Антарктика

У середині травня від компанії «Махте Рекорди» я полю на гуманітарну експедицію на далеку північ Росії, на маршруті Нарян-Мар - острів Вайчаг - Амдерма.
Ми доставимо 130 кілограмів теплого одягу з Москви до с. Варнек. Всередині багато пейзажів далекої півночі навесні. Зареєструватися

1,1 км Для того, щоб дістатися до Варнека, перше, що потрібно зробити, це літати до Нарян-Мар. З міста один раз на місяць вертольоти літати до найвіддаленіших сіл Ненецького району.

2. Нарян-Мар - адміністративний центр Немереж Автономного Округу. Місто знаходиться за арктичним колом, розташованим в нижній частині річки Пегора, 110 км від Barents Sea.

79615834

3. У Побічні кораблі по місту виглядають ефектно.

4. У

5. Умань Нарян-Марська ХП.

р.

6. Жнівень Це невеликий і нудний місто, де ви не хочете залишитися. Прибуття рано вранці в аеропорту, ми чекаємо на наш MI-8. Ми проходимо всі прикордонні зони і літаємо до Варнека. Квиток в Варнек коштує 7000 рублів один спосіб, вертольот летить там двічі на місяць.

7. Про нас Річка Печора та багато кілометрів тундри.

8. У

559738р.

9. Навігація

10. З кожним хвилиною польоту до Кара-Сіра сніг стає все більш і більше.

11. Тундра є основною особливістю її легкої низькогір’я в суворому кліматі, підвищеної відносної вологості, сильних вітрів і переморожування. Рослини в тундрі пресують на поверхню грунту, утворюючи переплетені пагони у вигляді подушки.

12.

13.00 р.

14. Багатокілометровий нафтопровід, що простягається від Варанді.

15.00 р.

16.00 р. Перша зупинка Каратайка. населення 600.

р.

17.00 р. Каратайка є одним з небагатьох житлових населених пунктів, розташованих в Арктики, на узбережжі Баренцського моря.

18 років На вертольоті я зустрівся з Романом з Нижнього Тагілля. Роман працює для енергетичної компанії, яка, під державним договором, має до 2013 року розрахувати всі енергетичні витрати в селах далекої півночі. Протягом 4 місяців з’явилася поїздка. Я дуже ревно!

19.00 р. Ми летемо до с. Варнек на острові Ваічаг. Зеро видимість.

20. У всіх населених пунктах, вартість вертольота буквально 3-5 хвилин, двигун не варений, крім аеропорту Амдерм, є заправка.

21. Швидко розвантажуючи 130 кілограмів одягу для мешканців, я повернувся в вертоліт. Я повернувся до Москви протягом 3 тижнів.

22. Крім мого вантажу, пошти та їжі були доставлені на острів.

6091834

23.

24. Карпатський морський берег.

25.

26. м. Амдерма. Раніше тут мешкали понад 5 тис. осіб.

27. населення Амдерми різко занепадало в останні роки через виїзд мешканців. У 1969 році в селі мешкали 2,9 тис. осіб. Максимальна кількість жителів села у 1980-х роках. За даними перепису 1989 року 5.1 тис. жителів села. У 1998 році зареєстровано 1 900 жителів. І за даними перепису 2002 року в с. залишилося лише 650 осіб. До 2012 року налічується 300 осіб.

28. Побачити ложку. Їм захоплюють гуси і оленя тут. Сотні кілометри навколо однієї тандри.

287868

Джерело: http://