Мінськ Squirrel Таксі водій

В першу чергу з власником подаються в спеціальні сили, і тепер він таксі.

Уявіть собі: ви їдете в таксі, а в кишенях водійських кальмарів таксі, вишиті, кальмари, колодязі, або сну в капюшоні в спині. Чи не ви? Ми не віримо в це! Про те, що кальмари таксі разом з господарем. У місті не доведеться шукати довгий час: виявилося, що один з парків столиці дійсно має таке диво. Ми домовилися зустрітися з водієм таксі Петра прямо поруч з ним, так як він відпочивав після нічного зрушення.
5 фото через kp.ru

до Де знаходиться білок? - Ми були в'ялені, коли ми побачили Петро без вихованця.

Відповіді не доведеться довго чекати: спочатку з кишені куртки з'явилися хутряні таблички вух, потім блискучі очні розетки, ще один момент - і смішний кальмар був на плечі молодого чоловіка.

«Так, я завжди носу її в кишеню: Я походжу в магазин з ним, і для роботи», – Петро посміхався.

Скрипка виявилася хлопчиком з назвою Масик. Виявилося, що Петро Панкратов знайшов такий чудовий друг два роки тому.

Коли я служив в Марини Горки в спеціальних силах, як примітка, солдати привозили мене дуже слабкий кальмар. Він був навпіл розмір своєї долоні, крихітний, несвідомий. Я взяв сім глистів з рота і три з очей. Спочатку він подав його на два тижні суміш дитячого шприца кожні 4 години, а потім він виріс міцніше і почав пити молоко з ложкою суміші. Через місяць він почав дати йому насіння без оболонок, а потім, коли з'явилися зуби, він почав натискати їх самостійно. Так ми служили з ним - він завжди за мною босом.

до Де живе він, в клітку?

до Ні, він не має клітки. Сплячий зі мною. Він любить заварити на грудях, або він потрапляє в шафу, в капюшон, і він опускає там. Вона з'їсть з мною, теж. Любові горіхи, фрукти, насіння, хліб.

до А потім піти працювати з вами?

Я просто відреставрував з армії в грудні і був в таксі протягом трьох місяців. Я завжди бере його на роботу з мною. В іншому випадку він йде дика. У мене є кішка і риба, але правила кальмарів!

- Як реагують пасажири?

Навіть коли я почав постачати фотографію кальмарів у соцмережах, то вони катували мене там, вони скажуть, вони інформуватимуть зелені. Я потім взяв і зробив Маска оксамитовий паспорт для всіх вимог. Він повністю громадянин. Я не показати всіх. Найчастіше Масик просто спить в задньому сидіння в капюшоні або за гріхом. Ось, наприклад, пасажир, сумний, і до нього: "Щоб ти здивувати вас?" - і я покажу кальмар. Дуже позитивно реагує, особливо діти люблять. Тоді вони називають послугу і просять таксі з кальмаром.

- Чи ваш бос спустошить вас?

Я. В першу чергу. Але я намагаюся не викликати незручність пасажирам. Часто буває, що клієнти не знають, що разом із мною на зв’язку з переадресним партнером є обов’язковим у вигляді кальмарів. Я рідко показати його.

О, як солодкий він спить на спеціальних силах зраді!

Джерело: