Гарбаж з бухти дна

Blogger sergey_sk78 розповіли про те, як в St. Петербурзький клуб диверсів відсвяткував День очищення водойм. Усього часу вдалося отримати гідну кількість сміття знизу. Але в воді залишилося більше. З цією дією громадяни хотіли привернути увагу до проблеми забруднення затоки Фінляндії. Це те, що блогер писав.

Чи знаєте ви, що вчора був Всесвітній день навколишнього середовища? Ви знаєте, що вони списують про це всюди. Я думаю, не знаю. Не дуже помітна ця дата проходить, але в вагу. Не для мене, щоб розповісти про важливість води, але які води в містах перетворилися. Але я все ще спробую.

2 червня 2012 р. в аквапарку відро галерейського ярмарку (одна з бухт затоки Фінляндії, розташованих на Василевському острові Санкт-Петербурга) відбувся акцію для очищення дна бухти. На жаль, це не викликало багато інтересів серед людей, хоча було щось побачити. Я припускав, що дно наших водойм був брудним, але я не думаю, що так багато.
23 фотографії

До акції приєдналися два дайвінг-клуби Санкт-Петербурга. Для того щоб не турбувати один одному, вони працювали з різних сторін відро. Деякі з Lenexpo, інші з протилежного берега. Спочатку я дивився те, що сталося на деякі, а потім перейшов на протилежний берег до інших.

Хоча це занурення особливо важко не можна віднести до препарату для неї дуже ретельно. Після чого обговорювалися правила та методи збору сміття.

Дідів завжди дайвінг два, щоб забезпечити один одного. І два з них найважчіше тягнути. У нас є пакети, щоб забрати дрібне сміття, а робота кип'ятила.

Перші знахідки були недовго, хоча вони не були дуже великими: пляшки і банки, які люблять кинути в воду.

Далі ми отримали більше речей. Шматочок фанери, шматочок шкіри з боку деяких човнів.

У «габітуальному» великий сміття наших водойм також не займе довго.

Люди на пляжі тільки встигли взяти сміттєві сумки. Люди намагалися так важко, що в процесі було безпечно поганий iPhone. Продовжили роботи дайверів.

р.

Що не “кухні без страху і проповіді”? Або герої російських епіків? Ви також можете мати інші асоціації.

У той час як батьки ловили сміття внизу, діти ходили уздовж берега, збираючи фрагменти пляшок, банки, дрібні дерева.

р.

Добре, перейдемо на будь-який сорт раритетів. Хто скажеш дивера?

р.

Тут є ще один з районів: броня з порту. Здається, що в нижній частині з війни.

Позбавляємо ще кілька фрагментів з древнього паза (скло така) дивовижно тонкого скла, вони чітко видно монограму. Це чітко передреволюціонарні.

І сміття зберігають зростання. Ми не маємо нічого в нижній частині бухти.

Все вийшло, тепер ви можете взяти картину, хоча хлопці працювали тільки годину, але гора вийшла вражаючою.

Що про групу, яка працювала з іншого боку бухти? Більша кількість знаходжень.

З цієї сторони відра, диверси мали додаткові труднощі, так як дно було багато "спасіння" - муті після кожного руху троянди багато. Ми працювали не тільки в парах, але і з фіксаторами безпеки.

Також дуже важко йти на суші. Вже багато зусиль, щоб вийти з важкого обладнання на землі. Іноді вихід нагадав деякі танцювальні пази, це було добре, що завжди хтось подарувати руку.

У першу чергу була як перша група. Тазікі...

... пляшки, банки, праски деревини, шини, ліжка ...

Приймали пітфорки Нептуна. Вони виглядають як вони бояться.

Потім вони сказали, що вони знайшли щось прилипання з муфти. Він вирішив зав'язати мотузку до неї, і весь світ намагатися витягти його. Дуже багато зусиль.

Джерело: