Ремонт ноутбука своїми руками

На YAP стали популярні теми для ремонту будь-яких речей своїми руками. Я додаю мені 5 ст. Маленький фон: Кілька днів тому, мій HP Павільйон dv7 ноутбук спалений вентилятором охолодження. За 15 хвилин роботи комп'ютер вибиває перегрів. Пройшов на радіоринку, перетворився на кілька сервісних центрів - немає абсолютно нового вентилятора в будь-якій точці світу. Сервісні центри кажуть, що вони можуть замовити всю систему охолодження за $90. Крім того, я повинен чекати місяця на доставку, і я не задоволений цим - Я на рейсі другий день, щоб піти. Якщо ви хочете зробити щось швидко, зробіть це самостійно. У вас буде 13 фотографій і коментарів. Будь ласка, не порушайте.

Вся робота виконана на розтягнутому махровому рушнику - так, щоб не подряпини тіло + так, щоб дрібні деталі не прокочувалися. По-перше, ми збираємо акумулятор.

Викрутіть всі болти, видаліть кришки.

доб.

Візьміть жорсткий диск.

499 р.

Увімкніть ноутбук, видаліть верхній панелі з кнопками і клавіатурою.

Відключення екрана.

Р

Видалити нижній панелі.

Р.

Він кульприт.

р.

Ми відключаємо всі дроти з материнської плати, ретельно видаліть її.

Видаліть вентилятор.

З вболівальником знімається, я збираюся на радіоринок.

Немає фірмового вентилятора. Але я знайшов ще один вентилятор - за зовнішнім виглядом і всі параметри однакові, тільки тіло каналу відрізняється. Вартість всього $15. Я перемістив його на рідну будівлю, я зафіксую її супер клей - я отримав, як мій.

Ми все йдемо назад. Перевірити це – все працює просто відмінно! Всі

Джерело:

Tags

See also

New and interesting