Корабельний тур

Я подарую вашій увазі короткий тур корабля. Я апологізую за якість фото – знімати на sextant. Деякі дані - Контейнери 2003 побудовані, ємність 862 тей (контейнер), довжина 134 м, ширина 23 м екіпаж 12 чол.
Тут буде багато фотографій з поясненнями, будь ласка, не перервуться, коли я буду писати.

, Україна

Почати з мосту. Паркувальний лот порожній, є постійним годинником 1 людини на ходу. У центрі - електронна карта, з боків - радар.

Зазвичай в морі судно йде на машині, під час маневрів управляється джойстиком (сірою панеллю посередині). Корди є справою минулого.

р.

Радар по роботі

Супутникові панелі зв'язку, зв'язок з берегом переважно по електронній пошті. Ви можете зателефонувати, але через супутник коштує дорого - для приватних розмов близько 4 хвилин, хоча поступово вартість знижується.

730268

Хоча є електронна карта, паперові карти залишаються обов'язковими в основному GPS.

Каюти для екіпажу невеликі, але затишні. Це спальня, двоярусна на бочках - так що при пітчингуванні вас падають.

Як офіс.

диференціально

У приміщенні двигуна вночі немає годинника, але в салонах і всіх публічних просторах є блоки сигналізації, на які можна побачити, що сталося, якщо видається сигнал несправності.

шемале

Лаундрі - ми промиваємо себе, одне миття для роботи одягу, інший для чистої та постільної білизни.

Полулюкс

З іншого боку. У холодильнику завжди є щось росити, якщо вночі ви хочете кавоварка - кава не обмежена, вночі годинник економить від сну. Я фотографував перед Різдвом - кладемо ялинку (пластика)

Вантажопідйомник - тут знаходиться парковка під час вантажних операцій.

Тут влада бере на виконання документів про прибуття та відправлення.

Навантаження швидко і нерівномірно - судно починає п'яти, посухи зміни. Дивитися безпосередньо з вантажного офісу, можна отримати і перекачувати баласт - всі клапани відкриті віддалено від екрана точки.

В машині знаходиться центральна панель управління - механіка.

диференціально

Майже всюди існують системи керування процесорами та управління. Це контрольний блок суднової електростанції.

Портфоліо

Номер двигуна. Коли головний двигун працює, температура всередині 40 градусів, в місцях і всіх 60. Нуз перевищений больовий поріг, тому ми використовуємо навушники.

Дизельні генератори, 2 800 кВт кожен. Працюють на дизельному паливному баку, приблизне споживання в стоянці становить 2 - 2,5 тонн. Круглий стіл справа – дезальтатор, ми виробляємо свіжу воду для себе.

Номер двигуна на іншій стороні

Двигун MAK 9M43 має 10000 коней. Проводиться на великогабаритному паливі - ніж в середньому між дьогим і паливним маслом. Швидкість потоку становить приблизно 30 тонн на добу.

Рульовий верстат, гідравлічний

Р

Котел-незоль прогріває масло, яке циркулює через систему опалення і прогріває всіх інших споживачів.

2715732

Система контролю котла. Температура олії в системі 160-170 градусів. якщо ви випадково доторкнувшись до неізольованого трубопроводу - забезпечується опік.

Практично всі клапани віддалено.

71675

Низькі рівні моторної кімнати

З іншого боку. На лівому - паливні сепаратори, які очищають паливо перед застосуванням. Перед годуванням двигуна паливо нагрівається до 120-140 градусів, тому що паливо дуже в'язкий.

р.

Команди є багатонаціональними, спілкування англійською мовою.

Коробка передач з двигуном 500 зменшує на 127 оборотів на гвинт. Регульований гвинт кроку. Валовий генератор - на ходу, дизельні генератори зупиняються, щоб зберегти дизельне паливо, тому що це дорожче, ніж важке паливо.

Аварійний дизель-генератор, розташований в окремому приміщенні, над водопроводом, у разі затоплення або пожежі в приміщенні двигуна.

Це остання картина життя, яка відхилена в вправі відмови.

Джерело: