Манікель в Німеччині

Привіт, друзі. Я сидю на сайті зараз і я вирішив, що я можу спробувати зробити свою творчість на огляді. Будь ласка, не порушуйте його до того, як я зроблю. Про нас

Я переїхав на роботу і жити в Берліні. Я почав шукати місце для проведення часу. росіяни збираються грати в футбол, волейбол, але завжди були проблеми з учасниками. Запис пішов онлайн... 20 буде підписатися, 5 прийде - футбол скасовано. Я соромлюся з ними і почала шукати далі. В інтернеті я зустрів російську команду пейнтболів. Девіз на групу: «Ви хочете irgat to Paintball Zahadi». І прийшов я. Вони були російськими хлопцями, але вони залишили Росію, Україна близько 10-15 років тому, коли вони були 10-15 років, вони говорять російською вільною, але вони не знають, як писати, або досить писати вухо (на короткі, як я писати на німецькій мові зараз). Хто пішов пізніше - курс німецької та російської мови - не проблема. Хоча є деякі, хто добре розуміє, але говорити з сильним акцентом.

Ось мій маркер перед обробкою. Що я купив його. Це легендарний АК-47. Після всіх поліпшень залишилося тільки тіло і тіло АК-47.

У квітні 2011 р. я почав грати з ними. Вони були лісниками. Це хто грає в камуфляж, з дзвіночками і збиваючими на машині і зовні, відчувати себе як війна. У Німеччині маркери пейнтболу майже рівні гармати. Вам необхідно придбати паспорт після 18 років. Каррі в розібраному вигляді або під замком. Правило ... при перевезенні ... потрібно робити принаймні 5 дій, щоб принести маркер в бойову готовність. Ви можете використовувати маркер (навіть один постріл) тільки на спеціальних сайтах. В іншому випадку, всюди, поліція приймає все і добре.

Берлін – окремий стан Німеччини з власними законами. У Берліні заборонено грати з маркерами, схожими на реальні, ви не можете грати в камуфляж, тому ми можемо тільки грати в марденбурзьку землю - біля Берліна. Ми їдемо в гру від 8 до 30 осіб росіяни і інших німців. Організатори клубу поділяють нас навпіл і встановлюють бойову місію. Як правило, грають 50 проти 50, якщо є кілька людей, то знаючи російську владу, організатори кажуть ... російська 10 осіб, і німці будуть, наприклад, 18 осіб. Вхід в клуб коштує 25 євро, але ми отримали собі знижку і вартість 15 євро. м'ячи вартість 30-35 євро. Вартість гри від 45 євро.

Як тільки я почав грати, я купила собі спортивну камеру і вішала її на моєму шоломі, потім купила другий і вішала її на машині. Поступово навчався мистецтву редагування і почала робити ролики. Ви не можете відійти від відео, я оператор.

Ось картина наших командних маркерів.

Моя камера маска.

Я в атакі.

8744618

Джерело: