УВАГА! Жалюзі

Це хороший приклад, як це зробити!

Прогулянка з дружиною в центрі міста, потім в приземці лісу побачила, як дві корови атакували щось. Вийшов додому. Хто це? Мама там не була. Вони, ймовірно, просто кинули людей там. Ви можете з'їсти його. Як годувати? Я пишу з мого телефону, тому що після того, як відбійник, Інтернет вийшов сьогодні.

УВАГА!

Ось ми йдемо. Сьогодні, повернувшись з велосипедної поїздки, вони відлякувалися вже літаючим рейсом. Покинувся від мене, полетіти над Лосиком, пролетів на нього - але звичайно ж, птахи росте, це не жарт. Так як час для пагонів я роблю традиційну щорічну пост про пагони і попросіть вас попередити своїх друзів: якщо ви знайдете курку на вулиці, нещасливий і сумний, не візьміть його додому, не заощаджуйте птах - це час для пагонів. Пташенята залишають гнізда, поки не вдалося правильно літати або взагалі. Але ви повинні. Поблизу батьків, летять і годуючи курчат. Максимально, що ви можете зробити, щоб приїхати трохи малюка від дороги (якщо роялений комрад весело кроки в цьому напрямку) і залишити дитину самостійно.

Ви можете дізнатися більше про забіги і чому вони не потрібні «допомоги» тут.

Ознайомитися з нами

Джерело: