Довгий час назад, в галактикі далеко, далеко. . й

Так починається кожен з шести фільмів в фантастичній Зоряних Війн сага. Починаємо кожен дайвінг у неймовірний світ далеких Всесвітів, стартів, нелюдських забігів. Занурення у своїх світах, у своїх війнах, у своїх почуттях. Зареєструватися

Після того, як на тематичному множині Данської Леголанда, присвяченому епізоду фільму, я зрозумів, що я пам'ятаю майже нічого від сюжетної лінії. Відтворює всі ключові сцени Star Wars. Модельні планети представлені в плівці, в тому числі Naboo, Kashiyik, Mustafar, Tatooine, Hoth і Endor. Побудовано тисячі фігур полоїдів, клонів, Гунганів, Евокса та інших мешканців. Дозени і сотні наземних і міжповерхових бойових і транспортних просторів.

Ну, деякі конструкції, здавалося мені знайомі, деякі установки планет і битв я пам'ятав, десь вгадав основні персонажі серії. Він отримав пучок повідомлень, що це був найтриваліших вантажівок, а не корабель, і що навіть школярі знають його.

Після повернення додому він перевізував всі шість епізодів. Щоб бути чесною, я дивився з задоволенням і був здивований, щоб знайти, що не все я бачив в Леголанді в кіно. Я мав йти онлайн. Виявляється нескінченна кількість сайтів епічних вентиляторів. Випущено величезну кількість анімаційних фільмів на основі сюжету Star Wars, комп'ютерних ігор, комік, радіоплей і виступів. Це ваш світ. Це всесвіт.

Компанія Лего в 1999 році видала перший набір на основі саги. Сьогодні є сотні дизайнерів і п'ять відеоігри в серії. У Леголанді представлені найбільш гігантські конструкції.

2. Starfighter N-1 в ангарі Tida - столиця планети Naboo під час вторгнення армії порожнечі

165562.

3. У ААТ броньовані штурмові танки, важковідштовхувальні транспортні засоби та армія порожнечі проти Гунганів

4. У

5. Умань

6. Жнівень Повторна база на icy планеті Hoth.

7. Про нас

8. У

9. Навігація Атака сноубордів на ходьках AT-AT

10. Бойові сили Ребел Альянсу Т-65

11. Millennium Falcon - це легкий вантажний корабель Corellian YT-1300, що належить Han Solo.

р.

12.

13. Банта - домашня тварина з планети Татооін

3610Р. 4200Р.

14. Дроїдний бак IG-227 тип «Прийміть місто в армії Конфедерації незалежних систем під час битви за геонозом»

15.00 р. Юггернаут A6 є одним з найбільших бойових транспортних засобів Збройних Сил Республіки в битві з Кашиком. Зібрано понад десять тисяч кубів Лего!

16.00 р.

17.00 р. Високошвидкісний низькочастотний посадковий корабель. Зношення транспорту армії Республіки

18 років

99239.500 Р

19. Дарт Вадер і барбекю Imperial Shuttle T-4a на планеті Endor

20.

21. Випромінювач щитогенератора орбітальної бойової станції Death Star II, розташованої на четвертому місяці Endor

22.

23.

82

24. Але ці дії відбулися вже в анімаційному серіалі «Зоряні війни». Клонові війни. Наведено епізод битви Крістофаса між сепаратистськими бойовими порожнечими та республіканськими клонами.

25.

26.

27. Нехай ти можеш тебе!

Джерело: