Чи знаєте ви, як це зробити?

Не так давно, молодий бренд презервативів Gartelle влаштована цікава екскурсія на виробництво своєї продукції. Так сказати, "День відкритих дверей".
Я був щасливий, щоб бути серед тих фотографів і блогерів, які зробили короткий список, і я пішов в Таїланд, щоб дізнатися, як зробити що ми так сором'язливі про покупку в аптеках.

У програмі буде 21 фото і 1 відео, чесно шеббі з промо-пакету, який був представлений всім журналістам.
Ось ми йдемо.

1,1 км Прибуття в Аеропорт Бангкок. Зустрічайте мене тут.

2,2 км Саме так вони зустрічають людей. Смішні Але Азія відрізняється.

3. У Ми приймали той самий автобус з туристами. Я не знаю, чому, але я не дбаю, але це весело.

4. У Це завод, який виробляє ці домішки. Тайська Nippon Industries. Детальніше про відео нижче.

5. Умань Почнемо, звідки надходить латекс. Отримано з соку дерева Гевеи. Ми були показані ці плантації. Каучукове дерево (hevea) належить до сімейства молочного чаю в основному вирощується на Південно-Східній Азії (орендова країна латексу – Таїланд)

6. Жнівень Hevea - це високорослі дерева, покриті коричневою корою з білим покриттям і в появі нагадують ріг (його стовбура, якщо розщеплюється в верхній частині) Одне дерево виробляє 3 до 7,5 кг латексу на рік.

7. Про нас І тепер фотографії з виробництва. Я не буду писати багато тексту, який цікавиться – все описано в деталях в відео, що я буду писати останні. У виробництві є тільки внутрішня фотографія.
Все починається з занурення форми в латекс.

р.

8. У Кожен презерватив проходить електронне тестування.

р.

9. Навігація

10. ... і повітряне тестування (до максимального обсягу). Зазвичай буває з презервативами, вибраними випадковими зображеннями від партії.
(Я не думаю, що вони страшні, коли повітряна куля попає.)

11. Далі відбувається фольга (або простими словами – упаковка в звичній формі)

12. І більше.

13.00 р. Після цього презервативи упаковані в коробки відповідно до їх кількості, моделі та ін.

14. Як бачите, все відбувається вручну, працюючи велику кількість тайок.

р.

15.00 р. Якщо тільки ви можете побачити, як це зробити?

8553081

16. вони, як правило, нездійснені)

17.00 р. А потім є ущільнення коробок в плівці ...

р.

18 років

19.00 р. Упаковка в ящиках ...

20. Ну і подальша доля цих продуктів - Я думаю, що це не секрет для будь-якого, і я не буду сказати вам.

Р

21. Нарешті, обіцяний відео... Всі права, ви можете курчати.

Джерело: