Друге життя старого радянського годинника

Мій перший пост, традиційно попросіть не куряти занадто багато. 15 фото. Під час реставрації замовлення на склад, який в давні часи був промисловим об'єктом, помітили радянські годинники.

годинник не працює природно. З необхідними інструментами і матеріалами я хотів дати їм другий життя.

3. У Немає годинників в цьому годиннику. Є просто ручний привід (посередній годинник), який керує електронним блоком (приміський годинник). Ця схема була використана на підприємствах завдяки зручності управління декількома годинами одночасно і центрально. Крім того, значно дешевший годинник, і зробили їх невибагливими до навколишнього середовища, тобто вони можуть використовуватися в неопаливних приміщеннях, в умовах сильного пилу і т.д. Зрозуміло, що протягом багатьох років знезараження, з'явився контрольний блок. Не було бажання шукати новий, а в моєму випадку не потрібно.

4. У У діал вирішив не доторкнутися - я хотів зберегти логотип Arrow.

5. Умань Особливу композицію знімають стару фарбу, а наждачну поверхню від залишків фарби і іржі.

6. Жнівень Наступним кроком був викопаний з бані з ґрунтовкою.

7. Про нас Довгий час Думаю про колір, в кінці вирішив пофарбувати в чорному глянцеві з червоними смужками. Всередині корпусу стрілки вже пофарбовані чорними, витісняті спеціальною паперовою стрічкою і викопують червоною фарбою. Чорна фарба - двокомпонентна автомобільна фарба, червона - це спеціальна фарба для моделювання. Я кинув повітряну щітку. По суті, мені довелося перефарбувати двічі через брак досвіду в металі.

8. У Маска для нанесення червоного кільця

9. Навігація Тіло полірують і готові застосовувати лак

10. Стрілки монтуються. Як про світову конспірацію годинників?

11. Механізм береться звичайна китайська. Я боївся, що руки не тягнеться, але годинник працює протягом декількох днів, час правильно показано.

12. Ділове миття, скло ріже нове. годинник просить стіни

13.00 р. Глянцевий блиск надає лаку "Футура". Точно, це не точно лак, але полімер для підлоги.

621507

14. Знайдено два годинники. Тут ви, чекаєте свою чергу.

15.00 р. Я хотів би подякувати ідеї про те, як їх відновити. З власних ідей - в стилі Fallout або просто обкладинка з вуглецем. Процес, якщо ви зацікавлені, буде експонуватися тут знову. Я зробив. Дуже дякую.

1798886

Джерело: