Стіна східного стилю.

Щодня в YAP стала частою темою про домашні продукти. І я думав, що я теж не зробив з пальцем, і я подушила полум'я і зелень в тему. Я вирішив розмістити, як я прикрасив стіни кімнати в японському стилі.
Це перші спроби. Ви можете одягнути. Музикантина грає найкраще.
Тут буде 28 фото.

А... Після реконструкції, моя дружина розповіла мені, що вона побачила одну з стін приміщення, так як вона довго мріяла. Так що були фотографії з східними суб'єктами і між ними полки з фігурами чоловіка і жінки в національному одязі. Потім вона зробила великі очі і сказав: Я хочу, щоб вони були в ліхтарі, як це ... І сакура ... Квітка!
Я був відмічений духом Сходу і вніс чотири акварелі, що символізують відповідні сезони.

1. Зима.

2. Весна.

3. Літо.

4. Осінь.

р.

Оригінальні зображення приховані від сітки. Я пофарбував, як я міг. Не на квадратах, але на квадратах.

В цілому, китайська-японці досить сміливе мистецтво. Все на основі штампів. ІХО, курс... Штамп водоспаду, бамбуковий штамп тощо. Я маю на увазі традиційний, не сучасний живопис.

Фарбування зображень в рамках від Ikea (без реклами). Думка... Якщо оплатити мене, то це буде реклама, самураї і самураї почали ліпити.

5. Умань Самурай. Версія Альфа.

6. Далі

7. Про нас Це зроблено. Ви можете пофарбувати його.

8. У

Картина. Хоча це не може бути досить традиційним-класичними кольорами ропа, але я не дотримувався суворого періоду японської історії.
9. Навігація

10.

Ось ми йдемо. Спочатку я думав, щоб зробити це з парасолькою і вентилятором, але тоді я мав змінити щось.
11.

Це її парасолька.
Я думав, що я поставив її в руках, але вона виглядає погано в ліхтарі.

12.

Тепер голова сім'ї, Самурай-сан.
Також альфа.
13.00 р.

Більше готових. Отже, вам не доведеться мені з покроковим звітом.
Тексти пісень, а це означає: Я скажу вам прямо, це не роги. Це гілки.
14.

15.00 р.

16.00 р.

І тепер це час, щоб зробити ліхтарі.
Ординарні ліхтарі від Ikea (не реклама знову).
17.00 р.

р.

Намагатися. Це був великий малюнок. Вага близько 1:16. Коли я почав, немає ліхтаря. Я купив його, намагався його, виявився занадто малим. Мені довелося трохи знизити дно. Він тонкий там, вирізати його ножем і вставити її з прес-панелі.
18 років

Для того, щоб він виглядав більш схожий на східну альтанку, я зробив його дах з пресспанії.
19.00 р.

Габаритний зображення

Це те, що він виглядає так.
20.

Тексти пісень, а це означає: Тоді думка прийшов до мене, як ви можете виділити все це без мене навколо. LED стрічки. Я взяв два п'ять сантиметрів і адаптера. Це самоклеючі. Я пропалюється проводкою, приклеїла стелю ліхтарів і відчував добре.

Ілюмінація морських випробувань.
21.

Я подав друковану вишневий глянцеву картину на двох вікнах спини.
22.

Це самура-сан в альтанці, повністю підготовлений.
23.

24.

А самураї в альтанці сходження гілки з квітами.
25.

І так я надихнув дух Сходу, що я складав танк. Або хокею. Фок знає його.

Сакура, потепління струпи
альтанка
Тонкі тяги.

Втілюється при реалізації великого власного таланту і універсальності своєї особистості, він написав на склі не рисунку рисового паперу, а не на всіх в елегантному почерку. І кладемо його в альтанку Самураї. Чи буде щось читати чоловікові.
26.

На стіні кріпиться весь будинок, виконаний електропроводка і запалює світильники.
27.

28.

Джерело:

Категории

Смотрите также

Новое и интересное