Zimbabwe або як я майже помер

Відомий блогер і мандрівник Ілля Варламов пише:

З Кейптаун вирішив літати до знаменитих Victoria Falls в Зімбабве. Ця красива країна була успішною в економіці. Зімбабве був одним з найбільш економічно розвинених країн на африканському континенті. Отримав довгоочікувану свободу, уряд вирішив розпочати «бороть проти расизму». У зв'язку з погроми, захопленням земель від білків і перенесенням цих земель до чорносливу. На корінному популяції вводилися білі фермери, всі влада та землі. А потім виявилося, що корінні люди не дуже готові працювати. В кінці все, що може бути знищений Зімбабве. Зараз безробіття перевищило 94%, є постійним дефіцитом необхідних товарів, немає нічого в країні. Зімбабве вдалося розбити навіть національну валюту, нещодавно немає грошей в країні, всі платять в доларах. Найбільше досягнення минулого 30 років полягає в тому, що Zimbabwe може похвалитися найнижчою кількістю населення країни або території світу.

Але це не головне, головне, що я майже загинув тут. Під витоком серця, як я атакував дикий звір!
23 фотографії

909568р.

01. Мар Але починайте на початку. Якщо ви хочете побачити Вікторія з літака, зробіть ліву сторону.

02. Мар Боротьба з рацизмом починається в аеропорту. Коли жінка прийшла і ледь затримала щасливу посмішку, - сказав туристи: "Ха, га! Ваш багаж не прибув! Прикордонні охоронці почали гасити досить трохи. Виявилося, що багаж був просто забутий на літак! Це перший раз я бачив його. Детальніше Не поспішаючи розпочати роботу. У черзі підкреслилилися, і вони сидять, сміхалися, змащені мандрівників. Ми зробили все, крім роботи. Нерагані зауваження були просто щільними.

Після 10 хвилин вони вирішили почати приймати іноземних громадян. На додаток до анкети необхідно сплатити $ 40 за візу. Я не маю доларів, тільки євро.
до Не хвилюйтеся! - сказав прикордонник.
Але я не маю змін...
У нас є бордюр, не обмінний офіс.
до Де я можу змінити?
- Ніде.
до Що ми робимо?
- Ваші проблеми. Немає змін, ви не йдете в будь-яку точку.

Варто відзначити, що весь штат аеропорту, в тому числі самі прикордонники, був надзвичайно щасливий, що туристична проблема мала. У зв'язку з цим, ми змогли згодити, що невеликі гроші будуть передані до мого водія, який чекав поза. Займав час на завершення формальної процедури.

Через годину туристичний маршрут в Зімбабве.

р.

03.03.2014 р. Прибув у готелі, який, як очікується, виявився страшним маркером. Я вирішив відвідати навколишню територію.

11065.

04.03.2014 р. Я дивився на двигуни.

05. У Поговорили з місцевими Однак зв'язок було зменшено на заборонне виведення грошей з мене. Аудит місцевих жителів може заздрити навіть гіпси.

Мар Місцевий поїзд.

р.

07. Мар Залізничний туалет.

08.03.2014 р. Людина в білих шкарпетки.

09.03.2015 р. Я пішов бачити дику Зімбабвеську ліс.

Р

10 Я ходжу на шляху слона. В першу чергу я не даю це велике значення.

р.

11. Я зустрівся з місцевим резидентом, який забрав своїх сигарет.

12. Я прогуляюся, слухайте музику...

13.00 р. Я захоплюю пейзажі.

14. Ось тут!

15.00 р. Ми можемо самі зателефонувати одержувачу.

16 мар

17.00 р. Ніщо не завадить неприємності ...

18 років І ось я підняла голову і дивлю слон перед мною !!! Через музику в навушниках я не помітив слон. Слон не здавалося очікувати такої зустрічі. На першому я був раді, що не кожен день ви познайомитеся з диким слоном. І тоді я пам'ятав всі історії диких слонів, які вбивають людей. Слон милий тільки на фотографіях. Еліфанти насправді злий і злий. Якщо що-небудь, слон обов'язково переповнить вас. А потім я був захоплений. Нагадуємо, що жахи рідко закриває мене, але вона застарів мене. Я почав шукати камінь або палицю. Тоді він почав думати про способи відступу. У мене з'явилася слон і прийшла. У мене були два плани. Один, щоб отримати на всіх чотирьох і почати баркінг. Друге - це паніка, кричуща і нехай! Я думав, що це була гарна ідея, щоб мати собаку, тому що там немає ніде, щоб запустити. У степу немає ніде. Все це відбулося дуже швидко...

19.00 р. В той час як я був паніктингом і ставлячим планом, щоб врятувати злий слон, слон пішов. Він пішов з нею. Він міг би мене розтопити. Тож мої поради, не слухайте музику в лісах Зімбабве, слухайте слонів.

20. Це ліс. Це, ймовірно, неправильне ім'я для лісу. Тоді я дізнався від готелю, які слони були дійсно небезпечними, і я був щасливим.

21. На землі, до речі, є деякі ізольовані мавпи, що працюють навколо. Вони не бояться людей.

22. У дереві.

23.

Джерело: