Історія однієї високої чіткості

У нашому маленькому рекламному канторі підійшов один клієнт. бесіда почалася з... Вони кажуть, що потрібно роздрукувати пару браслетів. Друковані, давали, і зникли дуде. Кілька місяців тому я продемонстрував з несподівано великим замовленням, а потім ми зрозуміли, що пара банерних оголошень були тільки для розсади. Нижче представлена історія одного рекламного дня у фотографіях.

У вас буде 24 фотографії з коментарями, будь ласка, не порушайте.

висока передача.

Хмарочос був пасований 447 квадратних метрів самоклеючої плівки. приклеюється на вікнах. було близько 260 елементів і всіх під номером.
Шукаємо право на фото.

Руслан, найшвидший інсталятор, він також самий червоний і веселий.

155911

порожні хори пентхауса капітального будівництва. Тут вішатимуть альтанки.

трос на тлі рекламного фасаду

Вони піднімаються на дуже в'язницю. У 2009 році з’явіли про те, що FMS вийшли і брали найкращі картини.

Я отримав хлопця, який не бачив його.

Історія однієї високої чіткості р.

Зв'язок на висоті є надзвичайно знежиренням, і будь-яким стільниковим оператором

перевірити план роботи

капітальний перегляд

Скляна мийка! обов'язковий виробник перед заклеюванням скла на висоті

У величезному пентхаусі проколо десятки вентиляційних коробок

Актуальна плівка для прокатки. на підкладці і в рулонах. по дорозі, весь хмарочос взяв фільм стільки, скільки займає рівно третину стовбура 4-кі ВАЗ - улюблена машина монтажників)

Хлопці кріпляться на бетонному в'язі і готові висихати "верхню дошку"

«Виготовляємо» плівку перевіряється ріжучою фасадом і підраховує палички вже відправлені для прокатки. пізніше ви побачите, що сталося.

ще один слід) для того, щоб встигнути «розфарбувати» такий об'єкт, нам потрібні сили 4 монтажників «пропорції» і 2 «пристосувань» - це подача і застрахники для високоросійської роботи.

29647618

Ми закріплюємо вузли для "зміщення" рулонів і відров до дна - на фасаді до монтажників

на фасаді по периметру будинку розташовані 10 кранів для «фасадних робітників», пака прокочуємо скляний фасад, закріплюємо плитку) будівництво 24 години

Я спалю на обід.)

Зважування) спійманий цей каркас довго.

Я ніколи не бачив рідного міста з такої висоти. Коли ви дивитеся на спальних зонах ... горіння і лизати нічні вікна, ви відвідуєте філософські думки про те, що кип'ятять там, комусь життя і комусь проблема. Гарний і спокійний.

блакитний унітаз на наступну вежу) є «моноліт», заливають бетоном і подрібнюють перев'язкою в неї.

Колега приймала картину. Сидіння на армування з бетонної стіни був надзвичайно скелястий, але фото вийшло круто!

3919715 км

Ну - і ось що сталося. ...)
Продюсер роботи
Багато має робити з цим об'єктом.
Наприклад, випадок, коли вони привозили підлогу прожекторів і ліфта на будівельному майданчику було вимкнено для ремонту і прогуляли 12-кілограмні прожектори до 29 поверху на сходи з ліхтарями.
Я втратив 3,5 кілограми на тиждень установки.
Дякуємо! Я зробив!

Джерело: