Трагічна історія одного крадіжки

Моє сон останнім часом стає неспокійним, і це те, що.

Минулого тижня злочин безпрецедентної стипендії і т.д. був вчинений проти мене! Деякі ебать дегенерат, який втекти ідентифікацію, за нездатними причинами, висувається одна з сертифікаторів мого автомобіля (на стороні пасажира) пластикова кришка. Таким чином, атакуючий зламав красиву симетрію автомобіля, піддавав качку навісу янтора, зумовив мені флерію риторичних питань і підштовхнув мене до злочину, що порівняно з ідіозією.

Ситуація посилюється нездатністю придбати цей пластиковий ковпачок окремо, тільки в колекції зі склоочисниками (привабливість, я, ялинка-пригар, ебать потрібен інший набір серветок; що я колектор?). І це означає, що розчин до проблеми депресуєно сумний, є просто не варіабельність.

По суті, я пішов на роботу в цей вечір. Паркований на О'Кай на Маршала Жукова, чорний громадянський мирно чекав власника і не підозрював, що тяжкість він би зіткнувся. Прихильник до автомобіля я перехрестив себе, попросив прощення моїх гріхів і обережно знімав деталь, яку я зажадала. Після того, як я потрапив в мій автомобіль і зважився залишити стоянку. Після 15 хвилин я повернувся до злочинної сцени. Але не тому, що він потрапив в смак і вирішив закріпити капелюшку з боку водія, але пригнічений виключно зубцями совості. Що робити, якщо власник резентованого громадянського суспільства є чудовим, солодким людиною, як мені? Який знімний джекал я буду, якщо я відступив його? План дій повинен регулюватися.

На даний момент я готовий знову вчинити злочин. Але тепер я повинен переконатися, що я не збираю частину від автомобіля чоловіка, але з ебать сумочка. І мені потрібна підтримка інформації.

Так, це важливо. Якщо ви бачите громадянський, власник якого є проникним материнським чакером (які парки на пішохідних переправах, зупинках і газонах; вітри на колесах собак, котів і вуличних дітей; а в далекому зліва на KAD завжди хворий 90 км / год і не змінює провулок, навіть для з'їздів - і по діагоналі від останніх шести рядів) - розкажіть мені, де цей загартований сон автомобіля. Дякуємо!

ps: не тільки 5D громадянський, але і 4D 8-го покоління – здається, що у нас є той самий дизайн.

Джерело: