Сухі раціони ПРТ 2

На додаток до цієї теми Сухі раціони IRP 6

50 зображень

Мас IRP 2 (MVD) - 1.72 кг, енергетична цінність - 3710 ккал. Білки - 109 г, жири - 150 г, вуглеводи - 397 г, вітаміни - 207 мг, мікроелементи - 630 мг, макроелементи - 2641 мг. У порівнянні з Міністерством оборони IRP 6, раціони МВС легше майже 400 г, він має менше білка і жиру, але трохи більше вуглеводів.

IRP 2 набагато зручніше упакована, ніж IRP 6 від MO, а ручка не відходить при перевезенні. Але це нестійка до раптових струменів, щоб, витягнувши з щільно упакованого рюкзака, ви все ще розбиваєте його. Всередині упаковка покрита фольгою і повністю водонепроникна.

Пакет розірвав за допомогою зазору внизу, zip-lock string lock is unbuttoned і картонна коробка з вмістом знімається. Коробка кріпиться для масштабу

36978234

Відкрити коробку.

р.

Інструкції

05 мар

Вироби гігієни представлені шести вологих серветок, три для рук і столових приладів.

Три звичайних паперових серветок

Нагрівач

09 мар

Також є окрема коробка матчів.
10.

Шість бабуся, cherkash з одного боку тільки.

155572р.

Три ложки.

р.

Чи можна відкрити

р.

Почати дегустацію.
Набір продуктів, рекомендованих для сніданку

Для відкриття банку Вам не потрібно ніж, який є важливою «+»

горох яловичий

Склад

, Україна

Перший клас пшеничного хліба
18 років

Це яблучне варення.

20.

Травневий чай в мішках
21.

цукор

Полівітамін Complivit

При відкритті пакета утеплювача виявилося, що з якоїсь причини клей наноситься не тільки до країв при контакті з пластиком, але і по всій поверхні.

Таблетки вигорають більше половини при нагріванні гороху, тому він явно не буде достатнім для обвисання окропу. З огляду на те, що є тільки три таблетки, вам доведеться зробити вогонь, щоб зробити гарячі напої.

Потепління.

Горох з яловичиною був досить смачним, я раджу. Я не відчуваю себе повним, але сніданок нормально.
Я бачив - рівень.

Рекомендований набір продуктів для обіду
26.

до 1 2 3 4 5+

Яловичина тушкована

Склад

Життєрадіс
29.

До пачки жовчного борошна першого сорту додано галети пшеничного борошна, але шпалери.

31.

Концентрат напоїв
32.

Пити порошкове молоко. Виробник «забули» щоб зробити витік на сумці, тому мені довелося розірвати його зубами

Кавовий мішок

35.

р.

сіль

901998 р.

перець

Пришийте після автопсії
38.

Підігрів. Найбільшу проблему було зняти баночку з Таганки, бо жир на найменшому русі перекидається над краєм (в результаті третина заливається). Я рекомендую не відкриватися повністю перед потеплінням, але тільки злегка відкриватися, щоб дати пару виходу. Потім буде легше видалити, забравши ключ для самостійного відкриття.

рагу хороший, смак приємний, не соєвий.
Життєрадісна папа добре йде, змащується на галети.

Тонізуючий напій містить екстракт фруктів шипшини, ясен, обліпиха, лимонгра, шага березовий гриб, натуральний яблучний сік. Дуже гарна, але мені сподобалося напої IRP 6 для MO. Більше.

Р

Молоко-контейнерний напій з додаванням кави при розведенні в стандартну каву бере консистенцію близько до рідкого пюре. Смак трохи незрозумілий: ні кава, ні молоко. Знежирене молоко можна споживати в сухій формі, яка багаторазово проводиться під час польових виходів.
Змішувати з тонічними напоями, я думаю, не варто, тому напій краще використовувати пізніше.

Набір продуктів, рекомендованих для вечері

Яловий ячмінь

Склад

Боби в томатному соусі

Шоколадна паста
46.

Перлина, ще не гаряча.

На мій погляд, краще замінити ячмінь з гречкою. У холодному вигляді (і в нагрітому) не дуже приємно за смаком виробу.

Окремо радують квасолю. Томатний соус був обраний дуже вдало, тому навіть я, дуже не схожий на людину, ate його майже з задоволенням. І ячмінь під ним було добре.

Шоколадна паста стандартна і не викликає скарг. Ми завжди раді їсти солодощі в будь-якій їжі.

Р

Засіб для дезінфекції води не вдалося перевірити, через брак флаксу

Я піддаю. IRP 2 раціони для Міністерства внутрішніх справ виготовляються за традиційною схемою минулих років з акцентом на кашу і тушковані. Це буде приємно, якось об'єднати його з IRP 6 для MO. Наприклад, використовувати крупу з м'ясом (і не її імітації, як в IRP 6) і додати шипшину, більше тонізуючих напоїв, жувальної гумки. Експеримент з консервованими овочами.
Більшість паперових серветок необхідно додавати до обох наборів.

П.С. Скоро відбудеться огляд чергового експериментального раціону.

Всі. Коментар. English, Українська, Français...

Джерело: