Він тут!

В цілому, і ми не пройшли цей стакан тремтіння захоплення і прихильності від приїзду молодого поп-зірця під назвою Bieber.
Призначення візиту: вільний (!) промо-концерт, за підтримки наступного альбому супер-duper.
Вирішуючи, що фрібіки і відбілювачі - сир, я спробував для нових відчуттів, але як гранатометна сумка для того, щоб вчасно і неприпустимо від шанувальників, щоб кинути (до речі, він не був необхідний).
Очевидною причиною на фото: мало, але дуже сміливі дівчата, і це страшно.

Виявилося, що підлітки Осло дуже люблять Бібер, і так багато, що в вівторок вранці вони зайняли аеропорт, чекаючи ідолу. Ідол, очевидно, вчив гіркий досвід, тихо ковзаючи через VIP-портал і кинувся до міста на автомобілі, проте, без миття.
Вони страждають, як,

, Україна

Після того, як в готелі збиралися натовп шанувальників, де Бєбер нібито залишатися, але хитрий звір, спокійно змінився готель і розфарбував на балкон іншого готелю, з іншого боку залізничного вокзалу.
На фото просто любителям фейкового готелю, поліцейський пацієнт сказав їм:
"У лінії сини укусів, в лінії!"

«Ми не будемо тут, ми тут. й

Концерт був проведений поруч з оперою, тому наступний ранок не був Вболівальники так щільно затягували, що деякі непритомні і були дуже близькими, щоб зустрітися з нашим зоряним великим У поліції взяли цегла.

Власне саму будівлю опери можна чітко побачити, як ущільнюються ряди шинок.

р.

Після цього на даху опери планувались іржі, що на даху опери було заплановано концерт «секрет». У той час міліція спокійно згорнула на те, чи було легше розігнати натовп або просто знімати Бібер.

Особливо обсадом був сіточок «від води»

Вони люблять його, як вони роблять.

У цей час на шляху автокада було встановлено дорожні блоки, я вирішив розмістити це відео: передній не потрібен, для себе говорить лицьова експресія, особливо доставлена за допомогою швидкісного дуету, який практично зловився автокадом. У Норвегії гамстери називають лемінгами.
Вони ловили його, тому поверніть його вниз. й
В цілому зірочка з'явилася, але я не побачила себе, бо боя жорстоких підлітків була більш пишною, багато іншого. Натискаючи щось в мікрофон, як і, слухайте поліцію. Через годину він почав концерт.

549457

переглядів: 6:
Дитина.
немовля.
Ви не їдете в будь-яку точку.
Нікода не гаварі нікада
Пазанчег.
Вся річ тривала півгодини. Я був далеко, тому я не хочу запасного мішка. й
Насправді, він є.

Джерело: