Підручник для макро фотографів

Почнемо з цим:

Так, як я сказав, що справа буде цікава особливо для початківців фотографії, а особливо тих, хто має деякі предмети під своїми руками, але не мають грошей на дорогі макро лінзи. Так що нам буде потрібно:
(1) Фотокамери
(2) Сфера, бажано один довгий фокус та інші якомога швидше
3) Макро кільця (вартість копійки, особливо якщо ви замовляєте безпосередньо з Китаю)
(4) Послуги
Так, так як у мене є Helios 40-2 і Helios 44-2 і Helios 44 м-5 з радянського скла, я вирішив використовувати Helios 40-2, так як він має 85mm фокусну відстань і Helios 44m-5, оскільки він відмінно сидить на Helios 40-2.

Р

Крок один, давайте об'єктивно.

р.

Ми кладемо обличчя на обличчя один з одним:

Потім одягаємо її в тканину, щоб зберегти:

р.

Потім беремо макро кільце і прикріплюємо його до об'єкту, який має більш тривалий фокус, в цьому випадку більш товстий, Helios 40-2:

Це те, що він буде виглядати як з макро кільцями:

Ми приколюємо цей чохол на тушку улюбленої камери, і ми отримуємо це в цьому випадку важка система:

У тозі ми отримуємо некидну макросистему, не навіть макрос, але мікро! З огляду на те, що перший об'єкт 85 мм і другий 58 мм фокальною дистанцією, ми можемо розрахувати масштаби збільшення - 85\58=1.46, тобто збільшення 1:1.46, враховуючи, що макро кільця встановлюються, ми отримуємо значно більшу кількість збільшення (вже не знаю, як розрахувати точний масштаб для кілець).
Я хотів спробувати таку колекцію, фотографуючи щось, намагався взяти фотографії відбитків пальців, але це все банально, і раптом я пам'ятав пластівці, які комфортно відпочивають вічно в коробці, в якій я половив їх (Я не зламав пластівців і я не маю мужності, щоб поширювати і х на віконці або на стіні, так що я половив їх в прозорому кульці, який складається з 2 половинок і закрив їх всередині, поки вони не дихали), пам'ятаючи флі я вирішив зробити виробництво, і це те, що я отримав:

Тоді я пішов на кухню і... побачила ант, вона не відійшов від мене, потім я з'ясував, чому! Він був вмираючим, і я сказав йому, що він мав серце атаки, і я вирішив взяти картину, погладити трохи на фоні, і воли:

Додано до [mergetime]1338846764[/mergetime]
Як ви можете побачити в домашніх умовах при наявності навіть старих предметів, які були далеко за 20 років, ви можете зробити чудові макрофото, економити багато сотень євро, не витрачаючи на спеціальні макро лінзи.
Єдиний недолік цієї системи полягає в тому, що немає автофокусу і важко взяти фотографії своїми руками.

Джерело: