Літературна робота про вікно та руки

Привіт!

1,1 км У мене є картина, я розповім, коли я зробив. Будь-ласка, будь ласка, не ламайте його або ваші думки будуть ламатися.
З'явився вікно.
Як ви можете побачити, це було брудно і зламаний. І стало занадто лази, щоб змити його і змінити подвійне склопакет, і було прийнято рішення відкинути його.

2. Поке. Але було прийнято рішення відкинути його. Але не з озимості, але більше від боредом – нічого не було. Також жарт. Покинути його на єдність з природою! Або хоча б ближче до свіжого повітря. І розширення кухні-їдального простору. Будь ласка, не скажемо, «О, як пофарбувати сови!» Коли ви працюєте, ви зазвичай не повинні фотографії. Будь ласка, зв'яжіться з нами Я покажу вам, що я маю. Сам процес довгий, трудомісткий і дорогий.

3. У Основою конструкції є більша - садова свердла (майже як лідбіржа) була виконана в грунті (коли "свердлити" було відчуття, що в бетоні було в'язання, сухий тканець) 12 отворів з глибиною 120 см. Вони були бетоновані металеві стовпчики, попередньо викручені до дубового бруса 50-ке - майбутні лаги. Довгий поперечний брус - викласти всю цю ферму на рівень.

4. У Я покажу вам прямо, цей номер не буде проходити в квартирі. Але я зробив. Що я так щасливий. На призначену годину в день прибуття «спеціалістів» з структурою алюмінію, вікно перетворилося в дверну проїзд. В якому встановлена відповідна конструкція. Ці маніпуляції були проведені за допомогою «Бульгару», пункеру і брухту за допомогою сланехаммера. Перед відкриттям вирізати на кухні, було збудовано хата і затягують поліетиленом, щоб пил від різання не було скрізь. Вона допомогла, але не дуже... Миття. Фото не вставляється...

Літературна робота про вікно та руки р.

5. Умань Коротко про «спеціалісти» - були настільки великими, що вони не знали, як налаштувати петлі і покласти замок. Допоможи, навчити, матеріалізувати...

6. Жнівень Це частини того, що було знебочено з стіни до відкриття.

Літературна робота про вікно та руки Р

7. Про нас Сліди оперативного втручання

8. Косметичний шов ...

9. Навігація Пізніше були експоновані дубові стійки в два шари, брус прикріплений до стінки, а на стіну кріпиться система ферм (соснових) і кріп. На ящику - викручений прозорий хвилястий дах. На фото - Роблю ріжучу на стіні, щоб придумати дах. Вирізати болгарку цегли і цементний шов – пісня! Це просто брудна. Але мені довелося займатися практикою і

10. Починайте пропустити відступи ...
Моя авто. Один для урочистих візитів, а другий для робітників.

11. Пісня не говорить про те, що пісня говорить про себе. Ви можете побачити вікно вище. Але вона загинула загибель голуба в нерівній битві з ергономікою кімнати. Ось вікно. Тут ви можете порадити – будувати проект. Але це ще дорожче, ніж викинути вікна.

12. Під вікном, з якого залишилися тільки труби.

13.00 р. Хто були ретельно розміщені в мистецьких заголінах...

14. І з'єднана з цим підлоговим конвектором. Термотехніки і сантехніки, будь ласка, не «чорт» – все працює, прогріває і не витікає.

15.00 р. І ця порада є елементарним захистом пилу для болгарки. Хочу сказати, що стіна ріжеться іншим, «великим», і це відшліфовано деревом.

16.00 р. Ось гострий стрибок - так це сталося - змалював сова ... Нержавіючі гвинти викручуються з палубою дуба, з того ж дуба, рейок, кроків і нижньої шкіри.

17.00 р. В грунт по периметру бетонна армування ...

18 років Для чого каркас зварюється і фарбується.

19.00 р. Між каркасом і рафтингами простягається кабель ...

20. Розтягувати за допомогою тальреків.

Я відчував себе як Людина-павук.

Літературна робота про вікно та руки , Україна

22. Кріплення і плетіння ... Що вже з'явився тут дівчиний виноград, який покриє його всім від сонця, дощу і приправи очі.

23. І це вид з самої кухні, яка була розширена.

24. Добре, це різновид готового виробу. Я купила деякі меблі. Я думав, що це було чудово.

25. Я не зробив. Завершено його наступний день.

26. І знову відступає... І це на часову тему електричних камінів. Я не можу протистояти.

27. Краса і релаксація – це просто неприпустимо. Це також теплі і різні. Вечірній коньяк з сигаром на терасі або біля каміна (не сигар, запах-с) щось!

28. Це ліричні з’їзди знову - так як він... Мелоко часто на фоні. Пісочниця для моєї дочки. Три дні роботи (з шліфуванням дошки і розпису). дах, вниз, вгору. Немає фото процесу створення...

29. Це мене. У процесі побудови тераси з іншими будівельними цілями з'явилася диво техніки.

30 хв Це його.

31. Чудовий. І...

32. Так, де я йду в YAP без кота... Не шахта. Зняти з сестри.

33. Не єдиний кіт! Моя собака. Двортер'єр. Ступід ще невеликий і смішний.

34. Ще одна деталь використовується постійно.

35. А потім була хмара, як це.
Це його. Будь ласка, не курка. Я спробував.

1 999 р.

Джерело: