Він тут!

В цілому, і ми не пройшли цей стакан тремтіння захоплення і прихильності від приїзду молодого поп-зірця під назвою Bieber.
Призначення візиту: вільний (!) промо-концерт, за підтримки наступного альбому супер-duper.
Вирішуючи, що фрібіки і відбілювачі - сир, я спробував для нових відчуттів, але як гранатометна сумка для того, щоб вчасно і неприпустимо від шанувальників, щоб кинути (до речі, він не був необхідний).
Очевидною причиною на фото: мало, але дуже сміливі дівчата, і це страшно.

Він тут!

Виявилося, що підлітки Осло дуже люблять Бібер, і так багато, що в вівторок вранці вони зайняли аеропорт, чекаючи ідолу. Ідол, очевидно, вчив гіркий досвід, тихо ковзаючи через VIP-портал і кинувся до міста на автомобілі, проте, без миття.
Вони страждають, як,

Він тут! , Україна

Після того, як в готелі збиралися натовп шанувальників, де Бєбер нібито залишатися, але хитрий звір, спокійно змінився готель і розфарбував на балкон іншого готелю, з іншого боку залізничного вокзалу.
На фото просто любителям фейкового готелю, поліцейський пацієнт сказав їм:
"У лінії сини укусів, в лінії!"

«Ми не будемо тут, ми тут. й

Він тут!

Концерт був проведений поруч з оперою, тому наступний ранок не був Вболівальники так щільно затягували, що деякі непритомні і були дуже близькими, щоб зустрітися з нашим зоряним великим У поліції взяли цегла.

Він тут!

Власне саму будівлю опери можна чітко побачити, як ущільнюються ряди шинок.

Він тут! р.

Після цього на даху опери планувались іржі, що на даху опери було заплановано концерт «секрет». У той час міліція спокійно згорнула на те, чи було легше розігнати натовп або просто знімати Бібер.

Він тут!

Особливо обсадом був сіточок «від води»

Він тут!

Вони люблять його, як вони роблять.

Він тут!

У цей час на шляху автокада було встановлено дорожні блоки, я вирішив розмістити це відео: передній не потрібен, для себе говорить лицьова експресія, особливо доставлена за допомогою швидкісного дуету, який практично зловився автокадом. У Норвегії гамстери називають лемінгами.
Вони ловили його, тому поверніть його вниз. й
В цілому зірочка з'явилася, але я не побачила себе, бо боя жорстоких підлітків була більш пишною, багато іншого. Натискаючи щось в мікрофон, як і, слухайте поліцію. Через годину він почав концерт.

549457

переглядів: 6:
Дитина.
немовля.
Ви не їдете в будь-яку точку.
Нікода не гаварі нікада
Пазанчег.
Вся річ тривала півгодини. Я був далеко, тому я не хочу запасного мішка. й
Насправді, він є.

Він тут!

Джерело: