«Газпром» – найбільша компанія в Росії та найбільша газова компанія в світі, що володіє найбільшою газотранспортною системою (більше 160 тис. км). Є легенди про світле майбутнє акціонерів «Газпрому», пісні та анементи про їх багатство.
Звіт від центрального офісу «Газпрому».
39 фото через russos
1. 8:34. Весна в повному гойдалці - третій квітень, а вулиця нульова і холодна сильна вітер. Працівники пензли на роботу через центральний вхід.
2. 08:55. Далі до конференц-залу проводяться авторські виставки живопису та інших видів образотворчого мистецтва.
3. 08:57. Конференц-зал готелю Workplace.
4. 09:04. Ця людина контролює екран в лобі. Найголовніше на стіні є два плакати.
610284
5. 09:17. Офіс компанії – невелике місто в місті. Ось все. І нижче ви побачите це. На фото показано номер читання бібліотеки корпоративного інституту.
6. 09:29. Величезна колекція книг про газ (і не тільки) теми.
7. 09:51. На 10am починається велика зустріч.
8. 11:14. У офісі заступника Голови Правління Віталій Маркелов, який очолює виробничий підрозділ. З десяти ранку відбудеться конференц-зал за участю керівників структурних підрозділів «Газпрому» та генеральних директорів дочірніх компаній. Зареєстровані різні поточні питання. Моя компания, яка також бере участь у зустрічі, говорить мені не соромитися - піти і фільм, як ви хочете. За перший раз в роки я відчував трохи незручно без костюма.
9. 11:18. По-перше, конференц-зв’язки були проведені телефонами, але зараз вони були замінені на відеоконференцію. Це Ігор Іванов, Генеральний директор «Газпрому Трансгаз Сургут».
10. 11:25. Обід з працівниками триває всього 45 хвилин і завжди відбувається за певним графіком. Тому більше двох тисяч людей щодня обідають в їдальні. Їжа добре, я чекав.
11. 11:31. На додаток до їдальні є приготування тортів, кафе і ресторану. Що б ваша душа хоче.
12. 11:38. Кухня повна роботи.
13. 11:54. Бон привіт!
14. 11:57. На території офісу є все: фруктові лотки, харчові та виготовлені товариські магазини. У мене було відчуття, що якщо ви живете (і до того, як було також готель) на території, то не можна доїхати до великого міста.
15. 12:06. Також є магазин квітів.
16. 12:55. Клініка з автопарком швидкої допомоги, стоматології та першого класу хірургічного відділення. Крім того, знаходиться мікрохірургічний центр очей.
17. 13:28. Зал адміністративного будинку. Особливий екран показує «фотографії» від життя «Газпрому».
18. 13:37. 35 поверх адміністративного будинку. Це територія голови правління «Газпрому» Олексій Міллер, де обіймає найважливіші переговори та урочисті церемонії.
р.
19. 13:42. Висота 150 метрів.
20. 13:45. Моє відображення на вершині хмарочоса
21. 14:01. Прогулянка по будинку. Ця пара газових робітників зустрічає мене в приймальній кімнаті голови Департаменту інформаційної політики Олександра Беспалова.
22. 14:14. Паулін. Вона практикує з юристами.
23. 14:31. Ольга, заступник начальника оперативного друку. Тут можна друкувати будь-які документи та матеріали, публікувати брошуру, журнал або книгу.
24. 14:44. І це «серце» Газпрому – контрольний зал Центрального виробничо-транспортного відділу. Панель управління потоком газу. Відомості про всю Єдину систему газопостачання Росії протікає тут. Робота тут кип'ятять цілодобово.
25. 15:31. Під час своєї прогулянки по будівлі я зіткнувся з різноманітними роботами: деякі з них бездоганні чистоти, а деякі творчі (і не просто мес). Хтось має колекцію банкнот з різних країн, а хтось має фотографії своїх рідних і друзів. Є багато людей, і вони різні.
26. 15:35. Олена, керівник відділу реклами та брендингу, відповідає керівнику підрядника.
27. 15:53. Працівники кафедри інформаційної політики та плакатів проектів, реалізованих ними. Займається багато. У процесі зйомок скла розбився на одній рамі, але це не зіпсувало настрій дівчат.
28. 16:06. Прес-служба. Складається з двох відділів: роботи з російськими та іноземними медіа.
9306860р.
29. 16:24. Відділ інтернет-комунікації та моніторингу займається веб-сайтом «Газпрому» та моніторингом ЗМІ. На фото - В'ячеслав, завідувач кафедри.
30. 17:04. На території є фітнес-комплекс. І після робочого дня працівники мають можливість займатися спортом, які вони люблять.
31. 17:08. Те ж високе на ім'яткіні, побудоване в середині 90-х років.
32. 19:02. тренажерний зал. На фото - Андрій Савельєв, керівник служби облаштування та оснащення об'єктів під будівництво філіалу УСЗ Газпрому. Відвідувачі тренажерного залу поважно зателефонують йому Костянтиновичу.
р.
33. 19:14. Фітнес.
34. 21:32. Півночі, але на деяких поверхах є світильники. До офісу голови правління Олексій Міллер. Він призначає деякі папери, робить ноти і ранди протягом всього дня. Я запитаю його, щоб вийти в передпокій, щоб взяти деякі постріли в менш формальному положенні. Він не був, але він погодився. Він каже, що він збирається підключати (має добре відомою нафтовою компанією) до труби і нехай.
35. 21:45. У коридорі Олексій Міллер та його прес-секретар Сергій Куприянов мають живу розмову біля давньої карти Російської імперії. Я думаю, що він навіть щасливий, щоб прийняти короткі перерви від роботи. Як Сергій пізніше розповів, що його бос на роботі - з раннього ранку до кінця вечора. До 9 п.
36. 21:52. А в офісі Сергія Куприянова немає місця для яблука. Все наповнене книгами, картинами, різними предметами. Є навіть валенькі.
37. 21:57. Майже десять, і деякі співробітники просто залишають роботу.
38. 22:02. Член Правління, керівник відділу сучасного розвитку Влада Русакова обговорює актуальні питання з її працівниками. Моє вухо чує слова про тиск в трубах, кількість ниток та інших параметрів газопроводу та деяких компресорних станцій.
36250Р. 3700Р.
39. 22:12
Джерело: