Пам'ятник ненародженим дітям

Що потрібно, щоб бути навколо кожної жіночої консультації.
Про Життя Лі Ру (liveinternet)

Я не на всіх проти аборту - є "цільові обставини" - від тьмяних капотів неповнолітніх до хвороб і ріпаку.
В цілому читати текст всередині і буде більше фотографій незвичайного пам'ятника.

аборти
І часто сниться моїх дітей, ненароджених. Я не бачу їх обличчя, я не знаю, якщо вони є хлопчиками або дівчатами, але є завжди два. Вони малюють руки до мене і вуса: Мама, що для? Чому ви вбиваєте нас? Тоді їхні тіла повільно зникнуть, все, що залишається там, тихо-пита: «Для чого?» "Я доходжу до них, хочу доторкнутися до них, сказати щось. Це жопа так живо, так...
Щойно бере мене в госпітальну кімнату, де я побачу себе на гінекологічному стільці. Я кладаю там зуба і клацання мого крісла. Я шкода, болить внизу живота, все всередині болить, але серце болить ще більше. Я хочу кричати, але щось тримає мене мовчить, перекусивши губи в кров. Я чую звук інструментів, і я чую питання лікаря:
- Чому ти чекав так довго? Це довгий час.
- Я думав, що я можу внести його. - Я збив.
З вашими венами вона збивається.
«Нехай, нехай починати, ми повинні бути хворими», – попереджає вона.
Тексти пісень, а це означає: Я відчуваю щось холодне і праска, що надходить до тіла. Починається подряпини, скребки, нарізка. Кричить німці на губах... Болить, болить, але болить більше. Щойно ще один шматок того, що колись мій дитина падає вниз, я хочу, як і померти від безладу і сором'язливості.
Розслабляйте м'язи, голос лікаря не зашкодить. Перший раз я можу розповісти. Яким дітям?
- Два, син і дочка. Вони бажали третину. - Я збив.
до Ви можете виправити здоров'я і дати народження. Ми будемо робити найближчим часом, вона, ймовірно, хотів, щоб зачепити мене. - Складання.
- Що?
до Ви були в УЗД?
-Так.
- Ви не сказали нічого?
до Ні, чому?
до Чи є у вас близнюки в сім'ї?
- Так, і що? - Я запитав, внутрішньо холодно від можливої відповіді.
- У вас були близнюки.
Сльози вийшли з очей. Я завжди мріяв про близнюки. І ось
Ми робимо 15 хвилин. Медсестра допомогла... Так що я ніколи не збочений: вона забули, щоб видалити її таза. Він мав кров'ю... В крові, який жив у мене півгодини тому був м'якоть, частина мене. Тепер це згустки крові, шматочки м'яса. У холодну кахельну кахельну плиту.
Я прокинувся в палаті. Був лікар-медик з похилого бавовни.
- Ви нас налякалися. Люди тривають десять разів на рік і нічого. А ти не здивився.
- Вибачте, я сказав спокійно.
- Приходьте, я бачив всі ці роки. Ви будете.
до Це пішов.
- Я не сказав вам про близнюки. Ви спробуєте зробити це простіше. Кожен має аборти, довіряю мене. Все правильно, лежачи на деякий час, відпочивати. Потім додому, ваші чекають в номер очікування.
до Не розкажи чоловіка про близнюки.
- Всі права.
Восьмий рік пройшов. Не було більше абортів, не більше дітей. І це вторинна безпліддя. І повторився сон і вуса: Чому ви вбиваєте нас? І це питання, що я не можу знайти відповідь на: «Чи це було все правильно?» Чи не ви слухаєте лікарів? Немає відповіді. Не буде.
ага

...

...

...

...

...