170
Правила руху 50 літо назад
Він допоміг батькам перепланувати гаражний поверх у вихідні дні. І там, "в купах Батьківщини", - знайшов це видання.
Пристрої, обслуговування і правила дорожнього руху автомобілів. Військовий видавничий дім Міністерства оборони СРСР. Москва 1959.
Порівняти, як змінилося в 50 років.
Книга була погано пошкоджена, деякі сторінки були знищені, деякі
Книга являє собою повноцінний підручник з водіння, що не відповідає поточним брошурам
Включає в себе всі основні теорії драйвера. Від короткого туру історії...
А огляд сучасних моделей автомобілів.
До пристрою на (7 секцій, 401 сторінок)
Я не бачу будь-яку точку, яка видала всю книгу, я тільки видали сторінки зразка.
Опис кожного вузла автомобіля супроводжується кресленнями, таблицями характеристик, описом можливих несправностей
В кінці кожного розділу є контрольні питання.
Хто розповість вам про те, що гальма для?
96329р.
Відповідь на початок глави.
Найцікавіше - правила руху.
1 точка Обов'язки водія повинні бути повернуті до поточної версії правил дорожнього руху
Але «Відповідність» було зроблено чітко з урахуванням того, що водій буде відповідальним і дисциплінованим.
Зверніть увагу на пункт 2
Р
Джерело:
Пристрої, обслуговування і правила дорожнього руху автомобілів. Військовий видавничий дім Міністерства оборони СРСР. Москва 1959.
Порівняти, як змінилося в 50 років.
Книга була погано пошкоджена, деякі сторінки були знищені, деякі
Книга являє собою повноцінний підручник з водіння, що не відповідає поточним брошурам
Включає в себе всі основні теорії драйвера. Від короткого туру історії...
А огляд сучасних моделей автомобілів.
До пристрою на (7 секцій, 401 сторінок)
Я не бачу будь-яку точку, яка видала всю книгу, я тільки видали сторінки зразка.
Опис кожного вузла автомобіля супроводжується кресленнями, таблицями характеристик, описом можливих несправностей
В кінці кожного розділу є контрольні питання.
Хто розповість вам про те, що гальма для?
96329р.
Відповідь на початок глави.
Найцікавіше - правила руху.
1 точка Обов'язки водія повинні бути повернуті до поточної версії правил дорожнього руху
Але «Відповідність» було зроблено чітко з урахуванням того, що водій буде відповідальним і дисциплінованим.
Зверніть увагу на пункт 2
Р
Джерело: