690
Історія однієї високої чіткості
У нашому маленькому рекламному канторі підійшов один клієнт. бесіда почалася з... Вони кажуть, що потрібно роздрукувати пару браслетів. Друковані, давали, і зникли дуде. Кілька місяців тому я продемонстрував з несподівано великим замовленням, а потім ми зрозуміли, що пара банерних оголошень були тільки для розсади. Нижче представлена історія одного рекламного дня у фотографіях.
У вас буде 24 фотографії з коментарями, будь ласка, не порушайте.
висока передача.
Хмарочос був пасований 447 квадратних метрів самоклеючої плівки. приклеюється на вікнах. було близько 260 елементів і всіх під номером.
Шукаємо право на фото.
Руслан, найшвидший інсталятор, він також самий червоний і веселий.
155911
порожні хори пентхауса капітального будівництва. Тут вішатимуть альтанки.
трос на тлі рекламного фасаду
Вони піднімаються на дуже в'язницю. У 2009 році з’явіли про те, що FMS вийшли і брали найкращі картини.
Я отримав хлопця, який не бачив його.
р.
Зв'язок на висоті є надзвичайно знежиренням, і будь-яким стільниковим оператором
перевірити план роботи
капітальний перегляд
Скляна мийка! обов'язковий виробник перед заклеюванням скла на висоті
У величезному пентхаусі проколо десятки вентиляційних коробок
Актуальна плівка для прокатки. на підкладці і в рулонах. по дорозі, весь хмарочос взяв фільм стільки, скільки займає рівно третину стовбура 4-кі ВАЗ - улюблена машина монтажників)
Хлопці кріпляться на бетонному в'язі і готові висихати "верхню дошку"
«Виготовляємо» плівку перевіряється ріжучою фасадом і підраховує палички вже відправлені для прокатки. пізніше ви побачите, що сталося.
р.
ще один слід) для того, щоб встигнути «розфарбувати» такий об'єкт, нам потрібні сили 4 монтажників «пропорції» і 2 «пристосувань» - це подача і застрахники для високоросійської роботи.
29647618
Ми закріплюємо вузли для "зміщення" рулонів і відров до дна - на фасаді до монтажників
р.
на фасаді по периметру будинку розташовані 10 кранів для «фасадних робітників», пака прокочуємо скляний фасад, закріплюємо плитку) будівництво 24 години
Я спалю на обід.)
Зважування) спійманий цей каркас довго.
Я ніколи не бачив рідного міста з такої висоти. Коли ви дивитеся на спальних зонах ... горіння і лизати нічні вікна, ви відвідуєте філософські думки про те, що кип'ятять там, комусь життя і комусь проблема. Гарний і спокійний.
блакитний унітаз на наступну вежу) є «моноліт», заливають бетоном і подрібнюють перев'язкою в неї.
Колега приймала картину. Сидіння на армування з бетонної стіни був надзвичайно скелястий, але фото вийшло круто!
3919715 км
Ну - і ось що сталося. ...)
Продюсер роботи
Багато має робити з цим об'єктом.
Наприклад, випадок, коли вони привозили підлогу прожекторів і ліфта на будівельному майданчику було вимкнено для ремонту і прогуляли 12-кілограмні прожектори до 29 поверху на сходи з ліхтарями.
Я втратив 3,5 кілограми на тиждень установки.
Дякуємо! Я зробив!
Джерело:
У вас буде 24 фотографії з коментарями, будь ласка, не порушайте.
висока передача.
Хмарочос був пасований 447 квадратних метрів самоклеючої плівки. приклеюється на вікнах. було близько 260 елементів і всіх під номером.
Шукаємо право на фото.
Руслан, найшвидший інсталятор, він також самий червоний і веселий.
155911
порожні хори пентхауса капітального будівництва. Тут вішатимуть альтанки.
трос на тлі рекламного фасаду
Вони піднімаються на дуже в'язницю. У 2009 році з’явіли про те, що FMS вийшли і брали найкращі картини.
Я отримав хлопця, який не бачив його.
р.
Зв'язок на висоті є надзвичайно знежиренням, і будь-яким стільниковим оператором
перевірити план роботи
капітальний перегляд
Скляна мийка! обов'язковий виробник перед заклеюванням скла на висоті
У величезному пентхаусі проколо десятки вентиляційних коробок
Актуальна плівка для прокатки. на підкладці і в рулонах. по дорозі, весь хмарочос взяв фільм стільки, скільки займає рівно третину стовбура 4-кі ВАЗ - улюблена машина монтажників)
Хлопці кріпляться на бетонному в'язі і готові висихати "верхню дошку"
«Виготовляємо» плівку перевіряється ріжучою фасадом і підраховує палички вже відправлені для прокатки. пізніше ви побачите, що сталося.
р.
ще один слід) для того, щоб встигнути «розфарбувати» такий об'єкт, нам потрібні сили 4 монтажників «пропорції» і 2 «пристосувань» - це подача і застрахники для високоросійської роботи.
29647618
Ми закріплюємо вузли для "зміщення" рулонів і відров до дна - на фасаді до монтажників
р.
на фасаді по периметру будинку розташовані 10 кранів для «фасадних робітників», пака прокочуємо скляний фасад, закріплюємо плитку) будівництво 24 години
Я спалю на обід.)
Зважування) спійманий цей каркас довго.
Я ніколи не бачив рідного міста з такої висоти. Коли ви дивитеся на спальних зонах ... горіння і лизати нічні вікна, ви відвідуєте філософські думки про те, що кип'ятять там, комусь життя і комусь проблема. Гарний і спокійний.
блакитний унітаз на наступну вежу) є «моноліт», заливають бетоном і подрібнюють перев'язкою в неї.
Колега приймала картину. Сидіння на армування з бетонної стіни був надзвичайно скелястий, але фото вийшло круто!
3919715 км
Ну - і ось що сталося. ...)
Продюсер роботи
Багато має робити з цим об'єктом.
Наприклад, випадок, коли вони привозили підлогу прожекторів і ліфта на будівельному майданчику було вимкнено для ремонту і прогуляли 12-кілограмні прожектори до 29 поверху на сходи з ліхтарями.
Я втратив 3,5 кілограми на тиждень установки.
Дякуємо! Я зробив!
Джерело: