621
Рок над Волгом
Тут будуть 46 фото і деякі коментарі.
Не ламайте його, якщо ви можете.
Мордор.
Він. "Російський Раммштейн". Попри те, що вона лікує.
Про нас Довгий час.
Між виставами аудиторія була затримана дівчатами. На жаль, немає потужної оптики, тому немає хороших фото.
р.
бі-2
У поліцейських є шапка.
Р
Детальніше
Визначені прапори аудиторії.
Смуглінг? й
р.
Далека сторона поля. Великий будинок здається екраном, але там не було, тому що я прийшов до VIP ліжка на машині.
Люди постійно витягуються з 2 в’їздів.
Вони стріляють все.
Люди активно вітає виконавців.
Бута
Хост. Пам'ять було втрачено ввечері, ви знаєте, що це таке.
Ще один прапор.
ХДБ
Не просто прапорці.
Причиною не використовувати для його призначення є хмарна погода і прохолодно.
р.
Як бачите, є більше і більше людей.
BG продовжує виконувати. Його тихий спів був райом для вух - музика від попередніх виконавців відіграла набагато голосніше.
р.
Ведуться шати, звіт про втрачені люди, переважно діти.
І вони оголошують наступний виконавець ...
Не вводити його. Аудиторія вибухнула.
Р
Світло.
Юлія
Голос хороший (це мій імха, так що не буде вирощений), але краще не слухати слова 5 в колі)
Аудиторська аудиторія і співає вздовж Корду.
Шишки на сцені.
...
гітарист
дим, вогні, прапори
Інші спеціальні ефекти
Музиканти.
Курт. Після цього поліцейські переїхали. Але вони не здаються, щоб отримати будь-який. Я не маю.
В цілому я побачила тільки одну "реот" з бульбашкою - ретельно під керівництвом десь під ручками.
499 р.
Зазаз
Це перший раз я бачив або почув французьку співачку, тому я не можу сказати нічого. Хороший голос.
...
Приєднуйся до аудиторії
Зміна місць проживання. Це буде цікавіше.
Шелест періодично читає щось з шматка паперу (крім стандартного переліку тих, хто втратив), Светлаковського роду імпровізованих і зазвичай вигорає.
Далі прийшла стадія Океан Ельзи.
...
...
Під час миття етапу та встановлення обладнання на місці грали Байаніст Ігор Растеряєв - зірка YouTube.
Светлаков продовжує обпекти, пам'ятаючи автодоріг Самара
Шукаємо
Гарбаж
Звук був страшним, слова навряд чи чути.
Вишневі губи добре чути.
Кілька фраз російською мовою, потім з словами «на мій дупа мій російська» перейшов на англійську мову.
Додано до [mergetime]1339443898[/mergetime]
Трохи розчарування для вас читачів: це майже 21, я на місці з ноону, навіть раніше. Тире, так що це. Вент під аліза і 100500 дим перед сценою Limp Bizkit не зловживало. Я приходжу.
Останнє слово: добре організоване, крім того, що тремор буде більше. Я шукав в поле, де був ряд 100+ туалетів, там завжди був натовп людей.
У 19:00 було близько 268 тис. осіб. На час відправлення статистика не були доступні.
Я шкодую, якщо це неправильно. Дуже дякую.
Про нас
Я також хотів прикріпити відео з Ленінградом, але файл вийшов великий, немає конвертер в руці, немає пошуку і покласти міцність Не хвилюйтеся, відео всього концерту слід онлайн сьогодні або завтра.
Джерело:
Не ламайте його, якщо ви можете.
Мордор.
Він. "Російський Раммштейн". Попри те, що вона лікує.
Про нас Довгий час.
Між виставами аудиторія була затримана дівчатами. На жаль, немає потужної оптики, тому немає хороших фото.
р.
бі-2
У поліцейських є шапка.
Р
Детальніше
Визначені прапори аудиторії.
Смуглінг? й
р.
Далека сторона поля. Великий будинок здається екраном, але там не було, тому що я прийшов до VIP ліжка на машині.
Люди постійно витягуються з 2 в’їздів.
Вони стріляють все.
Люди активно вітає виконавців.
Бута
Хост. Пам'ять було втрачено ввечері, ви знаєте, що це таке.
Ще один прапор.
ХДБ
Не просто прапорці.
Причиною не використовувати для його призначення є хмарна погода і прохолодно.
р.
Як бачите, є більше і більше людей.
BG продовжує виконувати. Його тихий спів був райом для вух - музика від попередніх виконавців відіграла набагато голосніше.
р.
Ведуться шати, звіт про втрачені люди, переважно діти.
І вони оголошують наступний виконавець ...
Не вводити його. Аудиторія вибухнула.
Р
Світло.
Юлія
Голос хороший (це мій імха, так що не буде вирощений), але краще не слухати слова 5 в колі)
Аудиторська аудиторія і співає вздовж Корду.
Шишки на сцені.
...
гітарист
дим, вогні, прапори
Інші спеціальні ефекти
Музиканти.
Курт. Після цього поліцейські переїхали. Але вони не здаються, щоб отримати будь-який. Я не маю.
В цілому я побачила тільки одну "реот" з бульбашкою - ретельно під керівництвом десь під ручками.
499 р.
Зазаз
Це перший раз я бачив або почув французьку співачку, тому я не можу сказати нічого. Хороший голос.
...
Приєднуйся до аудиторії
Зміна місць проживання. Це буде цікавіше.
Шелест періодично читає щось з шматка паперу (крім стандартного переліку тих, хто втратив), Светлаковського роду імпровізованих і зазвичай вигорає.
Далі прийшла стадія Океан Ельзи.
...
...
Під час миття етапу та встановлення обладнання на місці грали Байаніст Ігор Растеряєв - зірка YouTube.
Светлаков продовжує обпекти, пам'ятаючи автодоріг Самара
Шукаємо
Гарбаж
Звук був страшним, слова навряд чи чути.
Вишневі губи добре чути.
Кілька фраз російською мовою, потім з словами «на мій дупа мій російська» перейшов на англійську мову.
Додано до [mergetime]1339443898[/mergetime]
Трохи розчарування для вас читачів: це майже 21, я на місці з ноону, навіть раніше. Тире, так що це. Вент під аліза і 100500 дим перед сценою Limp Bizkit не зловживало. Я приходжу.
Останнє слово: добре організоване, крім того, що тремор буде більше. Я шукав в поле, де був ряд 100+ туалетів, там завжди був натовп людей.
У 19:00 було близько 268 тис. осіб. На час відправлення статистика не були доступні.
Я шкодую, якщо це неправильно. Дуже дякую.
Про нас
Я також хотів прикріпити відео з Ленінградом, але файл вийшов великий, немає конвертер в руці, немає пошуку і покласти міцність Не хвилюйтеся, відео всього концерту слід онлайн сьогодні або завтра.
Джерело: