Стіна східного стилю.

Щодня в YAP стала частою темою про домашні продукти. І я думав, що я теж не зробив з пальцем, і я подушила полум'я і зелень в тему. Я вирішив розмістити, як я прикрасив стіни кімнати в японському стилі.
Це перші спроби. Ви можете одягнути. Музикантина грає найкраще.
Тут буде 28 фото.

А... Після реконструкції, моя дружина розповіла мені, що вона побачила одну з стін приміщення, так як вона довго мріяла. Так що були фотографії з східними суб'єктами і між ними полки з фігурами чоловіка і жінки в національному одязі. Потім вона зробила великі очі і сказав: Я хочу, щоб вони були в ліхтарі, як це ... І сакура ... Квітка!
Я був відмічений духом Сходу і вніс чотири акварелі, що символізують відповідні сезони.

1. Зима.

Стіна східного стилю.

2. Весна.

Стіна східного стилю.

3. Літо.

Стіна східного стилю.

4. Осінь.

Стіна східного стилю. р.

Оригінальні зображення приховані від сітки. Я пофарбував, як я міг. Не на квадратах, але на квадратах.

В цілому, китайська-японці досить сміливе мистецтво. Все на основі штампів. ІХО, курс... Штамп водоспаду, бамбуковий штамп тощо. Я маю на увазі традиційний, не сучасний живопис.

Фарбування зображень в рамках від Ikea (без реклами). Думка... Якщо оплатити мене, то це буде реклама, самураї і самураї почали ліпити.

5. Умань Самурай. Версія Альфа.

Стіна східного стилю.

6. Далі

Стіна східного стилю.

7. Про нас Це зроблено. Ви можете пофарбувати його.

Стіна східного стилю.

8. У

Стіна східного стилю.

Картина. Хоча це не може бути досить традиційним-класичними кольорами ропа, але я не дотримувався суворого періоду японської історії.
9. Навігація

Стіна східного стилю.

10.

Стіна східного стилю.

Ось ми йдемо. Спочатку я думав, щоб зробити це з парасолькою і вентилятором, але тоді я мав змінити щось.
11.

Стіна східного стилю.

Це її парасолька.
Я думав, що я поставив її в руках, але вона виглядає погано в ліхтарі.

12.

Стіна східного стилю.

Тепер голова сім'ї, Самурай-сан.
Також альфа.
13.00 р.

Стіна східного стилю.

Більше готових. Отже, вам не доведеться мені з покроковим звітом.
Тексти пісень, а це означає: Я скажу вам прямо, це не роги. Це гілки.
14.

Стіна східного стилю.

15.00 р.

Стіна східного стилю.

16.00 р.

Стіна східного стилю.

І тепер це час, щоб зробити ліхтарі.
Ординарні ліхтарі від Ikea (не реклама знову).
17.00 р.

Стіна східного стилю. р.

Намагатися. Це був великий малюнок. Вага близько 1:16. Коли я почав, немає ліхтаря. Я купив його, намагався його, виявився занадто малим. Мені довелося трохи знизити дно. Він тонкий там, вирізати його ножем і вставити її з прес-панелі.
18 років

Стіна східного стилю.

Для того, щоб він виглядав більш схожий на східну альтанку, я зробив його дах з пресспанії.
19.00 р.

Стіна східного стилю. Габаритний зображення

Це те, що він виглядає так.
20.

Стіна східного стилю.

Тексти пісень, а це означає: Тоді думка прийшов до мене, як ви можете виділити все це без мене навколо. LED стрічки. Я взяв два п'ять сантиметрів і адаптера. Це самоклеючі. Я пропалюється проводкою, приклеїла стелю ліхтарів і відчував добре.

Ілюмінація морських випробувань.
21.

Стіна східного стилю.

Я подав друковану вишневий глянцеву картину на двох вікнах спини.
22.

Стіна східного стилю.

Це самура-сан в альтанці, повністю підготовлений.
23.

Стіна східного стилю.

24.

Стіна східного стилю.

А самураї в альтанці сходження гілки з квітами.
25.

Стіна східного стилю.

І так я надихнув дух Сходу, що я складав танк. Або хокею. Фок знає його.

Сакура, потепління струпи
альтанка
Тонкі тяги.

Втілюється при реалізації великого власного таланту і універсальності своєї особистості, він написав на склі не рисунку рисового паперу, а не на всіх в елегантному почерку. І кладемо його в альтанку Самураї. Чи буде щось читати чоловікові.
26.

Стіна східного стилю.

На стіні кріпиться весь будинок, виконаний електропроводка і запалює світильники.
27.

Стіна східного стилю.

28.

Стіна східного стилю.

Джерело: