Як стати експертом горілки.

Справа знаходиться в Болгарії, на узбережжі Чорного моря, в славному місті Поморі.
Вечору ми вирішили посидіти в ресторані.
Ми моя дружина і я, і сім'я наших болгарських друзів, чоловік і дружина.
Наш вік. Ми багато років...
Ви йдете.
Ми йдемо в ресторан, сідайте на стіл, вивчіть меню, а потім я пропоную замовлення м'яса і рослинного різання (у болгарці це називається трохи по-іншому, але я не змусить вас, відразу перевести) і гарну горілку. Трохи. Чотири сотні грамів. Але вона повинна бути гарною горілкою!
Так як ідея була шахтою, я зателефоную офіцеру і замовлення. Для того, щоб не побороти читача знову, я кажу, що я вільною в Болгарії: оральний і письмовий. Не дивно, що він був одружений з болгарською жінкою протягом 30 років.
Я спілкуюся з офіцером на рідній мові.
Два зрізи – це і це – і дві сотні грамів імпортної горілки (у Болгарії він звучить весело «водка – внесок», що означає – імпортується) Для уточнення - горілка торгової марки "Абсолют"
Огей. [next]
Пробіг офіцера. Повернувшись до нас. Дві ріжучі і декантер. Не на всіх потіх, але теплі.
Я підбираю, відкрийте кришку, розбризіть кілька грамів на стакан...
Вона чортів солодка!
Це солодка горілка, виконана в Болгарії.
Вони не люблять нікого. Як, солодкий краще пити.
Вони віддають перевагу ракії у всіх випадках життя.
І горілка дуже тонка поцілунка.
Солодкий!
"Це не Абсолютно. й
Він роздратував, підібрав декант і відійшов.
Повернутися назад. Я знову збираюся в руки і - знову теплим.
Повторити процедуру. Кілька крапель у склянці. А запах рагди вдарив ніс!
Не можна запахувати, що це не може! Ще одна річ, якийсь домашній паленка ...
І знову, офіцер, kom tsu світ.
Що. Абсолютно. Замінити, Замісити.
У хлопчика натуральні очі 6 ст. Він починає одягатися і вибити себе на грудях, кажучи, що це, безумовно, абсолютний абсолютний!
Стоптування дієслового потоку. І я запитаю вас, щоб зробити майстер тут. Я маю на увазі, the maitre d'hotel.
До послуг гостей: Чи є проблема?
Я описую ситуацію до нього на мові Івана Вазова та Бедроса Кіркоріана.
Я пропоную вам запах декантера.
Отже, замініть його за допомогою "Absolute".
Майстер з декантом в руці знімається.
Повернутися в кілька хвилин. З неперевершеною пляшкою Абсолют. До наших очей вона розгортає кришку, заливає мене склянкою зондів і рівномірно і уважно заморожує поруч з столом. Зачекайте, як.
Продати Я спробую. Я. Це його. Знаменита французька "Абсолют" (Я також довго думав, що ця горілка є скандинавським брендом. Франція)
Я розповідаю, що ти, хто правий. Немає інших претензій. Про нас
Наші болгарські друзі!
Чи є всі в Росії так добре в горілці?
Я розповідаю тебе! Про нас

Джерело: