях - замовлення приймається тим, хто займе менше, незалежно від якості.

Р

Старі школи, побудовані в погані часи, але нові вже оглянуті. Варламов заявив на тему російської архітектури: в Росії ми просто не маємо замовника для гарної якості сучасної архітектури. Не потрібні архітектори. Навіть якщо є бажання зробити щось добре, проект знищується на стадії реалізації, коли починаються заощадження на технології та матеріали. Поки є боротьба за квадратні метри і вартість будівництва, нічого, крім скла і пластикових швів будуть побудовані. Тексти пісень, а це означає: Але що хвилює мене більше, що люди не розуміють архітектури на всіх. Дивитися, всі ці псевдо-класичні, гекії овець, всі ці комп'ютерні ігрові будинки, всі ці вульгарні гірчиці палаци, вони не просто демонструють. Вони з'являються, тому що вам подобається, вони люблять головний архітектор вашого міста, вони люблять ваших сусідів, які досягли грошей і влади. Ніщо додати. З відкритих джерел школа на 100 місць витрат від 30 до 50 млн рублів, а за 1000 - 500-600 млн рублів. Ціни значно варіюються.

На дні шкіл відкрився останні п'ять років (найкращіші варіанти):

Школа в Англії, Канаді та США:

Якщо хтось говорить про те, що вони кажуть, в Європі виділяється більше грошей (дуже смішно, особливо після оповідань з КТ сканерами і Олімпійськими графіками), то тут є бюджетний варіант:

Удачливий, якщо їдальня знаходиться в тому ж будинку, як школа.

Навіть в прохолодних гімназії, це не краще.

Вся країна ревнощів з них (в Москві):

Вони намагаються. Для них, мабуть, «краса», але повісити фото троянд в передпокої! Я повісив деякі домашні тварини, це буде весело.

Британські школи і я (довго часу тому):

Джерело: vnefedyev.livejournal.com