Сухі раціони ПРТ 2

На додаток до цієї теми Сухі раціони IRP 6

50 зображень

Мас IRP 2 (MVD) - 1.72 кг, енергетична цінність - 3710 ккал. Білки - 109 г, жири - 150 г, вуглеводи - 397 г, вітаміни - 207 мг, мікроелементи - 630 мг, макроелементи - 2641 мг. У порівнянні з Міністерством оборони IRP 6, раціони МВС легше майже 400 г, він має менше білка і жиру, але трохи більше вуглеводів.

IRP 2 набагато зручніше упакована, ніж IRP 6 від MO, а ручка не відходить при перевезенні. Але це нестійка до раптових струменів, щоб, витягнувши з щільно упакованого рюкзака, ви все ще розбиваєте його. Всередині упаковка покрита фольгою і повністю водонепроникна.

Сухі раціони ПРТ 2

Пакет розірвав за допомогою зазору внизу, zip-lock string lock is unbuttoned і картонна коробка з вмістом знімається. Коробка кріпиться для масштабу

36978234

Відкрити коробку.

Сухі раціони ПРТ 2 р.

Інструкції

Сухі раціони ПРТ 2

05 мар

Сухі раціони ПРТ 2

Вироби гігієни представлені шести вологих серветок, три для рук і столових приладів.

Сухі раціони ПРТ 2

Три звичайних паперових серветок

Сухі раціони ПРТ 2

Нагрівач

Сухі раціони ПРТ 2

09 мар

Сухі раціони ПРТ 2

Також є окрема коробка матчів.
10.

Сухі раціони ПРТ 2

Шість бабуся, cherkash з одного боку тільки.

155572р.

Три ложки.

Сухі раціони ПРТ 2 р.

Чи можна відкрити

Сухі раціони ПРТ 2 р.

Почати дегустацію.
Набір продуктів, рекомендованих для сніданку

Сухі раціони ПРТ 2

Для відкриття банку Вам не потрібно ніж, який є важливою «+»

Сухі раціони ПРТ 2

горох яловичий

Сухі раціони ПРТ 2

Склад

Сухі раціони ПРТ 2 , Україна

Перший клас пшеничного хліба
18 років

Сухі раціони ПРТ 2

Це яблучне варення.

Сухі раціони ПРТ 2

20.

Сухі раціони ПРТ 2

Травневий чай в мішках
21.

Сухі раціони ПРТ 2

цукор

Сухі раціони ПРТ 2

Полівітамін Complivit

Сухі раціони ПРТ 2

При відкритті пакета утеплювача виявилося, що з якоїсь причини клей наноситься не тільки до країв при контакті з пластиком, але і по всій поверхні.

Сухі раціони ПРТ 2

Таблетки вигорають більше половини при нагріванні гороху, тому він явно не буде достатнім для обвисання окропу. З огляду на те, що є тільки три таблетки, вам доведеться зробити вогонь, щоб зробити гарячі напої.

Потепління.

Сухі раціони ПРТ 2

Горох з яловичиною був досить смачним, я раджу. Я не відчуваю себе повним, але сніданок нормально.
Я бачив - рівень.

Рекомендований набір продуктів для обіду
26.

до 1 2 3 4 5+

Яловичина тушкована

Сухі раціони ПРТ 2

Склад

Сухі раціони ПРТ 2

Життєрадіс
29.

Сухі раціони ПРТ 2

До пачки жовчного борошна першого сорту додано галети пшеничного борошна, але шпалери.

Сухі раціони ПРТ 2

31.

Сухі раціони ПРТ 2

Концентрат напоїв
32.

Сухі раціони ПРТ 2

Пити порошкове молоко. Виробник «забули» щоб зробити витік на сумці, тому мені довелося розірвати його зубами

Сухі раціони ПРТ 2

Кавовий мішок

Сухі раціони ПРТ 2

35.

Сухі раціони ПРТ 2 р.

сіль

901998 р.

перець

Сухі раціони ПРТ 2

Пришийте після автопсії
38.

Сухі раціони ПРТ 2

Підігрів. Найбільшу проблему було зняти баночку з Таганки, бо жир на найменшому русі перекидається над краєм (в результаті третина заливається). Я рекомендую не відкриватися повністю перед потеплінням, але тільки злегка відкриватися, щоб дати пару виходу. Потім буде легше видалити, забравши ключ для самостійного відкриття.

Сухі раціони ПРТ 2

рагу хороший, смак приємний, не соєвий.
Життєрадісна папа добре йде, змащується на галети.

Сухі раціони ПРТ 2

Тонізуючий напій містить екстракт фруктів шипшини, ясен, обліпиха, лимонгра, шага березовий гриб, натуральний яблучний сік. Дуже гарна, але мені сподобалося напої IRP 6 для MO. Більше.

Сухі раціони ПРТ 2 Р

Молоко-контейнерний напій з додаванням кави при розведенні в стандартну каву бере консистенцію близько до рідкого пюре. Смак трохи незрозумілий: ні кава, ні молоко. Знежирене молоко можна споживати в сухій формі, яка багаторазово проводиться під час польових виходів.
Змішувати з тонічними напоями, я думаю, не варто, тому напій краще використовувати пізніше.

Набір продуктів, рекомендованих для вечері

Сухі раціони ПРТ 2

Яловий ячмінь

Сухі раціони ПРТ 2

Склад

Сухі раціони ПРТ 2

Боби в томатному соусі

Сухі раціони ПРТ 2

Шоколадна паста
46.

Сухі раціони ПРТ 2

Перлина, ще не гаряча.

Сухі раціони ПРТ 2

На мій погляд, краще замінити ячмінь з гречкою. У холодному вигляді (і в нагрітому) не дуже приємно за смаком виробу.

Окремо радують квасолю. Томатний соус був обраний дуже вдало, тому навіть я, дуже не схожий на людину, ate його майже з задоволенням. І ячмінь під ним було добре.

Сухі раціони ПРТ 2

Шоколадна паста стандартна і не викликає скарг. Ми завжди раді їсти солодощі в будь-якій їжі.

Сухі раціони ПРТ 2 Р

Засіб для дезінфекції води не вдалося перевірити, через брак флаксу

Сухі раціони ПРТ 2

Я піддаю. IRP 2 раціони для Міністерства внутрішніх справ виготовляються за традиційною схемою минулих років з акцентом на кашу і тушковані. Це буде приємно, якось об'єднати його з IRP 6 для MO. Наприклад, використовувати крупу з м'ясом (і не її імітації, як в IRP 6) і додати шипшину, більше тонізуючих напоїв, жувальної гумки. Експеримент з консервованими овочами.
Більшість паперових серветок необхідно додавати до обох наборів.

П.С. Скоро відбудеться огляд чергового експериментального раціону.

Всі. Коментар. English, Українська, Français...

Сухі раціони ПРТ 2

Джерело: