Макроназики

Кожен другий інтернет генерує тисячі, десятки тисяч тем ... деякі гучні, резонансні, інші спокійні, неприпустимо. Щось цікаво, деякі не так добре. Але ви хочете, щоб побачити якомога простіше вбирати і перетравити інформацію. Але як не поспішати - все ще не в людській владі, щоб обхопити образ, тобто слідувати навіть всім (так, aha.), але більшість чого відбувається в мережі. Тому, іноді потрібно зупинитися і подивитися навколо - хороший зараз час року така, що варто лише подивитися - відразу ж ви будете торкнутися на щось цікаве і незвичайне. І неважливо, що це стає, скільки і що ви не встигли бачити в Інтернеті - справжня графіка, безумовно, затримка)
Тому я поділую кілька останніх фото тих самих звичайних комах, які буквально красти під ногами / літати / стрибати.

16 фотографії ©

Я не є ентомологом, тому я не на всіх друзів з іменами (і особливо в латинській мові).

1,1 км Хтось мух, нешкідливий - але він мусить під предатором в кольорі так, щоб ніхто не доторкнувся.

2,2 км Один з бджіл, ввечері, йде до сну.

3. У Смажений коп
Дуже красива і блискуча, як новорічна іграшка

р.

4. Грасбокс. Це був великий камуфляж. Так що жертви не підозрюють нічого до останнього моменту.

5. Умань Він.

6. Жнівень Скляні вироби
Крильця прозорі! Це виглядає здорово.

7. Про нас вона. На фоні маре

8. Італійська помилка. Колір схожий на форму охоронців в Ватикані. Зайдіть ім'я.

333 грн.

9. Навігація Хтось далекий родич дамби.

10. Це луг. Повільний, немовлята ... але як тільки ви отримаєте прей, гострий jerk - і ala-ulu ...

11. З апетитом їсти спійманий “в зубах” маре

12. Швидко виїжджаючи - залишилося тільки одна нога

13.00 р. Нічний метелик від сімейства сов. Я не знаю.

14. Півон. Великий і дуже красива метелика

15. Павук. Ми не знаємо, але не знаємо.

16.00 р. Він.

Джерело: